maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman betrokken bij dodelijke aanrijding in Nickerie

Politieman betrokken bij dodelijke aanrijding in Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding met dodelijke afloop vanmorgen in Nickerie zou een Surinaamse politieman betrokken zijn. Volgens onofficiële bron zou het ongeval rond 05.00u in de ochtend hebben plaats gevonden. De politieman zou een andere man hebben aangereden die naast zijn geparkeerde pick-up langs de weg stond.

Het ongeval gebeurde tussen de Hamtoncourt Sluis en de Parmesarbrug. De politieman kwam vanuit Nieuw Nickerie en reed richting Henar, terwijl de andere persoon langs de weg benzine in zijn pickup aan het bijvullen was met een jerry can, aldus een bron tegen Waterkant. De agent zou verklaard hebben dat hij de man niet heeft gezien omdat de plek waar de pick-up stil stond helemaal donker was.

De agent die werkzaam bij politie post Henar is aangehouden en zal later vandaag worden voorgeleid bij een hulpofficier van Justitie in Suriname. Het slachtoffer is een inwoner van de Hamtoncourtpolder.

Het bericht is nog niet officieel bevestigd, dus later meer info. Update:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Als het een onverlicht is, kan je niet met een hoge snelheid rijden. Deze bestuurder heeft iemand aangereden met als gevolg de dood. Ik denk niet dat hij met een lage snelheid gereden heeft. Want dan zou de slachtoffer niet het leven gelaten hebben. Hij zou dan misschien ongeluk gehad hebben. En als politieagent zal hij beter moeten weten wat de snelheid is binnen de bebouwde kom.
  Tenzij hij voor een geval eruit was met de dienstvoertuig, dat is dan weer een ander verhaal.

  Sterkte toegewenst aan de nabestaanden…


  Maak melding
 2. Heeft de politieagent wel een politie academie doorlopen,zo te zien van niet.Zo zijn in Suriname een hoop van zonder een deugdelijk opleiding,anders had dit kunnen voorkomen worden.Nabestaanden gecondoleerd.


  Maak melding
 3. Iedere dag gaat een kostbare mensenleven verloren in het verkeer in Suriname. En het maakt niet uit hoe hard de politie heeft gereden, want als iemand verkeerd neerkomt of het kwetsbare deel van het lichaam het voertuig raakt, bestaat de kans alsnog dat iemand komt te overlijden. Als we met ons allen voorzichtiger zijn in het verkeer kunnen we de ander veel leed besparen.


  Maak melding
 4. Het is te betreuren dat een dode te betreuren is, maar ik wil uit ervaring aangeven dat men onverantwoordelijk op de weg bezig is.Dagelijks maakuk dit avonds mee op de kwattaweg(Garnizoenspad en binnen wegen waar voetgangers in het zwart gekleed (slecht zichtbaar)zich op de weg begeven.Fietsers, bromfietsers zonder verlichting.Automobilisten die in een bocht stil staan, Noem maar op.Je kunt het zo gek niet bedenken. Onder dacht en als je ze erop aanspreekt wordt je uitgescholden of kijkt je aan met een blik van wat zeur jij nou..
  Te dom om te po*pen.


  Maak melding
 5. @ Wallie,

  Dat de wegen slecht verlicht zijn klopt, maar daar kunnen de voetgangers niets aan doen.

  Fietsers en bromfietsers zonder verlichting moeten door de wetshandhavers aangepakt worden en
  de autobestuurders moet voorzichtiger (goed opletten) rijden.

  En dronken autobestuurders moeten niet achter het stuur kruipen. Punt uit!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES