zondag, juni 23, 2024
HomeFotoRover schiet security guard in Suriname neer bij beroving

Rover schiet security guard in Suriname neer bij beroving

-

Does Travel - naar Suriname

Een security guard wordt weggedragen door ambulance personeel van het AZP in Suriname. Volgens de eerste onofficiële informatie raakte de man vanmorgen gewond bij een beroving aan de Industrieweg Noord. Daarbij werd een tas buit gemaakt met daarin een onbekend geldbedrag.

Deze tas zou volgens bronnen van Waterkant toebehoren aan een leverancier van belkaarten waarmee de security guard op pad was. Toen de leverancier wat te eten was gaan halen bij een zaak op de hoek van de Koffiedam, zag hij plotseling een vechtpartij bij zijn auto tussen de security guard en enkele gewapende mannen.

De security guard zou hierbij een schotverwonding hebben opgelopen. De dieven namen de benen met de buit. Het Korps Politie Suriname doet nog onderzoek, dus later meer.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd stopte een geel gelakt voertuig met vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend waren met vuistvuurwapens, voor het bedrijfsvoertuig. De mannen losten schoten op de security guard en raakte hem in zijn rechter bovenbeen. Na de beroving reden de mannen weg in de richting van Saronbrug.

De ambulance en politie ter plekke aanwezig.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. De plaatsdelict heeft meer de schijn dat de security guard hierbij zelf een rol heeft gespeeld.
  Ook laat de leverantier zijn geldtas achter om vervolgens eten te gaan halen. En na terugkomst ziet hij plotseling…………….
  Je laat je zuur verdiend geld toch niet zomaar onbeheerd achter om een broodje te gaan kopen. Had toch in de kluis moeten staan. En wat is de protocol voor geld overdracht. Of was het een uitnodiging aan de de rovers. Het zal mij niet verbazen dat de eigenaar zelf hierbij is betrokken om de verzekeringsmaatschappij op te lichten.


  Maak melding
 2. Een ieder weet hoe gevaarlijk het is om met geld in de auto die op weg is naar de bank onderweg te stoppen. Het is domweg bloedlink. Alleen deze klojo van security besefte dat niet. Is ook spelen met je eigen leven. Bij beroving schieten in de regel de rovers de beveiliger dood, wanneer hij gaat tegenstribbelen. Ze weten ook dondersgoed dat de beveiliger bewapend is. STOERE GEDRAG????


  Maak melding
 3. Die rover is een ndper, als zijn baas en Boefdraad is hij verworden. Hij de kruimeldief, zij ,de gekozen elite rovers met jas en das met een titel voor hun naam, gekozen door oerdomme dwaze idiote aanhangers van de allergrootste misdadiger………didibri.


  Maak melding
 4. @ Djakkie 24 april 2019 at 22:47

  Naar aanleiding van de update moet jij je woorden terugnemen.

  Hihi, te snel op een onvolledig bericht gereageerd.


  Maak melding
 5. @@Sam
  Fa waka
  Mi boeng

  Je leest heel veel media berichten. Dus ben je beter van op de hoogte. Helaas krijg ik niet veel tijd om verschillen sites te raadplegen.

  Mijn vraag is;
  Hoe luidt het update bericht.
  Ik heb mijn commentaar gegeven enkel gebaseerd op dit artikel.
  Ben benieuwd.


  Maak melding
 6. Natuurlijk zoals gewoonlijk het geval is…je merkt niks van de politie nu.Ook de buurtmaffia ontbreekt hier.De politie heeft geen makelijke taak vandag…ze hoeven niet uit te rukken om een onschuldige ongewapende up side down vastgebonden persoon op te halen die eerder door de buurtmaffia afgetakeld werd.
  De politie heeft toch een donatie aan nieuwe politiewagens gehad?!Ga de criminelen halen…jullie excuus..er zijn geen politiewagens,of er is geen benzine…is heden afgezaagd.


  Maak melding
 7. in 2010 kregen we de opdracht van de huidige President om de dieven ijzers te verwijderen … een wel denkend mens zal gelijk begrijpen waarom , dan kunnen de dieven je makkelijker beroven dat is de clue
  zeg wat je wilt maar tijdens VENE waren het de GOUDEN JAREN VAN SURINAME


  Maak melding
 8. Damsco 25 april 2019 at 08:54
  @ de ndp bespotter wanneer moet jij Debiele Aanhanger Moordenaar Srontvlieg Coka Opsnuiven weer naar LPI. We missen jou al dagen !


  Maak melding
 9. Winkeliers en leveranciers werken nog steeds met heel veel cash en alle risico’s erbij. Voor beltegoed is er reeds lang de mogelijkheid om elektronisch (zonder beltegoedkaart) op te waarderen. Pinnen is ook steeds meer mogelijk. Als ik me niet vergis kan je zelfs ook via je mobiel/ internetbankieren betalen. Die leveranciers kunnen hun medewerkers ook met mobiele pinautomaten laten werken.

  De cash en bonnetjes cultuur in Suriname geeft veel gelegenheid tot het plegen van fraude en vervreemden van geld. Want ook bij heel veel financiële afdelingen/instellingen en kassa’s zijn ze niet gevrijwaard van fraude en diefstal.

  Met allerlei procuraties en handtekeningen dan vinden er toch ongeregeldheden plaats. Mensen houden het bewust in stand om lekker te kunnen sjoemelen…


  Maak melding
 10. soet ding mpp rovers dan hoor je alweer als ze dood zijn waarom dood schieten ze hebben ook ouders kinderen enz tevens nabestanden wel oeng mpp werie keba met zulke abanies lijkt wel op brasil nou.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES