maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGoudzoeker doodgeschoten in Suriname

Goudzoeker doodgeschoten in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een Braziliaanse goudzoeker is zondagochtend in het Goliathgebied in het distrct Para overleden na een beschieting. Collega’s hebben zijn ontzielde lichaam langs de weg gevonden. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd.

Volgens het medium bestaat het vermoeden dat het slachtoffer na de beschieting is beroofd. De ATV waarop de man heeft gereden, is niet aangetroffen. De identiteit van de schutter, die vermoedelijk toesloeg vanuit het bosschage, is vooralsnog onbekend.

Het lichaam van de man is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Moord, drugs, roof allemaal dankzij de ddb misdaadvloek. Dankzij de oerdomste mensen van het land, de nationale dommen partij aanhangers, de ndper’ s.


  Maak melding
 2. Krijgen deze brazilianen een werkvergunning en verblijfsvergunning? Moeten ze een belasting betalen als zehet goud verkopen aan de goudopkoper? Wordt deze belasying dan aan de overheid afgedragen?
  Jammer dat het goud graven zijn leven heeft gekost!


  Maak melding
 3. Alle buitenlanders moeten het weten dat ze niets te zoeken hebben in Suriname. Nemen ze toch het risico dan zijn de gevolgen niet te overzien.
  Het is al tijden dat de Brazilianen illegaal surinaamse goud delven. De overheid heeft weet ervan maar gelet op de binnenlanden is handhaving praktisch onmogelijk.


  Maak melding
 4. Die hele zogenaamde ordening goudsector v.d. regering bouterse heeft geen ene moer geholpen. Het is juist een nog veel grotere bende en wild west situatie geworden.
  Het wordt hoog tijd voor de wederinvoering van harde clean sweap acties om die puinhoop en wild west situatie in de goudzoeksector tegen te gaan. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.


  Maak melding
 5. De vraag is wrom zet de regering ht leger niet in om het binnenland te zuiveren vn elke vorm vn illegaliteit. De taak vn een leger om de grenzen n de souvereiniteit vn een land te bewaken. Hier word alles gedoogd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES