woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die ravage op parkeerplaats aanrichtte niet dronken; zegt dat rem uitviel

Man die ravage op parkeerplaats aanrichtte niet dronken; zegt dat rem uitviel

-

Does Travel & Cadushi Tours

De bestuurder die afgelopen weekend een ravage veroorzaakte op het parkeerterrein van hotel Courtyard Marriot aan de Anton Dragtenweg te Paramaribo, was niet dronken. Dat zegt het Korps Politie Suriname vandaag in een officieel bericht. De man verklaarde dat het remsysteem van zijn auto uitviel waardoor hij geen controle meer had over zijn voertuig. Het gevolg was dat zijn auto op het parkeerterrein van hotel Courtyard Marriot terecht kwam met als gevolg een ketting botsing.

De politie van het bureau Centrum kreeg op zaterdagmorgen 20 april de melding van een botsing tussen vijf auto’s . Een onderzoek ter plaatse bracht naar voren dat de autobestuurder J.Y. met zijn auto het parkeerterrein van het hotel was opgereden waarbij zijn voertuig tegen een stilstaande auto botste. Die auto stond geparkeerd naast andere voertuigen. De eerste botsing zorgde ervoor dat er nog vier andere botsingen plaats vonden tussen voertuigen die naast elkaar geparkeerd stonden.

Volgens verklaring van de bestuurder J.Y. reed hij over de Van Roosmalenstraat komende vanuit de richting van de O’ Ferralstraat en gaande in de richting van de Anton Dragtenweg. Dat toen hij op de T-kruising van de Anton Dragtenweg en de Van Roosmalenstraat aankwam het remsysteem van zijn auto uitviel waardoor hij geen controle meer had over zijn voertuig.

De schade aan de vijf voertuigen is groot. De heer J.Y. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het voertuig van J.Y.is hangende het onderzoek in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

9 REACTIES
 1. In plaats van de rem in te trappen trapte hij het gaspedaal in. Daar hoef je niet dronlken voor te zijn. Dit gebeurt vaak genoeg dus waarom nu dan niet?
  Hopelijk betaald de verzekering alle schade aan alle auto’s voor de volle 100%.


  Maak melding
 2. Opvallend vreemd. Eerst maakt de politie melding van dronkenschap en na een paar dagen wordt het ingetrokken. Wie houden ze eigenlijk voor de gek. Zeker een vette portemonnee ontvangen. Een stelletje klojo’s.

  @@Bigi Sma
  De bestuurder geeft niet aan dat hij het gaspedaal intrapte i.p.v. de rempedaal.
  Hij verklaart dat de remsysteem van de auto uitviel. Dus hij trapte degelijk op de rempedaal. In dat geval kan bevestigd worden na technische controle van de auto door de technische recherche.

  Het vreemde is dat de politie eerst een persbericht liet uitgaan van alcohol in het spel, die een paar dagen later weer wordt ingetrokken. Hoe geloofwaardig is het justitieel systeem van Sur nog…………..


  Maak melding
 3. Niet hij moet het zeggen. Blaastest moet uitwijzen en bloedtest voor drugs. 20 jarige liegt dat hij barst. Auto keuring moet tonen of hij liegt. Kan BMW zn ouders vergoeden voor hun waardeloze auto. Ik geloof er geen moer van.


  Maak melding
 4. Al die electronica is ook niet betrouwbaar. Zomaar valt de rem uit. Maar die jongen was nog onervaren, wist niet dat je ook met de koppeling in 2 behoorlijk kunt afremmen. Tenzij het een automaat was.


  Maak melding
 5. Dit is nou de reden, dat de autokeuring in Suriname serieus genomen moet worden. met andere woorden, laat AUB het keuren van auto’s vanachter het buro met het aannemen van steekpenningen achterwege, dit heeft
  Zulke gevolgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES