zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBelgische douane ontdekt ruim 3.000 kg cocaïne voor Nederland in lading rijst

Belgische douane ontdekt ruim 3.000 kg cocaïne voor Nederland in lading rijst

-

Does Travel - naar Suriname

De Belgische douane heeft in de haven van Antwerpen meer dan 3.000 kilo cocaïne ontdekt die voor Nederland bestemd was. De drugs zaten tussen een lading rijst en werden aangetroffen bij een routinecontrole, meldt de NOS.

De herkomst is nog niet duidelijke maar sommigen leggen de link met Suriname, waar begin dit jaar een partij cocaïne van meer dan 2.300 kg ook in rijst werd onderschept (foto). Daar is echter geen bewijs voor.

Mogelijk moest de grote partij cocaïne vervoerd worden naar de regio Den Haag. De Belgische politie seinde daarom de collega’s in Den Haag in, maar het is nog niet duidelijk voor wie de cocaïne bestemd was, meldt de omroep.

Er is nog niemand aangehouden, het onderzoek loopt nog.

opening
Fernandes Express
BODO Party

18 REACTIES
 1. Zit de Surinaamse regering om geld verlegen? Ze leveren steeds meer het bewijs aan de rest van de wereld dat ze een cocaland zijn.Alle onderscheppingen met coketransporten worden wereldwijd gedeeld.Suriname zet zich mooi (lelijk) op de kaart.


  Maak melding
 2. Hiep hoi, weer drieduizend kilo troep van de straat. Paars zit diep in financiele nood, alle banken iin Su leeggeroofd. 103 leningen. Een tekort van 8, 3 Mijard op de begroting, bossen leeggekapt, visgronden leeggeroofd, verkeetde deals met Alcoa, alle sectoren kreupel gemaakt….nu zware tegenslagen met coke export. Hoe dichter we bij de verkiezingen komen hoe meer zware onderscheppingen.


  Maak melding
 3. Mooi is dat! Herkomst niet duidelijk, maar laten we alvast de link leggen met Suriname. Hoe gaat Suriname van dit stigma afkomen? De mensen bij de douane en grensposten (luchthavens, grensposten en De Nieuwe haven) moeten echt gescreend worden. Het kan gewoon niet anders dan dat zij een belangrijke rol hebben opdat drugs van A naar B vervoerd wordt. Het is nog steeds lonend drugs te smokkelen. Een lading wordt onderschept en drie gaan door. Dat verlies kan men dragen.


  Maak melding
 4. Suriname moet de grootste “voedselschuur” worden van ger Caraïbisch gebied.
  Dus Suriname streeft naar de grootste schuur dus niet naar de grootste producent.
  Suriname heeft de voortouw in het versptreiden van niet eigen verbouwd “voedsel””

  Haha Misiekaba heeft het mis want een tweede Dubai word Suriname niet omdat het niet produceert en alleen de distributie ter hand neemt die volledig lijkt te mislukken door de vangst van het meeste “voedsel” van hen in het buitenland


  Maak melding
 5. De partijen drugs die worden onderschept zijn steeds groter.
  Volgens info is de straatprijs van coca tot nog toe niet verhoogd maar juist verlaagd.
  Mag ik hieruit concluderen dat er nog grotere partijen zijn geweest die niet zijn onderschept?


  Maak melding
 6. Ze moeten in Su de rijsthandelaren beter in de gaten houden. Het lijkt erop als de rijsthandel enkel een dekmantel is voor hun drugshandel.


  Maak melding
 7. @ Andre

  Het kan ook zijn dat het van iemand is, maar de rijsthandelaren zijn belast met het uitvoer naar het buitenland !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 8. Suriname kan van dit stigma afkomen als iedere Suriname vanaf 18 jaar en ouder rationeel kan denken, kritisch zijn, logisch kan denken en een juiste besluit voor zich zelf kan maken en daarna op 25 mei 2020 afrekent met ddb, ndp, de vervloekte paarse kakkerlakken en ze weg stemmen.

  ddb is ongeschikt om president van de republiek Suriname te zijn. Te veel bloed aan zijn handen, niet de juiste opleiding, persoonlijkheid, enz. Totaal vervloekt en ongeschikt. Die man hoort gewoon in de gevangenis van Nederland, USA en Suriname vergoed te worden opgesloten.

  Er moet een andere wind in Suriname gaan waaien, een wind die de goede en juiste richting geeft voor een democratische rechtsstaat, internationale verdragen, mensenrechten, investeerders, goede scholing, werkgelegenheid, criminaliteitsbestrijding, goede doelen op lange, middellange en korte termijn, welvaart en welzijn en Suriname/rs internationaal goed op de wereldkaart te zetten.

  ddb is met zijn eigen belang bezig en heel grote armoede en heel grote ellende voor de Surinamers en Suriname de vernietiging in te helpen.

  Surinamers kiest u bewust voor de goede richting en het algemeen belang voor u en uw (klein)kids.

  Het goede moet overwinnen over het kwade.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 9. Het staat niet vast dat de lading in Suriname verscheept werd. Sommigen leggen wel de link met Suriname maar bewijs is niet geleverd. Een onderontwikkelde despoot meent dat de rijsthandelaren verantwoordelijk voor de lading is. Als hij zo zeker is van de zaak weet hij vast wel een naam te noemen. Maar omdat hij geen stalen ballen heeft zal hij geen namen noemen. Grote jongen !


  Maak melding
 10. STARNIEUWS: Vrijdag heeft Bouterse ook het visverwerkingsbedrijf, Orbilo van Pritipaul Singh officieel geopend. De ondernemer zei dat hij zeven SK-trawlers heeft, maar graag nog drie vergunningen wil hebben.

  De president zei dat de ondernemer floreert. Hij adviseerde hem om een goed gesprek te hebben met minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij, die ook aanwezig was bij de opening. Parmessar heeft al diverse keren aangegeven dat er geen nieuwe visvergunningen verstrekt zullen worden tot 2020. Er moet eerst een evaluatie komen van de sector. De president en Ivan Graanoogst hebben als dank een gouden medaille gekregen van de ondernemer, met het logo van het bedrijf. Graanoogst heeft Singh ondersteund tijdens het proces om het bedrijf op te zetten. Singh heeft zijn blijdschap over dat de president de opening van zijn bedrijf verricht, niet onder stoelen of banken gestoken. Dit was zijn grootste wens.


  Maak melding
 11. Ze kijken wat voor rijst voor komt in suriname dan is het bingo dus dat een rijst boer is geen kippen boer en ook geen paarse geit.


  Maak melding
 12. Wel,wel!! Wanneer gaat de door”God opgedrongen volkspresident Desie” aan de Surinaamse bevolking, het
  bevel geven om op te treden tegen drugssmokkelaars in en uit Suriname ???


  Maak melding
 13. Daarom zegt Boefdraad dat Suriname zal blijven lenen zolang zij geld nodig hebben want Suriname produceert niet genoeg.
  Boefdraad bedoeld “de voedselschuur exporteert maar het product komt niet aan dus moeten wij lenen want er komt geen geld binnen”


  Maak melding
 14. Dit doet me denken an de jaren 70 en 80. Toen hadden de militairen geld nodig. Ontwikkelingshulp door Nederland stopgezet en de export van drugs begon in grote hoeveelheden. Bouterse werd zelfs veroordeeld in die Stellingdam affaire. De geschiedenis herhaalt zich nu weer. Suriname heeft geen geld dus exporteren van drugs is de oplossing. Alleen doet Bouterse het nu slim. Hij gebruikt pionnen oftewel katvangers. Wat hij vergeet is dat het buitenland ook slimmer is geworden. Elke container uit Suriname is verdacht. Dus schijt Bouterse een buffel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES