donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist let niet op en rijdt bromfietser op voorrangsweg aan

Automobilist let niet op en rijdt bromfietser op voorrangsweg aan

-

Does Travel - naar Suriname

Een bromfietser zit in de berm langs de weg nadat hij zondagmiddag door een auto werd aangereden. Het verkeersongeval gebeurde aan de Magentakanaalweg ter hoogte van de Fredrikshoopweg in Suriname. De man raakte daarbij gewond; hij had schaafwonden aan zijn arm en hand en klaagde over rugpijn.

De auto reed over de Fredrikshoopweg en zou over de Magentakanaalweg rijden om vervolgens de Verlengde Fredrikshoopweg op te gaan. De bromfietser reed over de Magentakanaalweg, welke een voorrangsweg is. Doordat de automobilist niet oplette ontstond de botsing.

Het slachtoffer moest met een ambulance naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd worden voor verder behandeling. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Voorrang heb je niet op een voorrangsweg, maar dat krijg je.

  Anders gezegd: veiligheid is belangrijk en oplettendheid, omdat je niet weet wat andere verkeersdeelnemers doen moet jij goed opletten.

  Ondanks regels moet je alert zijn, goed kijken, oogcontact, situaties goed inschatten, rekening houden met talrijke zaken, oa: kinderen, los lopende dieren, wild, gesteldheid van het weer, dronkaards, stress, hardrijders, verkeerssituatie, enz.

  Liever te laat aankomen op een afspraak dan tussen 6 planken in een oven of begraafplaats.

  Kalmte zal uw redden

  Wees een heer/dame in het verkeer

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 2. De meeste wegongelukken vinden plaats op de Magentaweg. Tijd voor het ministerie van verkeer en waterstaat om aandacht aan te besteden. Of toch niet soms??
  Rijbewijs van de veroorzaker ongeval voor het leven invorderen!!!!
  Einde oefening!!


  Maak melding
 3. Bijna dagelijks van dit soort gebeuren,wel dit is erg vreselijk met Suriname.Keiharde handhaving zal verbeteringen brengen door een gloednieuwe regering anders gaan we richting Venezuela dat reeds al van start is.Suriname gaat een heel sobere tijd tegemoet.In Suriname is bijna een ieder baatzuchtig geworden.De boeven moeten allemaal opgepakt worden,daarna opsluiten voor 1 langere periode totdat ze gaan beseffen dat hun een mooi land aan het vernietigen zijn.Alle rijkdom laat men hier voor een ander als je voor altijd weg bent.Maya heet het in`t hindoestani.


  Maak melding
 4. Reminder!!

  Normaalste zaak in SU!!! Ik ga lekker een biertje nemen en een sigaar in mijn veranda met mooi muziek! Nagapalam wi bing go!! Morgen wederom 1!!!! niks nieuws!!!


  Maak melding
 5. Uit betrouwbaar onderzoek is gebleken dat er niks aan de hand is met de mensen die een voertuig, een motorrijtuig of een fiets besturen. Ook blijkt niets mis te zijn met de infrasstructuur, verkeersborden etc. De oorzaak van al de incidenten in het verkeer is te wijten aan de voertuigen zelf. Er wordt beweerd dat een soort van alien transformer geinfiltreerd is in de voertuigen is Suriname waardoor ze of van de weg raken, tegen elkaar in botsing komen, op hun kop gaan staan of door woningen, winkels, hekken en muren gaan. NASA is met en grootschalig onderzoek begonnen om de schade in kaart te brengen. Of ze erin slagen om de transformer te vangen is niet zeker. We houden onze hart vast wanneer hij weer toe gaat slaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES