Robin Hood wint en plaatst zich voor Concacaf League

5
Robin Hood wint en plaatst zich voor Concacaf League
Foto (c) Concacaf.com - de mannen van Robin Hood uit Suriname vieren de overwinning.

De Surinaamse topclub Robin Hood heeft zich zondag 19 mei in Jamaica geplaatst voor de Concacaf League. De kampioen van Suriname moesten het opnemen tegen Real Hope uit Haïti. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel en moest verlengd worden. ‘Binhood’ wist uiteindelijk te winnen na penalty’s.

De club uit Suriname zal zich gaan opmaken voor deelname aan de Concacaf League, alwaar de winnaars van de Caribische zone Waterhouse (Jamaica) en Capoise (Haïti), Centraal Amerika en Canada hun opwachting maken. Het gaat totaal om 22 teams die zullen strijden voor zes beschikbare plekken voor deelname aan de Concacaf Champions League schrijft dWT in dit uitgebreid verslag van de wedstrijd.

Bekijk hieronder de strafschoppen serie in een zenuwslopende wedstrijd:

5 REACTIES

 1. Mooi mang. Gefeliciteerd…strakjes “Ajax-toestanden”; een team dat wordt leeggekocht. Hopelijk imvesteert t bestuur daarna dan ook wijs zoals bijv Ajax.

  Hebt ik Binhood nou 2x vergeleken met Ajax???!


  Maak melding

 2. @ Binhood …. de Mijnalsen, Budel Wilson, E. Sparendam, dr. Koppenschaar{ S. Haltman }, S. Krenten, R. Poerwo, R. Elliot, R. Schipper; de trainers Macknack, Muskiet en R. Kolf zullen trots op je zijn.

  Jammer dat …. Meester BOEF< BANDIET ….. Ramon Abrahams …. Eigenaar/Voorzitter is van Surinames Voetbal trots … Robinhood.


  Maak melding

 3. Ajax – Robinhood 4-3 ( 26 juli 1976

  Ik vind dat Robinhood deze webstrijd had gewonnen, maar kosten dat het zou kosten werd er verlengd, waardoor de amateurs van de Rood-Groenen ten onder ging, want de Prof van Ajax konden de de nederlaag niet hebben.

  Google SV Robinhood

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.