dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoPresident van Suriname brengt bezoek aan Creola in Saramacca

President van Suriname brengt bezoek aan Creola in Saramacca

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse president Desiré Bouterse heeft zondagmiddag een bezoek gebracht aan Creola in het district Saramacca. Het staatshoofd van Suriname vond het nodig om uitgebreid nota te nemen van de vele problemen in dit gebied. Onder andere heeft de plaatselijke gemeenschap gevraagd om te werken aan oplossingen voor de heersende wateroverlast in dit gebied.

Ook is er gewezen op de noodzaak van het hebben van een speelveld voor de kinderen alsook een sportveld. Tijdens een vergadering in de recreatiezaal heeft het goed opgekomen publiek de gelegenheid gehad om vragen te stellen die te maken hebben met de verdere ontwikkeling van Creola. 

Na de meeting is de president samen met zijn delegatie het veld ingetrokken om zich persoonlijk te oriënteren op zaken die op kort of op lang termijn afgehandeld kunnen worden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

21 REACTIES
 1. Die bejaarde opa bouterse is al bijna 9 jaren aan de macht en als hij al die tijd de problemen v.d. mensen niet heeft kunnen oplossen dan lijkt het me sterk dat hij het nu in het jaar voor de verkiezingen plotselig wel kan doen.

  Nu de verkiezingen eraan komen is DiDiBri/bouta opeens wakker geworden en gaat hij overal op bezoek om de problemen te inventarisen en weer eens holle beloftes te doen dat hij ze zal oplossen.
  Alleen idioten met een garnalenverstand geloven nog zijn verhaaltjes. De mensen met een gezond werkend verstand doen dat allang niet meer. Waar was hij in 2016, 2017 en 2018 ??? Waarom ging hij toen niet overal langs om te kijken wat de problemen zijn zoals hij nu doet ??? Maar toen lag die ‘pikin ingie boi’ zeker in z’n hangmat stomdronken v.d. kasiri terwijl hij z’n uit de staatskas geplunderde gelden zat te tellen.

  Let op mijn woorden: na de verkiezingen, zodra hij de buit in de vorm van de stemmen van de mensen heeft binnengehaald, zal hij al die domme en goedgelovige mensen gelijk weer vergeten tot aan de volgende verkiezingen.

  Alleen oerstomme ezels lopen nog achter een figuur als bouterse aan die met z’n eigen mond heeft gezegd dat al zou de stad in brand staan, hij zou gewoon rustig verder slapen. Zo iemand is GEEN volkspresident maar een volksverlakker. Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat hij een veroordeelde drugscrimineel is, de democratische rechtstaat heeft verkracht in 1980 door het plegen van een coup een paar weken voor de verkiezingen, er een strafeis van 20 jaar boven z’n hoofd hangt vanwege zijn hoofdrol in de decembermoorden op 15 ongewapende en gevangengenomen mannen en z’n naam genoemd is geworden in de ballast nedam corruptie zaak als ontvanger van steekpenningen (het is trouwens publiek geheim dat hij schuldig is aan al het bovenstaande).

  Ik zal het gewoon keihard zeggen: wie nu nog bouta en de ndp ondersteunt is een hersenloze idioot of is een corrupte staatskasrover die een direct financieel belang heeft bij bouterse/ndp aan de macht (wiens brood men eet …..).

  Zolang bouta/ndp aan de macht is zal het nooit goed komen met SU.


  Maak melding
 2. jay jij wordt niet bejaard je haalt 25 5 2020 niet de president
  heeft zeventig gehaald. jij ook?? ik hoop dat je lang mag leven en ouder dan de president word

  ik ben een man van 95j hoe oud bent jij? tegenwoordig sterven mensen jonger ,dus kijk uit wat je zegd


  Maak melding
 3. Na soso hebi a tjarie kong en libi na bakka, fluisterde enige aanwezigen. Eenmaal thuis wasten ze zich met lemmetje vanwege a hebi sa baas libi bakka.


  Maak melding
 4. “Bouterse heeft zijn oren te luister gelegd in Creola”

  Laat me niet lachen. Bouterse heeft zijn oren voor de sier, luisteren doet hij er niet mee.
  Een beter onderschrift bij de foto: Bouterse zoekt stemvee in Creola. Bij voorkeur boerikies.


  Maak melding
 5. Bouterse moet het volk informeren hoe hij zaken als drugshandel moord en berovingen wil gaan oplossen. Daar heeft het volk meer aan dan deze verkiezingsstunt.


  Maak melding
 6. Gaat hij nu pas zijn achterban raadplegen??? Dit is mosterd na de maaltijd of achter het net vissen. Deze mensen geven aan dat ze niet meer op jou gaan stemmen. Als je deze boodschap niet hebt begrepen DDB ben je een OEN, want deze mensen hebben intussen wel jouw boodschap begrepen en dat is dat je ze als stemvee hebt gebruikt. Na de stembusgang ben je ze straal vergeten. En dat is jouw grootste fout geweest. Bouterse forever bestaat niet.


  Maak melding
 7. Deze regel is wel heel opvallend “Het staatshoofd van Suriname vond het nodig om uitgebreid nota te nemen van de vele problemen in dit gebied.”

  Waar was de staatshoofd al die jaren? Stond hij 9 jaar lang bij de bushalte?


  Maak melding
 8. 9 jaar in een pyjama rondgelopen, en lopen slapen, en een jaar voor de verkiezingen, problemen aanhoren die al jaren aan de orde zijn, hoe doorzichtig is deze moordenaar.


  Maak melding
 9. @@Jay##
  In jouw verhaal zit een GROTE kern van waarheid.

  Maar er is een gedeelte van de gemeenschap die oerdom is. Al 8 jaar lang zitten ze op hun versleten reet op hulp te wachten. DB laat zich één keer in de acht jaar zien zonder concrete oplossingen van hun problemen. En ze geloven nogsteeds dat alles wordt opgelost.

  Let’s see what will happen next year’s elections.


  Maak melding
 10. Onze President fungeert nu als voorman bij openbare werken. Hij komt de stand van zaken bekijken en uitleggen dat er verbetering komt. Uiteraard niet tegen het inkomen van een OW ambtenaar.


  Maak melding
 11. Vraag

  Hoe belachelijker moet het worden, als in Suriname met duizenden ambtenaren zich persoonlijk gaat bemoeien met riool onderhoud.

  Als hij dat zo goed kan en zonodig het werk van z’n ambtenaren zelf wilt verrichten, waarom hebben we ze in dienst.

  Mocht hij de volkspresident wilt uithangen, wil ik hem uitnodigen er zijn brom bere problemen in mijn buurt. Misschien kan hij komen om de stand van zaken op te nemen wat de problemen zijn en de mensen helpen het probleem op te lossen. Hij zal wel vuile handen krijgen, want moni voor handschoenen no de.


  Maak melding
 12. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.
  Aan iedereen alsnog een PRODUCTIEVE week toegewenst.

  President van Suriname brengt bezoek aan Creola in Saramacca.

  Was Creola vroeger niet bekend om haar citrusproducten?
  Van daaruit kwamen vroeger in de jaren ’60 van de vorige eeuw, heel wat lekkere sinaasappels vandaan.

  En nu pas in anno 2019 gaat deze DDB zich daar begeven in Creola.
  Natuurlijk om de burgers van Creola weer voor de gek te houden.
  Om zogenaamd uitgebreid nota te nemen van de vele problemen in dit gebied.
  De mensen zullen weer gepaaid worden, om als stemvee voor de Paarse NDP kliek.
  Ik hoop dat de burgers nu echt hun verstand gaan gebruiken in 2020. GENOEG IS GENOEG.

  @ Djakkie!
  Maar er is een gedeelte van de gemeenschap die oerdom is.
  Al 8 jaar lang zitten ze op hun versleten reet op hulp te wachten.
  Je hebt in deze ook gelijk.

  Maar ik ga nogmaals een artikel via een (site) uit Guyana vermelden als reactie.
  En het is STOF TOT NADENKEN.
  Raadpleeg zelf het volledig artikel via (kaieteurnewsonline.com/2019/04/28)
  Who says there is no money in Guyana? (Wie zegt dat er geen geld is in Guyana?)

  I keep hearing that there is no money, so people cannot spend as they should.
  Trying to convince the naysayers is an overwhelming task.
  They are convinced that money is not at a premium.
  However, the evidence suggests otherwise.
  Never before has there been a plethora of fast food outlets. And they keep opening their doors.

  En dat gebeurt ook in Suriname.


  Maak melding
 13. Deze man bouterse ziet de ernst van de zaak niet in.
  Bezoek creola inplaats van syrinane veilig te maken en strengere wetten in te voeren wat moord en inbraak betreft.Korps zit te wachten op vervoer om uit te rukken …stop geld in min v onderwijs..min van justitie en leger .De koersen omlaag…je zoekt nu stemmen in creola voor 20/20 ….ik kan wel kots en kots missekijk worden van bouterse…rij en wegenbelasting betalen…maar waar gaat die 90% daarvan naartoe ???? weer een brug ofzo??.
  NDP aanhangers sorry hoor maar het zijn pyama”s en slapen in een NDP pyama….


  Maak melding
 14. Als het aan de NDP kliek licht krijgt ndp weer de 26 zetels…ndp heeft dan het hoogste woord in het kabinet…stem slim…50/50. of 59/50% elje partij…


  Maak melding
 15. Wat meneer de president doet, is niks bijzonders.
  Veel politici mengen zich alleen onder het volk bij naderende verkiezingen. Daarna hoor of zie je de meesten niet meer totdat er weer verkiezingen (aanstaande) zijn.
  En het volk trapt er telkens weer in.


  Maak melding
 16. Kondremangs,
  In plaats dat de mensen van Creola naar de kerk gaan op zondag om God te vragen om minder wateroverlast. ….gaan ze liever naar DiDiBri luisteren. .die nog meer zondvloed over Creola en Su zal brengen. ……
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 17. Oren en de moordenaar?!
  Kunnen zijn oren dan niet horen dat opgroepen wordt dat hij verdwijnen moet?!
  Wat een verkiezingsstunt van de moordenaar.Hij moet blij zijn dat hij niet elders in de wereld woont waar het volk slimmer is dan de surinamers.In Suriname leeft de moordenaar in harmonie met de surinamers,alleen in Suriname leven ze in vrede met de vijand van het volk dat is bouta en bij mistake de lijder van het land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES