dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGezellig varen en dansen op 'Cruise on Sunday'

Gezellig varen en dansen op ‘Cruise on Sunday’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zondag 2 juni kun je weer gezellig meevaren op de River Dream en dansen op de tonen van 2-Remember en DJ Marciano. Op die dag vind namelijk de ‘Cruise on Sunday’ plaats. Opstappen voor de boot is in Utrecht.

Het wordt een echt Surinaams feest op het water met naast tropische klanken van allround muziekgroep 2-Remember en DJ Marciano, ook lekker eten. Er is een Surinaams/Javaanse catering aanwezig voor heerlijke gerechten en snacks. Op het dek is er schaafijs en worst verkrijgbaar.

Auto’s kunnen gratis worden geparkeerd in de parkeergarage vlakbij de opstapplaats. Kaarten zijn nog verkrijgbaar, bel Kenneth Zandwijken 06-21874113. See you on the cruise!

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES
  1. Wat kost een kaart?. Ik wil graag meedoen, maar niet verrast worden door de hoge prijs van een toegangskaart. Surinamers doen vaak geheimzinnig en zijn vaak terughoudend bij het geven van de belangrijkste informatie. Dat moet veranderen.
    Waarom vertel ik dit? Een Amerikaan had mij gebeld om mee te doen aan een of ander project. Pas na een half uur kletsen kreeg ik het bedrag te horen. Ik schrok van de hoogte van het bedrag en ik bedankte. En wat gebeurt er? Meneer wordt boos op mij omdat ik hem zo lang heb laten lullen. Ja, als hij het bedrag eerder had genoemd was het gesprek ook eerder afgelopen.


    Maak melding
  2. ja Gujaba. het is op een boot heel anders dan in een zaal, maar dat is iets persoonlijks en moet je dus zelf ervaren. Doe een keertje mee en ervaar het zou ik zeggen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES