maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn Suriname aangehouden zware criminelen uitgeleverd

In Suriname aangehouden zware criminelen uitgeleverd

-

Does Travel - naar Suriname

De drie zondag aangehouden zware criminelen in Suriname, die gezocht werden door de Nederlandse justitie, zijn inmiddels uitgeleverd. De eerste verdachte was sinds maandag al op het vliegtuig gezet. De twee overigen zijn vandaag aangekomen in Nederland. Dit meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft het trio op zondag 26 mei aangehouden die verdacht worden van onder andere moord en deelneming aan een criminele organisatie. Het gaat om Alejandro P. (30) en de broers Mario R. (40) en Mao R. (44). Zij weken uit naar Suriname om zodoende uit handen van de Nederlandse justitie te blijven. Na uitgewerkte informatie zijn deze verdachten op afzonderlijke adressen aangehouden door het A.T.

Op basis van een rechtshulpverzoek van Nederland zijn de criminelen aangehouden en intussen het land uitgezet. Mao R., zou een vertrouweling zijn van de voortvluchtige topgangster Ridouan Taghi van de ‘Mocro maffia’. Taghi is voortvluchtig. Hij wordt door Nederland ervan verdacht de opdrachtgever te zijn van diverse liquidaties. Bij de aanhouding van Mao R. heeft de politie ruim 30 kilogram hasj en wapens met bijbehorende munitie aangetroffen.

Mario R. verbleef volgens crimesite.nl op het moment van de arrestatie met zijn vrouw in een duur hotel in Paramaribo. Mao R. verbleef in een woning in Paramaribo-Zuid in de omgeving van de Wanicaweg. Alejandro P. is aangetroffen in een appartement in het centrum van Paramaribo toen hij werd aangehouden. Zowel Alejandro P. als Mao R. waren gewapend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Met de criminelen worden direkt uitgeleverd, waarom wordt baas ook niet direkt uitgeleverd voor Nederlandse justitie. Wang MEK neng noh!! ….. Schone handje, da ie poot doti, ati takru PSA bita. Yoh moordenaar.


  Maak melding
 2. Laat de president maar zitten. Die wordt nu nog alle dagen eraan herinnert dat hij het volk besteeld. Lijkt een leuke gedachte en hij zegt goed te slapen. Wie dat opnoemt bluft, je slaapt slecht maar als echt liegbeest vertel het tegenover gestelde.
  Nu nog even de grootste crimineel naast ddb opzoeken de baas van deze drie jongens.


  Maak melding
 3. HOU TOCH OP, EERST PRIO’S STELLEN IPV IN GOEDE AARDE VALLEN BIJ DE NEDERLANDERS
  CHINESE TRAWLERS MET ZELFDE VOORTVARENDHEID TOT ZINKEN BRENGEN, OF IN BESLAG NEMEN EN DEZE ZELF EXPLOREREN.
  ALCOA.
  WATERPOMPEN
  STUWDAM
  19 MILJOEN
  ENZ


  Maak melding
 4. Bouta altijd met zn biggie sjmoelwerk over NL, is maar al te graag bezig om NL tevreden te houden.

  Met wie ga je het nu proberen Bouta? Ga je nu de Albanezen uit NL naar SU halen?

  Je probeerde met Mocro’s die handel over te nemen van de Hindoestanen he…😆😆


  Maak melding
 5. Nu nog bouta uitleveren…Nederland vraag uitlevering van bouta!!
  Hij is toch ook veroordeeld in Nederland?
  Toon ballen !!Doe het!!


  gemodereerd
 6. De zonen van Hermamdad verdienen een pluim. Alleen die mini ster van J@P niet, want ook hij is debet aan het steeds groter wordende criminaliteit. Hij weet bliksemsghoed dat de werkelijks wortels der misdaad zijn opdrachtgevers zijn. Maar dankzij dwaze debeiele idiote ndp paria’ s, paarse marionetten, poepvliegen en parasieten die hem aan de macht houden, baas e lafu alla sma uit. I’m nasty.


