dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname op Latijns Amerikaanse en Caribische conferentie in Duitsland

Suriname op Latijns Amerikaanse en Caribische conferentie in Duitsland

-

Does Travel - naar Suriname

De ministers van Buitenlandse Zaken van de Latijns Amerikaanse en Caribische (LAC) regio zijn in de periode van 27 tot en met 29 mei op uitnodiging van hun Duitse collega op bezoek bij de ‘Lateinamerika- und Karibik-Konferenz’ in Berlijn. Ook een Surinaamse delegatie die wordt geleid door de minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, is erbij om de toekomstige politieke, economische en culturele betrekkingen te verstevigen.

Gedurende deze conferentie zal er van gedachten worden gewisseld over investeringsmogelijkheden, de strijd tegen klimaatsverandering en de opvoering van het contact tussen de LAC Regio en Duitsland.

Tijdens een ontmoeting met prominente vertegenwoordigers van het Duitse bedrijfsleven op maandag 27 mei 2019, heeft Suriname gewezen op de vele investeringsmogelijkheden in o.a. de volgende samenwerkingsgebieden: landbouw, mijnbouw, toerisme en de positie als meest beboste land in de wereld.

Voorts is benadrukt de historische en culturele band die al eeuwenlang bestaat, indachtig de vele Duitse benamingen van plantages zoals Hannover en Berlijn en de diepgewortelde relatie met de Evangelische Broeder Gemeente.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Weer zo’n snoepreisje voor blakka in black gekleed Betje Big terwijl het volk pinaart. Steeds weer die snoepreisjes om zogenaamd in Suriname te komen investeren?? Wat valt er te investeren in Suriname? Toeristen No way met de criminaliteit en verkrachtingen van minderjarigen?? Het wordt hoogtijd dat onze nieuwsberichten worden vertaald naar DE Bilt en de verschrikkelijke beelden op de Duitse facebook pagina’s worden verspreid. Yildiz en consorten hoeveel landen wil jij met je consorten nog afgaan met dezelfde Bullshit??. Niemand wil en gaat investeren in Suriname. Steeds maar weer je snoepreisjes onder het mom van investeringen en banden aanhalen. Wie wil nou banden aanhalen met Suriname Narco state, Failed State. Binnen Europa zijn ze zeker op hun hoede. De zwarten komen weer bedelen op een gedekte manier. Hebben deze landen allang door alleen Yildiz niet. Wanneer krijgt deze Baviaan nu aan de kant gezet. Zij is een grote schande voor ons land. Steeds maar`weer snoepreisjes maken van onze gemeenschapsgelden. Weg met dit gedrocht. Onze bejaarden zitten hier te verpieteren van de honger en zij gaat mooi weer spelen in het buitenland. Vliegt Business Class en eist het duurste voedsel en wijnen aan boord. Wat een schaamteloze vertoning.


  Maak melding
 2. wat heeft de suri delegatie te bieden aan de buiten wereld, ze kunnen hun eigen stoep niet schoon houden..
  ze hebben het land leeg geroofd geplunderd alle i. q. weg gejaagd, zitten al 9 jaren op de bedel tour. de crime neemt met de dag toe, jammer vind ik, dat de leden van die bende niet worden aangevallen..


  Maak melding
 3. Beighle promoot suriname als de meest beboste land. Zij zegt eigenlijk kom maar de jungle leeg plunderen. Dan kunnen wij zonder te werken genieten van de opgebrachte gelden.
  Zij vergeet echter dat na 30 jaren niets meer is overgebleven voor haar kleinkinderen. WAT EEN TRUT!

  GEEN JUNGEL DAN OOK GEEN GEZOND NATUUR!


  Maak melding
 4. Bij de innige relatie vergeet Beighle echter de Goslar aan te halen. Daarop had ze beter kunnen zeggen, dat jullie moffen niet te vertrouwen zijn, want ze kwamen om sur aan te vallen maar werden tijdig gesnapt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES