VIDEO: In Suriname aangehouden mannen uitgeleverd aan Nederland

14
VIDEO: In Suriname aangehouden mannen uitgeleverd aan Nederland
Zo werden de broers vorige maand naar het vliegveld in Suirname gebracht om uitgeleverd te worden aan Nederland.

Suriname heeft de drie voortvluchtige mannen, die maandag op verzoek van Nederland in Suriname zijn aangehouden, als ongewenst vreemdeling het land uitgezet. Één werd maandag al op het vliegtuig gezet. De andere twee werden gisteren onder strenge bewaking van de Surinaamse politie, naar de Surinaamse luchthaven Zanderij gebracht om uitgezet te worden. Dat is te zien in onderstaand filmpje dat via social media wordt verspreidt.

De mannen zijn overgebracht naar Nederland en vandaag meteen na aankomst op Schiphol aangehouden. Twee van hen zijn verdachten en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Amsterdam. Het gaat om twee broers van 39 en 43 jaar, Mao en Mario R., die worden verdacht van betrokkenheid bij liquidaties. 

Bekijk het filmpje hier:

14 REACTIES

 1. Maarre … weten we wel zeker dat deze 3 mannen niets met de drive-by shooting te maken hebben bij het pompstation aan de Wilhelminastraat ?

  Straks blijkt het wellicht een te voorbarige aktie te zijn om deze 3 zo snel aan Nederland uit te leveren.


  Maak melding

 2. @Blakaboy

  Ik ben het met je een si si sensatie.
  Ze hebben gewoon mogelijkheid speciale ingang. Ze willen internationale aandacht. Aanstellerij.


  Maak melding

 3. Ik hoop dat nederland ze heel lang opsluit zodat we geen last meer van ze hebben. 50 jr of zo. Komen ze er bejaard uit. In nl is gevangenis een beperkte vakantie in luxe hotel.


  Maak melding

 4. Deze moordenaars hoef je voor niemand te verbergen. Jammer dat zij een doek over hun idiote lelijke kop kregen. Misdadigers moeten volop in beeld, zodat de gemeenschap weet wie ze zijn. Wanneer zij in Nederland zijn, zullen zij na hun vrijlating al is het na 30 jaar afgeslacht worden door de Moccro maffia in verband met hun bekentenissen. De Moccro maffia’s maken geen grapjes en zijn genadeloos net als deze domme negers. Voorgoed opruimen zoals zij dit met anderen hebben gedaan. Wanneer je medelijden gaat kweken, kan het zijn dat zij dit weer doen of in Nederland of in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.