Politieman die pick-up bestuurder doodreed verkeerde onder invloed

22
Politieman die pick-up bestuurder doodreed verkeerde onder invloed
Links het slachtoffer en rechts de agent.

De politieman die vanmorgen een 24 jarige man in Nickerie doodreed, verkeerde onder invloed van alcohol en zou met hoge snelheid hebben gereden. Dat hebben bronnen dichtbij het onderzoek aan Waterkant bevestigd. De man, aspirant-agent van Politie Afzal I., is na een blaastest aangehouden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 05.00u tussen de Hamtoncourt Sluis en de Parmesarbrug. De politieman kwam vanuit Nieuw Nickerie en reed richting Henar, terwijl het slachtoffer Wishaal Bholasingh langs de weg bij zijn pick-up stond.

De veroorzaker van het ongeval Afzal I. had volgens de politie bij aanhouding een alcoholpromillage van twee keer de toegestane hoeveelheid. Aan de hand van de aangetroffen sporen bestaat het vermoeden dat hij ook met vrij hoge snelheid heeft gereden.

Het stoffelijk overschot van het slachtoffer is door justitie in beslag genomen in verband met verder onderzoek. De agent is voorgeleid aan de hulp officier van justitie en in verzekering gesteld.

22 REACTIES

 1. Heel triest!!
  Dat een wetsdienaar zich niet aan de regels houdt, zich lam zuipt en en vervolgens iemand doodreed.
  Wat moet met zo een politieambtenaar gebeuren?
  Nabestaanden sterkte!!


  Maak melding

 2. Ik hoop dat hij 50 jaar de bak in gaat. Waar waren zn ogen??? Ik ben voorstaander van opsluiten voor iedereen die dronken of onder invloed van drugs deelnemen aan ht verkeer. Aanrijding of niet. Gewonden of niet. Zo leert de rest een les


  Maak melding

 3. @Wendy
  Je hebt groot gelijk. Hij mag wegrotten in de cel. Gewoon levenslang opsluiten. Sommige mensen leren het nooit.
  Zijn een grote last in onze gemeenschap.


  Maak melding

 4. niemandt staat boven de WET zo staat het in onze grondtwet, In Republiek Suriname is voor de grondtwet een ieder gelyk gelukkig ,nu nog de hANDHAVING van maar dat laat ik dan maar aan de wet handhavers over en de beoordeling aan de rechters


  Maak melding

 5. V eel mensen in SU denken ze dat ze boven de wet staan, hun baas president is een crimineel maar loopt vrij rond, niemand zegt er wat van. die heeft 15 mensen vermoord en loopt vrij rond. deze heeft een dood gereden , praat ik niet goed hij met de bak in, maar men moet consequent zijn. niemand moet straf ontlopen bouterse zelf niet.


  Maak melding

 6. Het korps bestaat 60% uit nepagenten sinds ministerschap vn bellie by juspol. En zie ze pronken mt die wapens baja alsof ze god himself zyn.elke dag gaat een zogenaamde agent over de scheef.er moet dringend n screening komen mr dat kan aln onder n ander regering. Deze regering is gewoon n ka vn groentjies.


  Maak melding

 7. Er moet een wet komen waarbij een daders alle kosten van een slachtoffer moet compenseren.
  Bijvoorbeeld dat deze agent na zijn vrijlating gedurende 15 jaar elke maand 25 % van zijn inkomsten afstaat aan de familie van de slachtoffer. Daarnaast zouden alle kosten van de uitvaart moeten worden betaald door de agent. Als deze agent een huis of andere bezittingen heeft kan dit als onderpand dienen.


  Maak melding

 8. Thank A jeje (God) din sma SAN e luku of die op me lijken ,niet bij betrokken zijn .
  Donder en bliksem nee bari.
  Rip broer.
  We na wang


  Maak melding

 9. @ Amsterdam 22 juni 2019 at 06:54
  Thank A jeje (God) din sma SAN e luku of die op me lijken ,niet bij betrokken zijn .
  Donder en bliksem nee bari.
  Rip broer.
  We na wang Wat een verbitterde reactie! Blijkbaar is het nodig om er een etnisch misdrijf van te maken nu de dader niet tot jouw bevolkingsgroep behoort ? Ieder weldenkend mens zou de daad afkeuren zonder hieraan een etnische daad aan te geven. Je kan met je jeje de pot op.


  Maak melding

 10. Opsluiten die handel en geef ze aub ook een wapen mee zodat ze in de gevangenis kunnen spelen met hun leven. Oh ja vergeet niet kogels mee te geven!


  Maak melding

 11. Ook mensen die het gezag moeten uitstralen en vertegenwoordigen gaan regelmatig de fout in. Het is bijzonder betreurenswaardig dat hierbij een slachtoffer is komen te vallen. R.I.P. Voor de dader volgt een lange weg en rehabilitatie. En toch wens ik hem ook het allerbeste net zoals de nabestaanden en dierbaren.


  Maak melding

 12. Ik wens het niemand, maar vind het toch heel jammer dat hij zichzelf niet te pletter heeft gereden !!
  Meestal maken dronken auto bestuurder brokken maar, ze komen meestal bijna ongeschonden eruit.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 13. @ Bastiaan<
  Ik heb liever dat de bestaande wetten beter gehandhaafd worden en
  Een nieuwe wet die de verkoop van alcohol en alcoholgebruik beter reguleert ipv een "compensatie" what ever that may be.


  Maak melding

 14. Waarom sommige mensen bij de gewapende macht op foto’s met hun wapen poseren in mij echt een doorn in het oog. Stoer doen met je wapen , maar je niet kunnen gedragen in het verkeer.


  Maak melding

 15. Probleem van wetsdienaren uit Su is gewoon weg drank misbruik tijdens diensttijd!!! Dat is geen geheim. Als de President tijdens openbare zittingen in het Parlement met een beker rondloopt zit er heus geen water of cola in. Dat hij verslaafd aan drank is, is in Su geen geheim meer (Stress). Komt doordat Dinootje hem heeft verlinkt in USA, voor eventuele strafvermindering!!! Big brother is watching him….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.