maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan met drugs in auto onderweg naar Frans-Guyana aangehouden in Suriname

Man met drugs in auto onderweg naar Frans-Guyana aangehouden in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het Arrestatie Team (AT) in Suriname heeft in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) op dinsdag 14 mei de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. alias ‘Rasta’ aangehouden. Bij een verkeerscontrole in het district Commewijne, werd in zijn auto iets meer dan 3 kilogram cocaïne aangetroffen.

Volgens een officieel bericht van het Korps Politie Suriname (KPS) bereikte informatie de inlichtingen diensten van de politie en DNV, dat Oerifride alias ‘Rasta’ vanuit Paramaribo drugs zou vervoeren naar Frans-Guyana. Op basis van de uitgewerkte informatie is door het AT een algehele verkeerscontrole gehouden in het district Commewijne.

Op een bepaald moment verscheen Oerifride in een Porsche Cayenne ter plaatse. Het voertuig werd door hem bestuurd en hij was alleen. Er werd een onderzoek verricht in de auto en onder de achterbank werd iets meer dan 3 kilogram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Daartoe gevraagd verklaarde Oerifride dat de cocaïne  niet van hem was maar van iemand anders. Wie die persoon is kan of wil hij niet duidelijk aangeven.

De drug verdachte en het voertuig  zijn overgedragen aan de Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Oerfridi in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Het voertuig is hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Twee keer raden wie de eigenaar van de drugs was (DB) zal hem uit de gevangenis halen.
  Desi wat doe je Suriname aan, heb je hiervoor op 25 feb. 1980 het bewind overgenomen ?


  Maak melding
 2. -Beste NDP,ers, hebben jullie het nog steeds niet door wat er aan de hand is in Suriname onder de dictator en moordenaar Bouterse???

  Drugs en nogmaals drugs die onderschept wordt die vanuit Suriname verscheept wordt. Erg…

  -Doekie zijn zoon zit nu ook vast in Amerika, fraude en oplichterij. Vader zijn naam wordt ook genoemd, omdat zijn woning door zoon is gekocht. Fraude!!!! Hij zal nu ook een toontje lager gaan zingen.


  Maak melding
 3. Deze dorpsbewoner is familie van Brunswijk,Dikan, Akiemboto en de kapiteins en basja’s. Wat doen deze, over het paard getilde zogenaamde ministers met het overbrengen van informatie aan hun bosland bewoners??? Zij vormen de grootste misdaad in ons land. Criminaliteit van de bovenste plank. Er zitten heel veel drugskoeriers, criminelen tussen de boslandcreolen. Ben benieuwd wanneer Misiekeba hier wat aan gaat doen. Suriname is een tweede Dubai maar, met criminele activiteiten.


  Maak melding
 4. baas brand zijn handen niet aan zulke kleine meki njang ……baas is geintersseerd bij netto winst bedragen van > 2 miljoen valuta (overfacturering of spook factureeing) waarbij zijn naam helemaal niet genoemd word


  Maak melding
 5. “Het Arrestatie Team (AT) in Suriname heeft in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) op dinsdag 14 mei de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. alias ‘Rasta’ aangehouden.”

  Goed werk jongens van het Regio Bijstand Team.
  Hard en liefde voor je beroep hebben jullie allemaal.

  Pak alle drugsdealers aan ongeacht functie of afkomst; shapoo


  Maak melding
 6. Alias Rasta is door een rivaliserende drugsbende erbij gelapt. Rasta hoort bij de bende van Brunswijk en de verrader bij de bende van Bouterse. 3 kg winst voor Bouterse. Wanneer ze elkaar gaan afslachten is een kwestie van tijd. Moto shot ai kong


  Maak melding
 7. Afiba, Wendy, Luciën, Mi Mofo enz enz……. Hij lijkt op een Hindoestaan alleen ziet deze Hindoestaan anders uit dan een “Drugs Hindoestaan” Of is dat niet zo?
  Ik hoop het verkeerd te hebben.

  Één tip aan jullie en aan al die anderen die altijd op een bevolkingsgroep afgeven overal heb je rotte appels tussen.
  Het is een zwakte van de mensheid.
  De grootste verslaving en drugs is “geld”
  Hoe meer men heeft hoe meer men wil.
  Geld kent geen grenzen.


  Maak melding
 8. Dit soort tyfuslijders moet je gewoon met een schot tussen de ogen doodschieten of net zo lang tegen die kk Gorillakop schoppen totdat ie het niet meer na kan vertellen. Goede sier willen maken met zijn Porsche Cayenne. Dit soort mannen verkopen voor geld zelfs hun eigen moeders zoals in de tijd van de slavernij.


  Maak melding
 9. Mensen jullie weten het niet he? De Europeanen willen de volledige controle op de handel hebben. Zij willen de dienst uitmaken. Ze willen een nieuwe opiumoorlog uitvoeren.


  Maak melding
 10. Dat hij in zijn kraag gevat is, is een buitengewoon goede zaak!! Zet een honkbalknuppel alvast gereed! Duw al die coke in zijn bek en als niet alles in gaat, push het met die honkbalknuppel alles in zijn stinkende smoel en laat hij maar inslikken!! Blijft toch wat over, dan van achterkant erin duwen met die zelfde knuppel!!

  Vergeet zeker niet te vragen, hoe hij aan de Porsche Cayenne is gekomen!!!


  Maak melding
 11. Glenn, wanneer ga jij je aansluiten bij de KKK? Ze zullen je van harte welkom heten bij de KKK. De haat zit er al goed in bij jou, nu nog de inwijding en toetreding tot lid bij de KKK. Doe je best en stel de KKK niet teleur.


  Maak melding
 12. Die Oerifride gaat straks zingen. De (voetballende) agenten weten wel hoe hem aan de praat te krijgen. Ze zijn bedreven erin. Ze gaan hem lokken om te 23:00 uur basketbal te spelen. Dan gaan rare dingen gebeuren. Oerifride gat gefrituurd worden.


  Maak melding
 13. Het is dwijlen met de kraan open. Waarom wordt de wet niet gewijzigd, dat wanneer sprake is van vervoer verboden middelen de auto wordt geconfiskeerd en vernietigd.
  Narco staat met slappe beleid.


  Maak melding
 14. @ Smatje veel zwartjes in de VS hebben zich hij de KKK aangesloten en zijn bezig zich superieur te voelen. Veel zwartjes in de VS zijn minstens net zo racistisch als de WP beweging dus kom hier niet lukken als zou ik mij bij de KKK moeten aansluiten. Voor mij is er geen plek wel voor de grootste racisten en dat zijn zwartjes. Dus mondje dicht !


  Maak melding
 15. @wendy wat ben jij voor een verachtelijk proleet zeg. Je kan het nog steeds niet laten om Oemrawsing erbij te betrekken alleen om jouw wanbeeld dat alkeen Hindoestanen zich inlaten met drugshandel. Welnu zwarte monkey jullie zijn net zo hard met drugshandel bezig als de Hindoestanen dus hou op met je huilverhaal. Je lult een eind weg met je gezwetst. Of kunnen de ogen en oren het niet verdragen dat de zwarte zich met drugshandel inlaat ? Jawel mevrouwtje deze zwarte boslander rijdt in een Porsche maar als je hem de vraag stekt waar rechts is zegt hij daar waar de duim links wijst. Daar waar de Hindoestaan zich heeft ontwikkeld blijft de zwarte onderontwikkeld. Kijk maar naar de reactie van Burkina Fasi


  Maak melding
 16. Opmerkelijk. De hosselaars\koeriers zijn nu bezig met de handel.. Nog opmerkelijker is dat de politie unit de mensen die de drugs invoeren niet hebben gearrestrerd. Alleen de porsche cayenne chauffeur hebben ze durven te arresteren met de zegen van de nationale veiligheid.


  Maak melding
 17. Djakkie 17 mei 2019 at 00:43
  Het is dwijlen met de kraan open. Waarom wordt de wet niet gewijzigd, dat wanneer sprake is van vervoer verboden middelen de auto wordt geconfiskeerd en vernietigd.
  Narco staat met slappe beleid.”

  @ Djakkie,

  We wachten op Chan Santhoki aka de sheriff.


  Maak melding
 18. Glenn 17 mei 2019 at 03:48
  @wendy wat ben jij voor een verachtelijk proleet zeg. Je kan het nog steeds niet laten om Oemrawsing erbij te betrekken alleen om jouw wanbeeld dat alkeen Hindoestanen zich inlaten met drugshandel. Welnu zwarte monkey jullie zijn net zo hard met drugshandel bezig als de Hindoestanen dus hou op met je huilverhaal”

  De zwarten zitten inderdaad ook in de drugshandel.

  Maar de hardwerkende hindoestanen zitten er steviger in.
  Zoals je weet hebben deze hardwerkende mensen grotere hoeveelheden in hun bezit zowel in Nederland als in Suriname.
  En ja daar hoorde die Oemrawsing ook bij en die vliegtuigbouwer die nu “ziek “is in Nederland.

  Over de zwarte mekkeren en oordelen en huilie huilie doen als ze het over je soortgenoten hebben.


  Maak melding
 19. Zolang die handel lucratief is zal het mensen aantrekken.
  Sommige mensen zitten diep in de schulden en zien alleen maar deze uitweg om eruit te komen. Ze weten dat het of of is: of ze slagen, dan zijn ze van hun schulden af of ze worden gepakt dan hebben ze niet zoveel verloren. Ze zaten toch al in de schilden.


  Maak melding
 20. @ Wiep – Ding
  Helemaal met je eens, wil ik ook helpen als het mij gevraagd wordt.
  @ Diampolo
  Ik ben een Neger, maar van mij mag jij het zeggen hoor !!
  Van mij mag men wereldwijd dat hele djonko, en al dat verderfelijke spul gelegaliseerd worden dan heb je deze shit niet !!! Tabak is ook toch ook niet goed voor de gezondheid, en waarom wordt het gebruikt ervan niet verboden ???

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES