zaterdag, december 9, 2023
HomeNieuws uit SurinameMan kapt ex-vrouw en drinkt daarna Gramoxone in Suriname

Man kapt ex-vrouw en drinkt daarna Gramoxone in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 37-jarige man heeft in de vroege morgen van woensdag 24 april zijn 35-jarige ex-vrouw ernstige kapverwondingen toegebracht. Na de daad verliet de verdachte de plek met medeneming van het scherp voorwerp. Hij werd tegen 11.30u in zijn voertuig op het woonadres aangetroffen en verklaarde aan de politie verdelgingsmiddelen te hebben ingenomen. In het voertuig werd een lege fles glyfosaat en een fles Gramoxone aangetroffen alsmede twee scherpe voorwerpen.

Onderzoek wees uit dat de twee reeds geruime tijd de relatie hebben verbroken, maar nog in hetzelfde huis wonen met hun vier kinderen. Volgens verklaring van het slachtoffer begaf de man zich, in de ochtend van 24 april om 04.00 uur naar de kamer van de vrouw en vroeg haar om de liefde met haar te bedrijven. Zij weigerde, waarna hij de kamer verliet, maar kwam korte tijd daarna terug om haar te overhalen aan zijn verzoek te voldoen. De vrouw bleef bij haar standpunt.

De man liep teleurgesteld de kamer uit en keerde gelijk weer, gewapend met een scherp voorwerp, terug naar de kamer van de vrouw, waarna hij haar begon te kappen. De oudste dochter schoot haar moeder te hulp en kon erger voorkomen. De moeder zag op dat moment kans de kamer uit te rennen. De dochter liep tijdens de schermutseling een snijverwonding op aan haar oog. Na medische behandeling is zij heengezonden.

De politie van het ressort Kwatta deed na de melding van de kappartij het adres aan. Daar aangekomen werd het slachtoffer met ernstige verwondingen aangetroffen. Per ontboden ambulance is de vrouw afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar er operatief moet worden ingegrepen.

De verdachte is onder politiebewaking afgevoerd naar het Academische Ziekenhuis. De afgelopen tijd heeft de politie vaker ruzie tussen de man en de vrouw moeten beslechten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

31 REACTIES
 1. Heel goed. zulke figuren betekenen niks voor de overige gemeenschap! dus wegwezen!! en als kan het liefst naar de hel!!! opgeruimd staat hmmmm perfect!!!


  Maak melding

 2. Niet om het één of ander maar als er sprake is van gramazone dan moet ik altijd denken aan hetgeen iemand ooit in Nickerie tegen mij zei, is er sprake van “koeli cola” dan is er een hindoestaan voor zeker 99% die het betreft.
  is dit ook zo?
  Het is verkeerd een vrouw of wie dan ook met een houwer te bewerken. Ook zulke mensen moeten ze tussen 6 planken leggen want hun slachtoffers zijn voor het leven getekend


  Maak melding

 3. Het is natuurlijk triest wat deze kinderen hebben meegemaakt.
  Ik kan me niet voorstellen wat het is om toe te zien hoe je vader je moeder zware mishandeling toebrengt.

  Dew wilde poenanie en omdat zijn vrouw weigerde ging hij met een scherp voorwerp te keer.
  volgens de politie is zij regelmatig langs geweest om ruzies te kalmeren en op te lossen.

  Vraag me af waarom de mensen samen in een huis woonde terwijl de relatie reeds beëindigd was.
  Was er geen andere oplossing mogelijk? Wordt het geen tijd voor de overheid om goede oplossingen voor vrouwen te organiseren?

  Om iemand die zo een misdaad begaat tussen 6 planken te willen zien zegt eigenlijk meer over deze persoon dan over Dew.


  Maak melding

 4. Waarom word gevaarlijk Gramoxone nog in Suriname verkocht? Andere landen is Gramoxone verboden en worden in Suriname gedumpt. Veel sterfte onder huisdieren, mensen en de laffe regeringen doen niks. Is Suriname 100 jaren achter? Kwik en andere verboden middelen worden in Suriname verkocht, de handelaren en regeringen worden slapend rijk. Wacht maar en op een dag ga je zelf Gramoxone drinken mi boi!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 5. Jammer genoeg nemen sommige ministers en de president dit middel niet in . Het zijn juist dit soort figuren die het verdienen om opgeruimd te worden. Dit land verdient veel meer dan wat ze ervan maken. Schaamteloos verrijken ze zich met goedkeuring van een Moordenaar en coke dealer.


