zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeloning van 25.000 euro uitgeloofd in zaak doodgeschoten Raymildo Landveld

Beloning van 25.000 euro uitgeloofd in zaak doodgeschoten Raymildo Landveld

-

Does Travel - naar Suriname

De Amsterdamse politie heeft een beloning uitgeloofd van 25.000 euro voor informatie die de zaak van de vorig jaar doodgeschoten Raymildo Landveld oplost. De 19-jarige jongeman werd woensdagavond 2 mei 2018 doodgeschoten op de Krootstraat. Inmiddels zijn er twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij zijn dood, maar de politie hoopt dat aanvullende verklaringen kunnen helpen dit misdrijf definitief op te lossen. Vandaar dat er gisteren een hoge beloning is uitgeloofd.

Raymildo werkte bij de gemeentereiniging, maar was nog op zoek naar een woning. Vermoedelijk heeft hij onder werktijd een onafgesloten, grijze Mercedes Vito-bestelbus zien staan. Na werktijd is hij wederom de bus gaan inspecteren, waarop hij de sleutel heeft meegenomen. Uiteindelijk heeft hij enkele dagen in de bus rondgereden en gebruikte hij deze ook als tijdelijke slaapplek. Wat Raymildo niet wist, is dat in de bus verdovende middelen verborgen lagen.

Die avond van 2 mei werd hij neergeschoten terwijl hij in de bus zat te wachten op een vriend. De politie heeft sterke vermoedens dat verschillende mensen weten wat er precies is gebeurd op de Krootstraat. Heeft u informatie en wilt u aanspraak maken op de beloning van 25.000 euro, neem dan contact op met het Team Nationale Inlichtingen van de politie. Bij dit team zitten speciale rechercheurs met wie u in vertrouwen kunt spreken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Eigen schuld dikke bult!! Sterker nog!! wat moest hij VOOR DE TWEEDE KEER in dat bus gaan zoeken!! Hij gaat ook nog eens met dat busje rondrijden, er in slapen en op vrienden te wachten!! er klopt veel dingen niet!! Er wordt beweerd, dat Wat Raymildo niet wist, is dat in de bus verdovende middelen verborgen lagen.
  Wie kan dat met zekerheid zeggen!! Het is gewoon bulshit!!

  Ba suku, ba feni, dus ba chari!!!! ha ha haaaaa!!!


  Maak melding
 2. je ziet tegenwoordig heel weinig mensen die kritiek dan wel commentaar leveren, vooral wanneer het zwarten betreft..
  in de meeste gevallen zijn het ook zwarten, die het zo moeilijk maken in s m e als wel in het buitenland..
  in ons land peilt het uit van deze donkere mensen, die niet anders kunnen dan maar in de crime cirqui blijven hangen..


  Maak melding
 3. wat dom om in een auto te gaan rondt ryden waar je de eigenaar van niet kent, het is een erg traagisch gebeuren en een waarschuwing voor anderen geen auto mee te nemen waar je de eigenaar van niet kent
  R.I.P . en Condoliance aan ouders en Fam


  Maak melding
 4. @ marcell,

  Denk effe na(als je dat tenminste kan) voor je wat schrijft. Waarom altijd “zwarte”?

  Ben jij de enige die van vlees en bloed is gemaakt, en een ander etniciteit hebt?
  Hij was ook een kind van iemand!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 5. Als een bus gewoon meeneemt……is dat toch gewoon stelen???? Hij reed rond in een door hem gestolen bus…..en heeft zo alle ellende over zich heen geroepen!!! Een triest verhaal maar wel zijn eigen schuld!!


  Maak melding
 6. al ben je dakloos niemand geeft jou recht om zomaar een voertuig als jou bezit te eiegenen jou dood is terecht dus eigen schuld
  mijn inziens zelf gezoocht en last minder


  Maak melding
 7. Ik vind het een zeer merkwaardig verhaal.
  Zus verteld (onherkenbaar), hoe geliefd haar broer was. Ze was als een moeder voor hem. Maar hij was dakloos? 19 jaar, en dakloos! Kon hij nergens op een bank liggen? Het doet me verdriet om zulke verhalen te horen.
  Voor mij is het nog een kind.
  En hoe kan het dat het nooit in hem is opgekomen dat dat busje, van iemand móet zijn.
  Het is toch geen munt dat op straat ligt.
  Op basis waarvan heeft men dit verhaal verzonnen of gereconstrueerd?
  In ieder geval ouders, leer uw kinderen om van anderen hun spullen af te blijven.

  Je kan geen auto vinden. Hoe naïef kun je zijn?


  Maak melding
 8. @Koos: het zijn loopjongens. Ze lopen al voor een knaak of een euro. Wanna be gangsters zijn het. Of ze besluiten lollies van kinderen op school te stelen


  Maak melding
 9. Ik heb de uitzending Opsporing Verzocht gezien en veel klopt niet. Zo wordt beweerd dat het slachtoffer zich nooit aan strafbare feiten schuldig had gemaakt. Maar het stelen van de sleutels van een auto en vervolgens in die auto gaan rondrijden is al een strafbaar feit. Wat ik ook zo raar vond is dat hij samen met zijn vrienden een bedrag van €10 hebben opgenomen terwijl bij mijn weten het opnemen van een dergelijk laag bedrag niet mogelijk is. Waarom sliep hij in het busje ? Was het niet om de drugs te beschermen ? Zijn zus is ook een leuke leugenaar !


  Maak melding
 10. Jammer, deze jongeman was nog onvolwassen en heeft
  verkeerde beslissingen genomen, met noodlottig gevolg.
  Vele jongeren tot 25 jaar zijn onvolwassen en tonen
  vaak onlogisch/irrationeel gedrag.

  Niet te snel OORDELEN over falen van anderen,
  RIP jongeman !

  PS : Laat dit een LES zijn voor andere leeftijdgenoten, denk
  niet te snel dat je de wereld door hebt en alles kan overzien !


  Maak melding
 11. Vind het raar dat de familieleden nu huilen om zijn dood……maar die jongen was 19 jaar en dakloos…..waar waren de familieleden toen…..konden ze hem geen onderdak bieden….dan was hij nu misschien nog in leven?!!


  Maak melding
 12. Alleen de familie kan misschien weten wat de oorzaak van dit trieste gebeuren is.
  Er zijn veel vragen die onbeantwoord zullen blijven maar wie ben ik om daarover
  te oordelen. R.I.P. jongeman.


  Maak melding
 13. Eigen schuld. Had hij maar van de spullen moet afblijven. Ik zag een familielid bij opsporing verzocht weer een lul verhaal vertellen over wat voor goede en lieve jongen hij was. Dat is een standaard verhaal van familie van criminelen want ze profiteren ook van hun misdaad geld. Hij was een crimineel en deze is lekker opgeruimd. Geen medelijden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES