zondag, juni 23, 2024
HomeFotoMarlon Oosterling (directeur SWM) betaalt crematie van bij brand overleden peuter

Marlon Oosterling (directeur SWM) betaalt crematie van bij brand overleden peuter

-

Does Travel - naar Suriname

De directeur van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM), Marlon Oosterling, bekostigt op eigen titel de crematie van de 3-jarige peuter Jashwier Harkhoe, die deze week bij een brand omkwam. Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Het gezin verloor behalve hun zoontje ook alle persoonlijke eigendommen waaronder kle­ren, geld en een auto en heeft gis­te­ren Stich­ting 1 Voor 12 be­zocht om hulp te zoe­ken. De moe­der van het over­le­den jon­ge­tje, mocht gis­te­ren ten kan­to­re van 1 Voor 12, het geld voor de cre­ma­tie, dat pri­vé ge­do­neerd is door Oos­ter­ling, in ont­vangst ne­men

De voor­zit­ter van 1 Voor 12, Louis Vis­ma­le, heeft de fa­mi­lie gis­te­ren al­vast ge­hol­pen met wat voe­dings­mid­de­len en hij heeft uit ei­gen zak een fi­nan­ci­ë­le bij­dra­ge ge­ge­ven aan de moe­der. De voor­zit­ter wil ook dat de ge­zins­le­den be­ge­leid wor­den. Hij heeft aan­ge­ge­ven zich ook sterk te zul­len ma­ken om de fa­mi­lie te blij­ven on­der­steu­nen.

In dat ka­der doet hij een be­roep op een­ie­der, die het hart op de juis­te plek heeft, de stich­ting de on­der­steu­ning te ge­ven zo­dat er ook een huis voor dit ge­zin ge­bouwd kan wor­den.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Dank u wel…een ieder die op welke manier deze familie steunt. Hartelijk dank en moge de Almachtige jullie rijkelijk zegenen. Ik ken deze mensen persoonlijk niet, maar dat hoeft ook niet. Ik kan niet begrijpen in welke situatie ze zich bevinden en wens dit ook voor niemand.
  Er zijn nog mensen die gevoel hebben voor hun medemens.
  Ik wens ze heel erg veel sterkte toe…


  Maak melding
 2. De stichting Sanatan Dharma (als er zoiets bestaat) of Arya Samaj slaapt natuurlijk. Als Hindoes dit gezin niet steunen en christenen/moslims wel en dit gezin bekeert zich tot christendom/islam uit dankbaarheid voor ontvangen hulp, wiens schuld is het dan? Waar is de VHP? Kunnen ze alleen schenkingen doen aan Marrons en Indianen?
  Waar is de stichting uit Hoogvliet, Satya Dharma, die zo goed is in het uitdelen van certificaten?


  Maak melding
 3. Wat een groots gebaar!!!

  In Suriname wonen nog steeds veel mensen met een groot hart dat ook nog op de juiste plek zit.

  Dank U wel voor uw steun aan de nabestaanden.

  sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding
 4. Nobele handeling. Maar moet dit echt zo publiekelijk gebeuren. Dat men met naam en toenaam aangeeft, wie de gever is, wie geeft en wat geeft.

  Mij is geleerd dat wat de ene hand geeft, de ander niet mag weten. Je geeft niet om roem voor te krijgen. Anders is dit gift, maar promotioneel. Ook mensen, ik zeg niet dat hier het geval is kunnen vanwege zelf promotie en of ego vergroting publiekelijk geven.

  Denk aan de paketten die thans en de giften die in deze periode worden gegeven. Mensen worden gefilmd. Hun verhaal wordt breed uitgemeten op de televisie.

  Al met al een nobel gebaar, zij het vanwege de publiciteit enige bedenking.


  Maak melding
 5. Mooi gebaar, toch nog mensen die hun hart op de juiste plaats hebben zitten, kan die roversbende op dat zogenaamde kabinet een voorbeeld aan nemen.


  Maak melding
 6. @ Alles voor loze beloften en een pakket 10 mei 2019 at 16:46

  Het gebeurd in het openbaar omdat men andere mensen , zeg maar de overheid, bedrijfsleven en de bevolking ertoe wil bewegen om een bijdrage te leveren zodat deze familie snel weer hun leven kunnen voortzetten in een goed onderkomen.

  Ik hoop dat je je bedenkingen omzet in een bijdrage van welke aard dan ook. 🙂


  Maak melding
 7. een mooi gebaar waar velen een voorbeeldt aan mogen nemen inplaats van de waardeloze opmerkingen te p[aatsen ,dit is Sociaal gedrag,een humaan gebaar en geen niet alles lopen schryven met weinig inhoudt
  dank u dat er nog mensen in Suriname leven en dat het niet alleen om baarbaren gaat


  Maak melding
 8. Stelletje huichelaars hier op waterkant.😂🤣😅😃nu is deze man die niet van hindustaanse afkomst goed omdat hij een hindustaanse gezin helpt. Waar zijn de mensen van de VHP in deze. Stelletje hypocrieten.😂🤣😃😅


  Maak melding
 9. @Afiba,

  Jammer dat jij geen cent hebt om te geven. Sowieso geef jij geen cent om Hindoestanen. Voor jou zijn het allemaal racisten en fraudeurs. Dat heb je al genoeg keren duidelijk gemaakt. En eigenlijk vindt je het best erg jammer dat deze man iets geschonken heeft aan een Hindoestaan. Je bent kwaad op hem, want aan die arme Croolse moesje heeft hij misschien niks gegeven.


  Maak melding
 10. Hij heeft net als de andere corrupte paarse ratten z’n eigen zakken flink gevuld met geld v.h. volk en nu komt hij mooi weer spelen met deze ‘donatie’.


  Maak melding
 11. Marlon Oosterling jij bent een echte heer met je hart op de juiste plaats. God zal jouw rijke zegenen.
  Engelen bestaan nog waarvan Marlon Oosterling het bewijs van is. Gods Bless You.
  De rest in onze gemeenschap die anderen hulp bieden waar de nood het hoogst is wend ik ook Gods zegen. De Almachtige slaap niet.

  R.I.P kleine engeltje
  Fam sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 12. @ Sam,

  Als je weet hoe het kan. Dan hou ik me aanbevolen het zeker te doen. Ik heb je comment begrepen waarom men het doet.

  Ook ik wil het dan doen maar niet publiekelijk.

  Dus geef maar aan hoe.


  Maak melding
 13. Ik beperk mij enkel tot het menselijke gebaar. TOP Oosterling. De rest doet er niet toe. Een ieder moet voor zichzelf weten; voor wie wanneer en waarvoor zijn/haar nobelheid wil tonen.

  TOPPIE TOPPIE MARLON


  Maak melding
 14. eerst was die zelfde marlon overling straat arm, totdat hij door de moordenaar geregeld werd aan een job en super goed betaald werd..
  nu directeur van s w m, met een geheime rekening, als miljonair mag hij allerlei giften doen in het land.., dank zij die moordenaar..

  dus wat lullen we over..


  Maak melding
 15. In de voorwaarden om een nieuwe huis te bouwen moeten er water blussen apparaten worden ingebouwd in het plafond van huizen en gebouwen. Als eerste hulp totdat de brandweer komt. Als de hitte een bepaalde temperatuur bereikt dan gaat de zegels smelten en wordt alles nat gemaakt.
  Deze man verdient alle dank. Nu nog een huis voor de slachtoffers.Twee tot driee kamer huis.


  Maak melding
 16. Wat een stelletje huigelaars zeg.Het lijkt alsof er weinig met hun verstand bezig zijn.Dit is een stunt,als je echt geven wilt dan doe je dat anoniem.


  Maak melding
 17. @@
  Stunt of geen stunt, ze hebben tenminste gegeven. Laten we bij ons zelf kijken wat we in deze case kunnen betekenen. Dan hebben we op z’n minst het recht om te spreken.


  Maak melding
 18. Of een Creool of een Hindoestaan dit gezin helpt dat doet er niet toe. Het gaat om het gebaar om de leed van de familie enigszins te verzachten. Moge Allah (swt) de goede daden van alle mensen belonen en alleen Hij weet de ware intentie van al onze harten.

  Voor de nabestaande:
  Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un!
  (Wij behoren tot Allah (swt) en tot Hem keren wij terug!)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES