Weer aanhoudingen voor versturen drugs via de post vanuit Suriname

21
Weer aanhoudingen voor versturen drugs via de post vanuit Suriname
In beslag genomen drugs via de post - Foto Korps Politie Suriname

De politie in Suriname heeft deze maand al zeker vijf mensen aangehouden die geprobeerd hebben om via de post cocaïne naar het buitenland te sturen. In vrijwel alle gevallen gaat het om vrij kleine hoeveelheden drugs in een doos of postpakket. Naar welk land de drugs moesten is niet bekend.

Begin deze maand hield de politie drie mannen van 33, 34 en 27 jaar aan die een postpakket ter verzending naar het buitenland aanboden bij een postbedrijf in Suriname. Bij controle door de douane is 82 gram cocaïne in het postpakket aangetroffen. De geschatte straatwaarde van deze kleine hoeveelheid is rond de 3.000 euro.

Ook een 57-jarige vrouw werd deze maand door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat. De vrouw bood een postpakket ter verzending aan bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd er 126 gram cocaïne in de doos aangetroffen en in beslag genomen.

Ten slotte werd een 49-jarige vrouw in de avond van maandag 13 mei op haar woonadres aangehouden. Ze zou bij een postbedrijf een pakket met goederen ter verzending aan hebben geboden. Tijdens het scannen van het postpakket heeft de douane in een doos sap 200 milliliter vloeibare cocaïne ontdekt en in beslag genomen.


21 REACTIES

 1. toch wil ik weten, van wie die drugs zijn, die dagelijks worden onderschept buiten s m e . in containers.. wie is zijn de eigenaren.. waarom zegt de lijder des lands nooit wat hierover.. hij kan toch ooit iets meedelen..

  het komt mij verdacht veel over als zijnde dat hij er wel weet van heeft, maar zwijgt in alle talen..


  Maak melding

 2. Deze vervloekte drugs gasten, horen voor 5 jaar de cel in. Dat zelf vrouwen, die kennelijk zelf ook moeder of oma zijn zich lenen aan dit soort smeerlapperij is heel erg. Dit is puur anderen hun leven de vernieling in helpen voor geld. Het zullen je kinderen, kleinkinderen, nichtjes of neefjes zijn die de vernieling in worden geholpen. Zulke mensen moet je met een heet ijzer brandmerken op hun voorhoofd drugsdealers.


  Maak melding

 3. Oma en opa zuchten dagelijks om al die debiele dwaze idiote oerdomme mensen die ook in de voetsporen van de allergrootste drugscriminlen lopen. Joe nafoe aksie soortoe sma e doe deng soortoe takroe didibri sani. Sinds 2010 tot heden lijkt het alsof vele ndper’ s duivels drugsbezeten zijn geworden als hun misleider en zijn zoon die opgesloten is in de VS. Oma taki, ai a vloek sa deng dong sma disi lobi, a vloek e tjier deng like egi zoon. opa taki, ai na deng soort dongsma disi sabi dat na soso takroe sani, en toch toe joe wang bari deng no de, deng ati brong bari bakka, leki a gros foe deng dongdong ndper’ s , NELS NO FOUT, SOSO LOBI DIDIBRI FASI.


  Maak melding

 4. de meeste Zuid-Amerikaanse landen hebben veel drugs.
  economisch is het gewoon super rendabel. Er is ook echt super veel vraag naar drugs in Europa en US.
  Als die Europeanen en Amerikanen stoppen met drugs. dan gaat he probleem vanzelf weg.
  Het ligt niet alleen aan Suriname.
  1 gram gesneden Coca kost hier €50 in Nederland. kleine groep gebruikers zouden eingenlijk failliet moeten zijn. Dat geeft al aan hoeveel mensen gebruiken. Een gemiddelde Nederlandse Salaris ligt hier tussen
  €1350-1700. hoe lang ga je hiermee doen als je drugs gebruikt?


  Maak melding

 5. trouwens. Al jullie die hier reageren Nederlanders zijn, dan zou je ook moeten weten
  dat er veel XTC labs in Nederland zijn en wietkwekerijen en andere vormen van drugs.
  En als je in Suriname woont, dan moet ik zeggen. Je weet niet zoveel over drugs.
  KOM NAAR EUROPA. ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN ALS JE AAN DRUGS DOET.
  en straffen en pakkans is laag als je hier aan drugs doet.


  Maak melding

 6. Ben iedereen met een beetje gezond verstand weet dat je gevaren zo veel mogelijk bij de bron aan moet pakken en de risico”s moet zien te vermijden om de gevolgen te voorkomen, dat geldt voor Suriname en ook voor Nederland dat is dus de reden dat er steeds meer xtc laboratoria opgespoord en geruimd worden, wietkwekerijen is een heel ander verhaal omdat dat tot op bepaalde hoogte gelegaliseerd is, dit allemaal in tegenstelling met wat er in suriname aan de hand is, het is daar lijkt wel dweilen met de kraan open. met de coke export, maar wat heeft jouw reactie eigenlijk met het onderwerp in dit bericht te maken of is dat juist 1 van de redenen dat de coke export zo”n booming busines is gewoon de andere kant op kijken en de aandacht proberen te verleggen van de feiten die aan de orde zijn , wijzen naar de/het ander(e)


  Maak melding

 7. Alle surinamers die in Nederland wonen en ook de nederlanders zelf weten dat Nederland in Europa bekent staat als de grootste drugsland van Europa. Alle synthetische drugs worden hier gemaakt en naar verschillende landen doorgestuurd. Alles is in Nederland te krijgen en wordt gemaakt wat drugs betreft. Daar is Suriname niet mee te vergelijken. En daarom heb je zoveel afrekeningen onder deze drugscriminelen. Wat er in suriname gebeurt zijn kruimeltjes. In Suriname moeten ze die zogenaamde ondernemers oppakken met hun zogenaamde bedrijven die zijn de drugsbaronnen niet die mensen met de kruimeltjes.😂🤣😅


  Maak melding

 8. #@@#Afiba
  Helemaal mee eens.

  De kern van het probleem in Sur is dat de president zelf één van ze is. Dit schept precedent naar anderen toe.

  Zouden de exportbedrijven onderdruk gezet worden om de drugs te exporteren. Anders hoe kan de hoogste baas van het land doen alsof zijn neus bloedt? Ik kan mij haast niet voorstellen dat hij geen weet van heeft.


  Maak melding

 9. Nu wordt het risico van het exporteren van drugs naar de moms en pops verschoven. De micro exporters gebruiken de postkantoren. Niet zo slim. Hun verzend addressen staan op het pakket.

  Ik vraag mij af of ze de drugs met USD moeten kopen van de importeurs. Of werken ze op commissie badis voor hun bazen. Als dat spul bijv. 3000 Euros opbrengt en zij krijgen 1000 Euros dan is dat goed leven in Su. Dat is zo lang dat duurt.


  Maak melding

 10. Hoe meer cocaïne naar Europa, hoe meer Euro’s naar Suriname. Dit verklaart meer dan genoeg waarom het ”zwart” geld 19,5 miljoen euro door de Nederlandse staat is geconfisqueerd.


  Maak melding

 11. Alles begint in het klein ook wat dit transportje betreft, het is eigenlijk een proef van deze mensen denk ik !!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 12. Afiba, deze mensen waar het over gaat zijn toch echt aangehouden in Suriname, dus houd het daarbij en geef daar commentaar op i.p.v. weer eens met je vinger naar anderen te wijzen als afleidingsmanouvre


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.