Geschokte reacties op plotselinge dood Hindoestaans model na auto-ongeluk

11

Geschokte reacties de afgelopen dagen op social media. Dit naar aanleiding van de dood van het hindoestaans fotomodel Dewika Makhan, bij een eenzijdig ongeval. De 31-jarige vrouw kwam om het leven nadat ze zondag frontaal en hard met haar auto tegen een container botste op industrieterrein Lage Weide in Utrecht.

Door de botsing kwam zij bekneld te zitten in haar voertuig (foto hier). De brandweer moest er aan te pas komen om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. De vrouw was er slecht aan toe en overleed uiteindelijk aan haar verwondingen. Onduidelijk is hoe Dewika met de container in botsing kwam, meldde RTV Utrecht afgelopen weekend.

Op social media hebben veel mensen geschokt gereageerd op de plotselinge dood van het model. Op een bericht van de Hindoestaanse stichting APNA kwamen ook heel veel reacties binnen:

11 REACTIES

 1. Dit is toch verschrikkelijk nieuws. De ouders evt broers en zussen gaan zware tijden tegemoet. Langs deze weg wil ik de nabestaanden condoleren met het verlies van hun dierbare.


  Maak melding

 2. Wat een verschrikkelijk nieuws vandaag. 4 kinderen die omkomen bij een brand, een volwassen vrouw die omkomt, een studente die nog steeds vermist wordt , een vrouw die door haar ex vermoord is in Rotterdam- Lombardijen…..


  Maak melding

 3. Erg erg vreemd, want op een industrie terrein overal in ned mag men 50 rijden. Het is gewoon typisch Surinaamse mentaliteit overal waar ze zich bevinden, het gewoonte van te maken. En de enige wat ik kan zeggen : RIP .dust to dust-ashes to ashes .


  Maak melding

 4. Er zijn sommige reageerders, die beter weten te vertellen voor een onderzoek heeft plaatsgevonden.
  Ik lees over drank, drugs (XTC), Surinaams mentaliteit.

  Wat er daar gebeurt is, weet niemand hier of wel soms? Ik zou zeggen, hou je waffel dicht als je iets niet weet. Gissen doe je maar bij je zelf en vraag “ben ik wel helder”

  Dat meisje krijgt de familie niet terug, strooi tenminste geen zout op de wonden.


  Maak melding

 5. Vraag jezelf af waarom je op een industrie terrein je auto zo hard ramp tegen een stilstaand ding en de brandweer moet je uit de auto snijden. Had ze zelfmoord gedachten?? Straks horen we is de auto zn schuld.


  Maak melding

 6. JK, u heeft volkomen gelijk. Surinamers weten altijd als eerste precies wat er is gebeurd nog voordat de bijzonderheden van een ongeval bekend zijn. Ik verbaas mij er ook telkens over.
  Ze lijken we helderziend.
  Trieste aangelegenheid voor de familie van het slachtoffer. Gecondoleerd!


  Maak melding

 7. als je de zaak overziet ter plaatse geweest bent, dan kom je gewoon tot de conklusie, dat het heeft te maken met eigen schuld..,, zeer waarschijnlijk een vorm van zelf moord door privè omstandigheden. anders kan het niet zijn, de plek is veilig voor iedereen, kan ook zijn, dat ze in slaap is gevallen ter plaatse..

  maar het lijkt erg verdacht,, maar wie kan het na vertellen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.