  Maak melding

 6. @@Sam##
  Hoe kom je aan de naam Dew. Ik kan niet uit bovenstaande tekst halen.
  Je gaat een huwelijk aan omdat je van elkaar houdt. Je hebt met je tweetjes vastgesteld, dat je in één bed kan slapen. Er zijn inmiddels 4 konderen geboren. Als hindoestaanse vader weet je je plichten jegens je kinderen. Dan besef je dat je gezin compleet moet zijn om je kinderen een goede toekomst te bieden. Nu komt er een knik in de echtelijke gezin. In deze situatie gaat het gepaard met veel ergenissen. Ze zijn ook nog veroordeeld om onder één dak te blijven. Want met 4 kinderen als vrouw zijnde waar ga je naar toe. Wie brengt nog brood op de plank om zoveel monden te voeden. IN DEZE SOORT SITUATIES GAAN MANNEN DOOR DE HEL.
  Zonder een goede gezinsbegeleiding loopt het vaak verkeerd af. De situatie is veel complexer dan we denken, kunnen makkelijk achteraf een oordeel vellen.
  De vrouw had moeten kunnen inzien, dat een breuk tot gevaarlijke situaties kan leiden en hiertegen voorzorgsmaatregelen moeten treffen. Nu zijn de kinderen de grootste slachtoffers.
  Zeer waarschijnlijk houdt deze man zielsveel van zijn vrouw. Hopelijk is dat niet meer zo.


  Maak melding

 7. Djakkie 25 april 2019 at 09:36
  @@Sam##
  Hoe kom je aan de naam Dew. Ik kan niet uit bovenstaande tekst halen.”

  @ Djakkie,

  Gelukkig zijn er meer dag-/nieuwsbladen. 🙂

  Dew hield niet van de vrouw. Als dat wel het geval is/was zou hij haar besluit respecteren.
  bovendien zou de politie niet zo vaak langs te hoeven gaan, toch?


  Maak melding

 8. @@Pataka
  Alle landbouw bestrijdingsmiddelen die in Europa en Amerika niet mogen worden gebruikt, wordt wel naar Sur geexporteerd. Helaas is de regering blind en laat het land vergiftigen. En ja dat drukt zwaar op de natuur en de mensen. Je ziet in het dagelijksleven hoe gauw jonge mensen plotseling sterven, ziek worden en heerst onder de bevolking allerlei lichaamsziekten en kwalen. Veel nier en lever ziekten. Hartkwalen, hoge bloeddruk, suikerziekte en kanker gevallen. Suriname stevent af op een zieke bevolking. De hele voedselketen is besmet geraakt van deze bestrijdingsmiddelen. De foodketen van restaurants is ook niet zo jofel zoals ie van buitenaf ziet.

  En wie zijn eigenlijk de grootste boosdoeners. Wanneer regeringen het niet toe laten om in eigen land te gebruiken, waarom dan produceren en andere landen vergiftigen. En dan nog milieu conferances houden en allerlei maatregelen opstellen.
  STELLETJE IDIOTEN


  Maak melding

 9. @@Sam##
  Thanks voor je reactie. Ik heb nog geen andere bronnen geraadpleegd.
  Ik zou blindelings willen geloven, dat hij niet van de vrouw hield. Maar maar hij zocht steeds toenadering bij z’n vrouw. En na zijn daad dronk hij grammaxone. Mijn conclusie is, wanneer hij niet van zijn vrouw zou houden geen vergif zou innemen.
  Maar je kan ook gelijk hebben.


  Maak melding

 10. Hij had krassie tollie en moest sex hebben. De relatie was over en hij had gewoon het huis uit moeten donderen. Het wordt hier goed gepraat dat hij van zijn vrouw hield. Ach rot toch op hij heeft dat spul ook niet opgedronken anders zou hij de politie niet rustig opwachten en met zijn bullshit verhaal komen. Deze hindustaan had gewoon jeuk aan zijn tollie. Opsluiten en streng straffen. En ook nog waar de kinderen bij zijn. Als hij zo nodig sex wilde hebben had hij maar een koe moeten gaan neuken.


  Maak melding

 11. Heeft NIETS met liefde te maken. Je vrouw kappen in bijzijn van je kids omdat ze sex weigert, is uit liefde? Vreemde stelling!
  Heb totaal geen sympathie voor dit soort gasten. En afkomst is niet relevant, opsluiten en de sleutel weggooien!!!


  Maak melding

 12. Dew is de meest laffe hond. Het ergste is dat de dochtet ht moest zien en ertussen komen. Ik hoop dat hij langzaam rot van binnen. Die vrouw wilt je niet meet. Ze zal dr redenen hebben gehad. Straks 3 kinderen zonder verwekker en met moeder die hopelijk beter wordt.


  Maak melding

 13. Beste forum reageerders.
  Ik heb niets anders gedaan dan mijn eigen mening gegeven. En gaat nu een hoon over mij heen. Ik denk dat iedereen daarin vrij is te doen. Als ik precies zou schrijven zoals jullie het willen horen, dan heeft mijn mening geen toegevoegde waarde. Evengoed hoef ik dan niets meer te schrijven.
  Overigens vermeld ik duidelijk in mijn 1e opmerking; zeer waarschijnlijk houdt deze man………………
  In mijn dede opmerking schrijf ik in mijn laatste zin aan @@Sam## maar je kan ook gelijk hebben.

  Ik weet het niet meer wat er mis zou zijn met mijn teksten.


  Maak melding

 14. Beste forum reageerders.
  Ik heb niets anders gedaan dan mijn eigen mening gegeven. En gaat nu een hoon over mij heen. Ik denk dat iedereen daarin vrij is te doen. Als ik precies zou schrijven zoals jullie het willen horen, dan heeft mijn mening geen toegevoegde waarde. Evengoed hoef ik dan niets meer te schrijven.
  Overigens vermeld ik duidelijk in mijn 1e opmerking; zeer waarschijnlijk houdt deze man………………
  In mijn dede opmerking schrijf ik in mijn laatste zin aan: maar je kan ook gelijk hebben.

  Ik weet het niet meer wat er mis zou zijn met mijn teksten.


  Maak melding

 15. Vele van de posters lijken wel basra ingi’s te zijn.Die ingi’s lijden zonder uitzondering aan bepaalde complexen en vooalr het Oedipus en Elektra complex.
  Maar op zich is dit geval een studie waard van psychologen.Hoe de kentering plaats vindt van voortplantings drift naar zelf destructie.
  Hoeveel macht zal de dochter gehad hebben over de vader om het te beletten dat hij zijn vrouw zou doden.


  Maak melding

 16. Waarom deze 2 nog samen in 1 huis wonen is een raadsel.
  Ze zoeken zelf om problemen.In Suriname hebben ze geen opvang en of begeleiding voor vrouwen met huiselijk geweld. Iedereen is aan zijn of haar lot overgelaten.
  Aan de gramaxone zuiper,
  je verdiend het,Suriname zal geen last meer hebben van jou.
  Hopenlijk komt het in orde met die mevrouw en hopenlijk krijgt ze de nodige begeleiding en hulp en haar kinderen opvang bieden .De trauma’s waarmee zij voor de rest van hun leven moeten leven,is zwaar en onbeschrijfelijk.


  Maak melding

 17. @Afiba,

  Je hebt gelijk. Volgende keer moet ook jij niet proberen je vrouw/man te verleiden als je horny bent, maar direct het weiland inlopen. Of naar mij komen.


  Maak melding

 18. @Misss Opinion,

  Liefde? Alles in een huwelijk draait om de sex. Allle andere dingen zijn erop gericht om de sex te accomoderen. Wees gewoon eerlijk hierover.


  Maak melding

 19. @Mosho Mijt

  Jouw mening is jou mening en die mag je hebben.
  Maar presenteer het niet als een feit of als mijn waarheid. Niet omdat je overtuigd bent van iets, is het ook zo.


  Maak melding

 20. @Ray,

  Het komt stiekum wel meer voor dat een gescheiden stel om diverse redenen nog steeds in hetzelfde huis woont. Onderling moeten er dan wel goede afspraken gemaakt worden hoe om te gaan met de ontstane situatie.
  Of dat werkt, vraag ik me wel af. Het lijkt me moeilijk dat als je niet meer bij elkaar wilt blijven, om dan toch nog samen onder 1 dak te willen wonen.
  In het geval van dit echtpaar heeft het niet gewerkt. De man had zijn ex-vrouw niet mogen verwonden. Dat hij na die daad ook nog gramoxone heeft ingenomen, kan komen door gewetenswroeging.
  Ik wens niemand dood, dus hoop ik voor zowel de vrouw als de man dat ze beiden herstellen en dat ze worden begeleid hoe verder te gaan, vooral omdat er ook 4 kinderen zijn waar er rekening mee gehouden dient te worden.
  Bij een scheiding zijn altijd de kinderen (als die er zijn) de dupe. Zelfs als een scheiding zonder geweld en gescheld plaatsvindt, zijn het de kinderen die daar onder lijden.


  Maak melding

 21. Je mag van alles gaan suggereren, feit blijft dat relationele problemen hieraan ten grondslag liggen.
  De huidige situatie in Suriname maakt dat men niet meer nuchter kan denken en handelen. Relaties raken verstoord en ontevredenheid leidt tot excessen in menig relatie tussen man en vrouw. Sommige mensen hebben een kort lontje of zijn al gestoord. Onverdraagzaamheid en geldgebrek zijn al gauw aan de orde van de dag. En weer anderen raken onder het juk van deze regering vervreemd van zichzelf. Het is dan ook geen wonder dat men het hoofd niet meer koel kan houden. Agressie zal dan al gauw voorkomen bij de ”Have not’s”. Ik blijft het zeggen er zal slechts 1 gestoorde maar nodig zijn die zichzelf nog van kant gaat maken maar, vooraf zijn agressie ook zal gaan richten tot de dood van enkele leden van het corrupte establishment.


  Maak melding

 22. @Miss Opinion,

  De meeste mensen, misschien jij ook, weten helemaal niet wat liefde is. Het overgrote deel van de relaties is gebaseerd op wederzijdse verwachtingen. Elkaars aantrekkelijkheden worden doorgaans versleten voor liefde. Het is niet voor niets dat 1 op de 3 huwelijken eindigt in een echtscheiding en in die andere 2 gaat er ook heel veel mis, maar blijven mensen toch maar bij elkaar omdat ze anders niet zouden weten wat te doen. Alle mensen die naar de bioscoop gaan, zijn wel verliefd geworden op de hoofdspeler/hoofdspeelsters en hebben hun natte dromen met hen. Wie denkt dat liefde een huwelijk in stand houdt, mag nog een paar keer goed nadenken. Want er zijn er maar weinig die alleen willen geven en niets ervoor terug willen hebben. Sommigen hebben zelfs helemaal niks om te geven, maar eisen van alles.
  Dus praat heel voorzichtig over LIEFDE. Want mocht het er zijn geweest, het bekoelt erg snel.


  Maak melding

 23. @ Mosho Mijt 25 april 2019 at 15:49

  Er is een zekere kern van waarheid in je verhaal.

  Als ik naar Trump en zijn vrouw kijk, dan heb ik vaak de indruk dat ze echt diep ongelukkig is maar kiest voor het “goede leven van bling bling en aanzien.

  Aan de andere kant is liefde een proces waar je samen dagelijks misschien wel 1x 24 uur aan moet werken. Helaas is het inderdaad zo dat egoïsme etc het winnen geduld en verdraagzaamheid.

  Anderzijds zie ik ook mensen die echt van elkaar houden, elkaars zijn accepteren, respecteren, elkaar als gelijkwaardige zien, goed naar elkaar kunnen luisteren, elkaar vertrouwen etc. en samen heel goed met elkaar overweg kunnen. En wat vooral geld niet proberen de ander te (laten) veranderen.

  Een ding is zeker bij Dew was dit niet(meer) het geval)
  Oorzaak?? Drankmisbruik?


  Maak melding

 24. De ene man zou zijn gaan slapen na de weigering, een andere zou naar een vriend zijn vertrokken, een derde zou zich hebben zitten bedrinken, een vierde zou haar hebben verkracht en deze wilde haar doodkappen.


  Maak melding

 25. Die man wilde seks, die vrouw wilde niet. Hij heeft haar gekapt omdat ze geen seks wilde en heeft zijn kinderen erbij getraumatiseerd. Dat gaat om de feiten op dat bewuste moment, niet om liefde, financiële situatie etc.

  Of is het de normaalste zaak om bij afwijzing van seks over te gaan tot een kappartij…


  Maak melding

 26. @ NietAllesDatBlinkt

  Precies, i rest my case.
  Psychologisch gebazel allemaal, sma is gekapt omdat deze idioot geen afwijzing kon verdragen, punt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES