VIDEO: 55ste editie Avond Vierdaagse in Suriname vandaag gestart

8
VIDEO: 55ste editie Avond Vierdaagse in Suriname start vandaag

Vandaag is de 55ste editie van de Avondvierdaagse (AVD) in Suriname van start gegaan. Dit evenement dat officieel de BVSS-Fernandes McDonalds Surinaamse Avondvierdaagse heet, wordt jaarlijks gehouden en trekt niet alleen duizenden participanten aan, maar ook toeschouwers.

De AVD zal dit jaar gelopen worden van woensdag 24 april t/m zaterdag 27 april 2019. Het thema dit jaar is ’55 yari W’e waka kba!’. Bekijk ook een video reportage van de voorbereidingen:

8 REACTIES

 1. A4D van start neukseizoen aangebroken.elk jaar n missère op d wegen.lange filevorming n extra lastig wanr de wegen onder water lopen.ht is stressfull vr mensen die iets beters t doen hebn n na ht werk snel nr huis willen komn om t koken of op hun kinderen re letten.ALLEEN MAAR ONNODIG OPONTHOUD N KOPPYN.


  Maak melding

 2. Blaka boi, fa dang. Bestaat su alleen uit creolen en moksi indianen. Trouwens het is een wandelmars en geen parade om laten zien wat je bent en hoe geweldig je eruit ziet!


  Maak melding

 3. Ooit een wandelmars nu omgetoverd tot carnaval door voornamelijk de afro surinamers.(blaka sma)
  Dit heeft niets meer te maken met wandelen.90% van de deelnemers loopt op slippers(foute boel).By the way ik heb ook blaka man brudru.


  Maak melding

 4. Het uitgangspunt van de avond vierdaagse is op sportieve wijze door middel van lopen, een gezonde leefstijl ontwikkelen. Als het een blaka mang evenement is, dan zij het zo want men is in ieder geval bewust dat gezond leven begint bij veel bewegen, veel sporten. In de loop der tijd is de avondvierdaagse uitgegroeid tot een soort van carnaval. Het uiteindelijke doel is echter niet verloren gegaan, namelijk lopen voor een gezonde leefstijl. Als ik zou deelnemen aan de avondvierdaagse, zou ik lekker op sportschoenen in een sport-outfit meelopen als individuele loper. Het is echter niet voor toeristen bedoeld.


  Maak melding

 5. Laten we nu eens ophouden met al die discriminerende opmerkingen we zijn een volk met verschillende afkomsten maar we hebben elkaar hard nodig om het land op te bouwen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.