  gemodereerd
 7. DDB uitleveren zal iets moeilijker zijn, want zijn domme onderdanen zullen alles op alles zetten om dat te voorkomen. Maar zijn straf zal hij niet ontlopen, hoe dan ook zal hij gestraft worden.
  Ik persoonlijk zit niet daarop te wachten :de natuur doet zijn werk, en daar ontkomt er niemand aan.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 8. Hoop wel dat dit drietal een zware straf krijgt en ook volledig uit moet zitten. Kan zijn dat ze in de gevangenis geliquideerd worden , scheelt begroting Justitie in NL weer geld.
  Zie ook veel wensen voor iets vergelijkbaars wat DDB c.s. betreft. Is heel begrijpelijk maar zal niet gebeuren. 1. NL wil hem op papier wel hebben maar in realiteit niet. 2. Reden, ik vrees dat de rol van de NL overheid in betreffende periode niet bepaald fris was. Kan zelfs zijn dat DDB er ingestonken is op basis van bepaalde beloftes die, toen puntje bij paaltje kwam, niet zijn nagekomen. 3. Om die reden heeft Rutte 2 besloten het DDB/Suriname dossier pas over 60 jaar publiek te maken. Zie overigens de beloftes van NL richting Molukkers, die ook niet zijn nagekomen. Treinkaping Wijster was een van de acties van de wanhopige Molukkers. Oftewel L’histoire se repete en niet voor de laatste maal.


  Maak melding
 9. Waarom, zou je Bouterse moeten uitleveren. Het opsporingsverzoek van Interpol, maakt al van hem een gevangene. Hij kan haast nergens heen, ondanks de weelde die hij heeft vergaard. Straf genoeg zou ik zeggen. Gevangen in het kooitje Suriname en in principe ondanks zijn bravoure een angshaas


  Maak melding
 10. LET OP!!
  Deze criminelen gaan er alleen maar op vooruit. Van 1ster naar 3sterren opsluiting.
  Zonder te werken 7 dagen per week met verschillende maaltijden. Zelfs een werkende kan dat niet meer opbrengen.
  De nederlandse overheid moet opnieuw bezien voor versobering, want zo lijkt het op dat de werkende alleen maar meer gestraft worden voor hun harde werk. Van bewaking tot voedsel en medische zorg wordt alles betaald met gemeenschapsgelden. Ik had liever gezien dat ze in sur waren berecht.


  Maak melding
 11. Onze heldhaftige laffe pres is een magneet voor schurken dealers gelukzoekers etc…

  Waarom komen ze naar su…eenvoudig antw we zijn een heerlijke narcostaat!!

  Wil je moorden stelen coke verkopen zonder al te veel risico …dan is suriname een paradijs voor je.

  Welkom moordenaars welkom pedofielen welkom welkom welkom allen doe wat je wilt en het liefst zo wreed mogelijk.

  Volgt allen het voorbeeld van onze weldoener ..DE GROTE MASSA MOORDENAAR.

  Wat is het toch heerlijk om president te zijn in suriname ..je komt letterlijk met alles weg inclusief moord.


  Maak melding
 12. Ps jansen…

  Die molukkers hebben een trein gekaapt met onschuldige mensen…

  Wat voor reactie verwacht je dan vd overheid ..de burgers moesten in veiligheid worden gebracht toch, of niet.

  Hoe zou bouta reageren of trump of ieder andere volksleider!!

  Please denk een beetje na..in mijn ogen heb je de hersenen van een erwt.


  Maak melding
 13. Gewoond doodschieten …niet naar Nederland terugsturen …gevangenis in ned . Is luxer dan torarica hotel ……doodschieten en begraven ….klaar is kees ….zonde van de kosten …


  Maak melding
 14. Kan Suriname niet onderhandelen? Er worden 3 criminelen aan Nederland uitgeleverd en die ene Nederlandse crimineel, die een Surinamer doodreed in Suriname, mag vrolijk fluitend in Nederland rondlopen. Ik zou, als ik minister van Juspol was zeggen, ik geef je alle drie als je mij die ene geeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES