donderdag, december 7, 2023
HomeFotoPeuter (3) overleden bij woningbrand te Kwatta in Suriname

Peuter (3) overleden bij woningbrand te Kwatta in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is een peuter vanmorgen overleden bij een woningbrand. Dat meldt Apintie TV zojuist. De brand vond plaats aan Hajariweg te Kwatta. De politie van Munder kreeg dinsdagmorgen de melding van de brand binnen. Het slachtoffer is het 3-jarige jongetje Jashwier Harkhoe. Hoe de brand is ontstaan is nu nog niet duidelijk, later meer.

UPDATE: Volgens verklaring van de moeder kwam zij uit bad, toen zij de brand ontdekte en rende zij direct naar buiten. In haar paniekerige situatie moet zij vermoedelijk zijn vergeten dat Jashwier zich nog in de woning bevond. De politie die als eerst op het adres arriveerde, hoorde nog het gegil van het kind vanuit de woning, maar kon vanwege het vuur dat zich had verspreid, de woning niet meer binnen. Bij aankomst van de brandweer was Jashwier reeds omgekomen in de brand. De brandweerlieden stuitten op het verkoold lijkje.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het betreft in deze een hoogbouw woning. De beneden verdieping werd bewoond door de familie Harkhoe. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd. Bekijk hieronder een reportage van Apintie TV:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Jammer jammer voor het kind, het huis kan wederom herbouwd worden, maar een peuter die op deze manier is dood gegaan is heel pijnlijk ! ( Rust zacht Meisje – Jongetje. )

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 2. Wat een ellende met wel iiedere week een brand.

  Tot nog toe zonder nare gevolgen.

  Helaas, is het voor dit kindje verkeerd afgelopen.

  Sterkte voor de moeder en beterschap..

  Moge het kindje in vrede rusten.


  Maak melding

 3. Heel erg triest. Dat figuren als ndp bespotter hier mee willen spotten. Je bent waardeloser dan ik dacht. Ik denk dat ik met mijn kindje dood zou gaan want ik was terug gegaan in dat huis. R.I.P. kleine engel. Hoop dat de Here een mooi plan voor je heeft. Wrede dood


  Maak melding

 4. Wat moet dit een verschrikkelijke dood voor het peutertje zijn geweest. Levend verbrand en een moeder die het gegil van haar kind moet aanhoren. De laatste tijd lees ik dagelijks over woningbranden en vraag ik me af hoe dit komt.


  Maak melding

 5. Onbegrijpelijk want de vraag is in hoeverre er sprake is van opzet, en evenzo dat deze moeder haar kind ook nog in het brandend huis zou zijn vergeten. De onderste steen zal m.i hopelijk bij het lichten meer duidelijkheid moeten verschaffen.


  Maak melding

 6. In paniek reageer je anders dan in een normale situatie. Een plan voor brand in het huis is een must. Rust zacht in de Here kleuter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES