maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRon Brekelmans beschermheer 'Vrienden van Saramacca'

Ron Brekelmans beschermheer ‘Vrienden van Saramacca’

-

Does Travel - naar Suriname

De heer Ron Brekelmans, lokale politicus uit Hoogvliet, is ingaande deze maand voor de duur van 4 (vier) jaar benoemd tot beschermheer van de ‘Vrienden van Saramacca’. Gisteren, dinsdag 28 mei 2019, vond de beëdiging plaats in Hoogvliet. De heer Brekelmans is zeer betrokken bij de Surinaamse gemeenschap en heeft een enorme staat van dienst zegt de heer Anand Isrie, voorzitter van Vrienden van Saramacca.

“Tijdens mijn presentatie van onze plannen voor de kinderen uit het district Saramacca was het mij heel snel duidelijk dat de heer Brekelmans zijn hart op de juiste plaats heeft voor de Surinaamse gemeenschap; hij voelt zich hierbij intens betrokken” aldus de voorzitter.

Brekelmans heeft alle initiatieven met als doel verbetering van de ontwikkelingsrelatie tussen Rotterdam en Suriname, steeds ondersteund. Hij vindt het dan ook een bijzondere eer om deze functie te bekleden, temeer daar de Surinaamse gemeenschap tot de grootste niet-Westerse groep in Hoogvliet behoord. Deze groep doet het heel goed in Hoogvliet.

“Ik hoop dat ik als beschermheer een kleine bijdrage kan leveren aan de kinderen van district Saramacca”, aldus de kersverse beschermheer Brekelmans.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Toch nog goed nieuws uit de relatie Suriname Nederland, het is gelukkig niet altijd kommer en kwel. Zolang de naam DDB niet in het spel is gaat het gelukkig goed met ons geliefd Suriname


    Maak melding
  2. Ik hoop dat ik als beschermheer een kleine bijdrage kan leveren aan de kinderen van district Saramacca”, aldus de kersverse beschermheer Brekelmans.
    Let wel het gaat om een kleine bijdrage. Dus men hoeft niet iets groots te verwachten. De grootste bijdrage zal wel van de ouders/opvoeders moeten komen en onze bevolking zelf. Het moet niet zo zijn dat de verwachtingen van Brekelmans groter zijn, dat hij voor papa money wordt gezien. De grootste bijdrage aan in onze samenleving is een goede opvoeding en de beste scholing, zodat onze kroost zich niet gaat bezig houden met stelen, roven moorden, overvallen plegen etc. Zoals wij nu zien en weten is dat het zeer erbarmelijk slecht gesteld is met sommige jeugdigen in ons land.
    Laat niet alles rusten op de schouders van Brekelmans. Zijn naam zegt het al, straks breekt de moed hem op en is hij hier klaar mee.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES