vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoMinister Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname dient ontslag in

Minister Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname dient ontslag in

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) heeft vanmorgen zijn ontslag ingediend bij president Bouterse. Het nieuws komt niet als een verrassing; vorige maand nog werd bekend dat Dodson per juni zou worden vervangen. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd is de reden van zijn ontslag indiening het afblazen van de voorgenomen verkoop van Surinames belang in de Saramacca-concessie

Volgens Starnieuws wordt hij vervangen door Sergio Akiemboto, algemeen directeur van staatsmijnbouwbedrijf NV Grassalco. Akiemboto is onlangs ook gekozen in het bestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP). Hij is ondervoorzitter. 

Er komt vermoedelijk ook een reshuffing van het kabinet. In deze herschikking worden de ministeries van LVV, Arbeid, Binnenlandse Zaken en Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer genoemd, aldus dWT.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

40 REACTIES
 1. Niks aan verloren, bovendien kan hij dat rustig doen, zonder dat het gevolgen voor hem heeft, want is immers verzekerd van een inkomen voor de rest van zijn leven, wat weer door de belastingbetaler opgeboest moet worden, en waren hem verder ook liever kwijt dan rijk.


  Maak melding
 2. Kwestie Dodson.
  Beter kon het niet. Hij heeft de eer aan zichzelf gehouden. Dit moest hij allang gedaan hebben omdat hij reeds enkele malen negatief in de publiciteit was gekomen. Meer nog omdat hij gewoonweg door de politieke organisatie DOE ooit is voorgedragen als minister, hij heeft z’n eigen partij toen in de Suriname rivier gegooid en z’n kleur verwisseld met paars. En wat doet paars vandaag de dag met hem. Langzaam maar zeker, nature talks.


  Maak melding
 3. Kondremangs,
  Slijmbal dot son heeft zijn levenslange onderhoud op kosten van ons binnen. … voordat de zoveelste reshuffle gedaan werd door masterreshuffle DiDiBri heeft lafaard dot son gedacht. ……ik hou de eer aan mezelf. …en ga voor de rest van mijn leven spelen met me Braziliaanse travestiet. …..en dan kan de duivel niet zeggen dat hij me hft weggestuurd. ….
  Die wet moet afgeschaft worden om nietsnutten levenslang te verzorgen op onze kosten. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 4. De zoveelste minister die ontslag heeft genomen of die ontslag is aangezegd.

  LAUW MANG BAL KABINET VAN DE VERMEENDE DECEMBERMOORDENAAR IS AANSTAANDE ( WE GAAN WEER OP DE RESHUFFLE TOUR)


  Maak melding
 5. Mooie vooruitzichten voor Dodson, samen genieten met zijn Braziliaanse schone van zijn levenslange Surinaamse uitkering op het strand van copacabana.


  Maak melding
 6. @@Manu
  Hoe zit het eigenlijk precies. Iemand die minister is geweest, voor korte periode of tot einde termijn, krijgt hij/zij voor de rest van hun leven een uitkering van de staat.
  Ik heb van anderen begrepen dat dit dateerd voor de tijd, dat DB aan de macht kwam. Maar omdat deze regeling zo krom was heeft DB sinds zijn regeer periode de uitkeringsregeling voor ministers vastgesteld tot een maximum van aantal jaren.

  Kan iemand mij meer hierover vertellen hoe dat precies is geregeld.


  Maak melding
 7. Dodson dient ontslag in?En dan?Moeten wij daar verbaast over zijn?Hoeveel ministers heeft Bouterse al wel niet vervangen,alsof dat iets uit gaat maken.De economie is al kappot,flyovers zouden komen,trein van ergens naar nergens zou komen,18.000 woningen zouden komen,diepzee haven zou komen,mi siekie kaba zei dat suriname “the next dubai” zou komen,toen kwam doekhie dat er een nieuwe stad in Nickerie zou komen,leugenaar Abdoel zei “er komt geen devaluatie.Het doet er niet toe of Bouterse die en die minister vervangt,allen hebben 1 agenda en dat is zoveel mogelijk het volk en land te bestelen de resterende 10 maanden.Mij god man,Boefdraad gaat maar door met lenen,mensen sterven in ziekenhuizen,medicijnen no de,maar wel bijkans 400.000 US dollar uitgeven voor een snoepreisje naar Ghana,en wat hebben ze daar gedaan???Het is genoeg,deze gasten,de gehele NDP moet uit het machtscentrum verdwijnen!


  Maak melding
 8. Ben ik soms vergeten, is toch deze minister die stichtingen en b.v.’s heeft opgericht, om zaken te doen t.b.v. de surinaamse natuurlijkehulpbronnen. Toen door journalisten aan het licht werd gebracht was er veel tegenstand vanuit de maatschappij. Het ging hierbij om belangenverstrengeling in de hoedanigheid van minister en het hebben van onderneming die onderling conflicterend zijn, in het uitoefenen van zijn beroep.


  Maak melding
 9. Hij kan lekker aan de slag gaan bij die N.V. van hem en z’n mattie Pengel om z’n zakken nog meer te vullen. Binnenkort zullen we wel horen hoeveel concessies ze hebben gekregen.

  Er zijn heel wat corruptelingen in de Surinaamse politiek. Ik zou het helemaal niet erg vinden als er eens een echte revolutie in SU zo uitbreken (zoals naar voorbeeld v.d. Franse revolutie) waarbij er keihard wordt afgerekend met al die politieke corruptelingen. Het onafhankelijkheidsplein lijkt me een mooie lokatie om ze een kopje kleiner te maken. Pas wanneer dat kankergezwel is uirgeroeid zal SU tot ontwikkeling en bloei komen.


  Maak melding
 10. Oh. Hij heeft nog enig gevoel van eigen waarde of wat waarschijnlijker is; hij heeft zijn schaapjes op het droge. Alles van deze nietsnut heeft Bouterse teruggedraaid en hij is blijven zitten. Een ongelofelijke leugenaar zonder ruggengraat.

  De scalians hebben het kwik uit het stuwmeer verwijderd dus kan hij nu met ontslag hahaha . Wat een stuk onbenul


  Maak melding
 11. Alweer en alweer een zakkenvuller voor de rest van zijn leven puur assosiaal niks bereikt net als zijn voorgangers en al die andere ministers. Jullie Surinamers nog een op dat stelletje stemmen NDP goed voor de burger hahahaha


  Maak melding
 12. En het volk van Suriname kan weer voor een andere NIETSNUT van de NDP zogenaamde regering, tot zijn dood gaan VERZORGEN!!! Dankzij de ENIGE ECHTE ZOGENAAMDE VOLKSPRESIDENT VAN SURINAME: D. D.Bouterse!!! Als DIT zijn politiek is, dan zou ik als Surinamer hem AL LANG van zijn STOEL VERDRIJVEN!! Maar ja, ik ben nu niet in Suriname; anders had ik echt de massa opgetrommeld om deze VERVLOEKTE HATER van de belastingbetalers (burgers van Suriname), de gevangenis in te sturen!!!Het is toch van der ZOTTE dat zo iemand als deze ZOGENAAMDE VOLKSPRESIDENT van Suriname, tot op heden ZIJN WANBELEID kan VOORTZETTEN, terwijl alle belasting betalende Surinamer het al ZWAAR hebben vanwege zijn WANBELEID???


  Maak melding
 13. Andere paarse marionetten rat, dezelfde ongewijzigde paars wanbeleid en uitverkoop van land, gaan toch gewoon door blijven gaan. Oma taki, deze Reggilio is ook de oorzaak van de steeds groter wordende kwikvervuiling, misdaad en armoede. Opa taki a boi no sabi Jezus moro maar libie, wroko en seri eng ziel gi didibri. Ddb dump a paarse dagoe djies ooktoe, a mpp lagi rover disi.


  Maak melding
 14. In een periode van … maanden … 4 mini-ster afgetreden of ontslagen …. eervol !!!!
  ONEERVOL was eerder op z’n plaats !!!!!!!

  De CRISES waarmee Suriname vandaag de dag gekonfronteerd wordt kan alleen opgelost worden door binnen DRIE MAANDEN nieuwe verkiezingen. Het kan makkelijk want de meeste of alle partijen zijn druk bezig zich daarop voor te bereiden.

  NDP super deskundigen: RobG, Damsco, Pakiratigri, Wendy …….. wat is jullie deskundig oordeel ??????


  Maak melding
 15. Hij heeft niet alleen “gezwoegd” voor Suriname maar wat belangrijker is . hij heeft de taal verrijkt
  door zijn handelen zijn wij een werkwoord rijker geworden .l DODSONEREN .als iemand niet de waarheid spreekt zegt men hij Dodsoneerd het is nu zaak dat dit in de dikke Vandalen wordt gecomplimenteerd zo heeft onze hard “zwoegende” en zakken vullende minister zijn naam vereeuwigd


  Maak melding
 16. Breaking News.
  10 May, 13:33

  Minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie is de tweede minister die vandaag te horen heeft gekregen dat er afscheid genomen moet worden. Eerder op de dag heeft Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen zijn ontslagbrief ingediend.

  De ratten verlaten het zinkend schip in hoog tempo.

  Het kabinet valt uit een.
  Is er een revolutie op komst?


  Maak melding
 17. Hello beste mensen. Jullie weten niet hoe het toegaat. Ik zal een boekje een klein beetje open doen. Als iemand tegen de belangen van Pappa ingaat, dan krijgt hij een telefoontje. Luistert hij niet, dan moet hij op bezoek komen bij Pappie. Als hij dan nog steds niets heeft gedaan, dan krijgt hij de keus, zelf weggaan of ontslag. Wie weg is en informatie gaat lekken, voor hem staat een bouwdoosje klaar. Hout van buiten, fluwelen versiering van binnen.
  Follow the leader, else follow his shadow!


  Maak melding
 18. Dit ken je niet eens een bananerepubliek noeme. Dit is Ali Baba en zijn 400 rovers joh. Nie normaal gek. Zelfs een koekebakker bakt er nog wat van, sjeesus, nie normaal gek. Die Suries make d’r echt een zootje van joh.


  Maak melding
 19. Ach alleen in landen waar zwarten de macht hebben kan iemand met een MULO opleiding het tot minister schoppen. Omdat velen geen ervaring hebben hoe een land opgebouwd moet worden, hier is een lange termijn visie voor nodig, hangen ze snel overgave vlag uit. En wat maakt het voor zo een zwarte ook uit; hij kan later tegen zijn kinderen en buitenkinderen vertellen dat opa ooit minister is geweest.


  Maak melding
 20. Opgeruimd staat netjes. Nu kan Dodsen met zijn Braziliaanse poesje gaan spelen en elk uur van de dag deze flink aaien. Dan kan zij gaan liggen spinnen miaaaaaauw. Hij is een grote oplichter, zal hiermee ook niet stoppen. Zijn zogenaamde BV’s of stichtingen gaan nu onze gemeenschapsgelden binnen halen met zijn vuile lage streken. Waarom is ons volk zo aan lager wal geraakt als het om geld en bezittingen van anderen gaat. Schaamteloos, vernietigend gedrag. Opzouten met deze muilezel.


  Maak melding
 21. @ Djakkie,

  Een minister krijgt na een jaar gediend te hebben bij ontslag, zijn leven lang een uitkering van een Departments directeur, verder weet ik nu, waarom er nog steeds geen Constitutioneelhof is, dat komt omdat die moordenaar dan niet zomaar ministers kan reshuffelen, het hof moet daarvoor toestemming geven, dus minder macht voor deze reshuffelaar.


  Maak melding
 22. Voor mij gaat hij de geschiedenis in, zoals ik dat vaak heb gehoord. Vertrouw nooit christenen. Het is een geloof vol verraad en intriges. Zo worden de volgelingen opgevoed. De schijn ophouden. Verraad plegen als het in jouw voordeel is.

  Maar meer dan al zal ik als ik hem zie, denken daar gaat een vraatzuchtige. Iemand die onbeschaamd leugens te verdraaien zodat je geloof dat ze waarheden geworden zijn. En de waarheid dekt door leugens

  Laf lafer het lafst. Onbeschaamd zoals zijn soort alleen maar kan.


  Maak melding
 23. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  Min ister dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname dient ontslag in
  Mini Ster soerdjan van LVV, is zelf ook al opgestapt,
  Mini Ster Patrick Ping Ping heeft ook al ontslag,
  Mini ster Minister Samsoedin van RGB in Suriname dient haar ontslag in

  Nu nog mini ster hoevie van financiën nog
  vice presi dent aatje adhin
  Nu nog ddb, dan a (hi(S)tory stetie.

  zie ook dat rotzooi die bij de SPSB plaats vindt en de directeur en anderen bij betrokken zijn. Schandalig.
  zie; Venezuela en de armoede en grote ellende bij het Venezolaanse Volk. ddb en vice aatje adhin zijn grote vrienden van maduro van Venezuela.

  Surinamers
  zie:
  – wat er in Suriname allemaal gebeurt onder de regering ddb en adhin,
  – DNA of poppenkast in Suriname momenteel,
  – uw armoede, geen rekeningen kunnen betalen, geen valuta, geen werk/grote werkloosheid, Suralco weg,
  – et cetera, et cetera.

  Iedereen zal op 25 mei 2020 moeten gaan stemmen voor een andere koers van Suriname. Iedere stem van elke kiezers telt. Iedereen zal naar de stembus moeten gaan om te stemmen voor een andere koers met Suriname.

  Time4Change!
  CS4Pres!

  Surinamers van noord – zuid, oost – west sluit in Surinameu massaal aan bij de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) en denkt u aan de goede koers van Suriname omhoog voor uw (klein)kids en uw zelf en voor Suriname (inter)nationaal.
  Stemt u massaal op 25 mei 2020 op de VHP, the Orange Movement.

  28 en meer zetels voor Suriname op 26 mei 2020

  CS4Pres!

  oe tek oe bondroes dan oe hoepel op.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 24. De klokkenluiders van de SPSB zijn grote helden, die dit naar buiten hebben gebracht.

  Het Surinaamse Volk zal massaal achter deze helden moeten gaan staan en dat ze weer naar het werk gaan en dat de mensen die schuldig zijn en zich verrijkt hebben en niet betalen van het opgenomen geld moeten opstappen, proces-verbaal worden opgemaakt en voor de rechtbank verschijnen.

  Surinamers zie wat deze mensen met u doen en zich zelf verrijken en u in armoede en grote ellende leeft.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 25. dit poep volk verdient niet anders, dus laat ze vinden ,wat ze tegen komen..

  ze hebben het zelf gewild.. nog 5 nog 5..
  ik hoop ook nog dat de komende tijd niet anders zal zijn,, dan het nu is..

  ze willen zo graag net zo door gaan..


  Maak melding
 26. @Manu
  Wees gerust met zijn levenslange uitkering kan Dodson 4-5 dagen leven bij Copacabanastrand.
  Hij zal het in een hutje bij Fortaleza moeten doen. Zijn Braziliaanse schone zal dan snel weg zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES