zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStomdronken Surinaamse vrouw (28) rijdt auto in trens

Stomdronken Surinaamse vrouw (28) rijdt auto in trens

-

Does Travel - naar Suriname

De 28-jarige Janice B. is afgelopen weekend haar rijbewijs kwijt geraakt toen zij stomdronken met haar auto nabij de hoek van de Lelydorper- en de Sumatraweg in de trens was beland. De Surinaamse politie kreeg zaterdagochtend 25 mei omstreeks 05.15 uur een telefonische melding hiervan en troffen de vrouw op de berm langs de weg aan. Het viel de politieambtenaren op dat haar adem naar alcohol riek en dat zij onvast ter been was, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Janice verklaarde aan de politie dat zij van haar zus kwam en op weg was naar huis. Voorts dat zij bij haar zus 5 tot 6 blikken bier gedronken had. De bestuurster werd overgebracht naar het politiebureau waar zij onderworpen werd aan een blaastest en een adem analyse test. De testen resulteerden in 730 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Haar voertuig, dat aanzienlijk beschadigd is, werd ter herkeuring in beslag genomen. Toen Janice nuchter was is zij voorgeleid en na verhoor heengezonden. Zoals eerder aangegeven is haar rijbewijs door de politie ingevorderd. Het dossier ter zake zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Zo ook haar rijbewijs.

opening
Fernandes Express
BODO Party

14 REACTIES
 1. Zij zwalkte op haar benen, gelukkig was het niet nodig dat zij op een rechte lijn moest gaan lopen voor de KPS anders was zij direct hard op haar snufferd gegaan. Ze leren het nooit het. Sommigen denken glaasje op laat je rijden met alle gevolgen van dien. Zij mag blij zijn dat ze dit nog kan navertellen. Gelukkig waren en geen andere voetgangers in de buurt die zij mee kon nemen de trens in. Hersenloos grietje. Zij had 2 dagen de cel in gemoeten. Want onder invloed zijn gaan alle goed bedoelde adviezen van KPS langs ze heen. Dit soort moeten helemaal ontnuchterd zijn voor KPS met ze in gesprek gaat en ze heen worden gezonden. Morgen stapt zij weer in een andere auto met alcohol op.


  Maak melding
 2. Deze meisje moest drinken bij mij thuis. Ik haar niet weg laten gaan, sleutel bewaren. Dan wanneer roes uitgeslaapt zij weer kan gaan.


  Maak melding
 3. Tegenwoordig is er geen verschil tussen een man en vrouw. Doe je dat toch dan valt dit onder discrimineren. En in nederland behoort dit tot een strafbare feit waarmee je een boete riskeert. Ik weet niet hoe hiermee wordt omgegaan in sur.

  Maar het rijbewijs van dat vrouw moet voor zeker 10 jaar worden ingevorderd. Ze is nog jong dus kan ze lekker gaan fietsen en houdt het voordeel, dat haar reet gratis door de fietszadel wordt gemasseerd.
  Wordt ze niet tegegehouden dan rijdt ze de volgende keer iemand dood wegens dronkenschap.


  Maak melding
 4. Deze dame moest gewoon een goedgevulde worst hebben. Zonder worst dan raken ze verdwaald en ontspoord. Met worst en bier heb je veel plezier.


  Maak melding
 5. @dikke warme vettige worst met verse mayonaise,

  Ik hoop voor je dat bij jou in de familie de dames en vrouwen fatsoen hebben.
  Als dat niet zo is zullen de mannen jouw raad zeker volgen.


  Maak melding
 6. Dit is geen dame maar een verkeerscrimineel zonder enig besef dat ze de gene die haar in bescherming neemt hun kinderen kan doodrijden. Dan wil ik de beschermende woorden nog wel eens horen. En worst ja van een olifant en flink hard ook erin. Oftewel met aanloop graag een olifant eroverheen


  Maak melding
 7. Een vrouw die 8 blikken bier achterover slaat en dan nog met een zatte kop achter het stuur gaat zitten die heeft heel veel fatsoen dacht je zelf niet. Daarom een dikke warme vettige worst voor die dame, dat heeft ze wel verdient met haar fatsoenlijk gedrag.


  Maak melding
 8. Correctie 5 tot 6 blikken, we motte nie overdrijven hè. Misschien moest ze wel doordrinken tot de 8 blikkies kon ze gelijk op de bank van d’r zus d’r roezepoes uitslapen.


  Maak melding
 9. Het zal je vrouw maar zijn die je auto in de prak rijdt, terwijl je het nodig hebt voor je werk.
  Een vrouw mag drinken van mij, maar wel thuis en niet daar buiten wetende, dat je nog naar huis moet rijden. Gelukkig waren er geen kinderen erbij, dan zou ik als vader helemaal niet blij mee zijn !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES