donderdag, december 7, 2023
HomeFotoJongeman veroorzaakt enorme schade op parkeerplaats van hotel in Suriname

Jongeman veroorzaakt enorme schade op parkeerplaats van hotel in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een jonge autobestuurder heeft vanmorgen flinke schade veroorzaakt op het parkeerterrein van Hotel Courtyard Marriott Hotel in Suriname. Waterkant verneemt dat de jongeman dronken en met hoge snelheid in de Van Roosmalenstraat reed en bij de kruising met de Anton Dragtenweg waar het hotel ligt, niet is gestopt en zo het parkeerterrein op zou zijn ‘gevlogen’.

Volgens onze bronnen zou de 20-jarige jongeman in een witte Mercedes ML van zijn ouders hebben gereden. Hij reed aan het eind van de T-krusing rechtdoor het parkeerterrein op en knalde daarbij tegen een geparkeerde auto aan. Hierdoor raakte vervolgens weer twee andere auto’s beschadigd, zoals op de foto’s te zien is.

Het gebeurde vroeg in de ochtend waardoor er weinig mensen op het parkeerterrein waren, anders had het wel anders kunnen aflopen getuige de enorme schade. Hoe het met met de jongeman is en wat de politie heeft onderzocht is nog niet duidelijk. Het wachten is op de officiële informatie.

UPDATE 24 april: Het Korps Politie Suriname heeft vandaag laten weten dat de jongeman verklaarde dat het remsysteem van zijn auto uitviel, waardoor hij geen controle meer had over zijn voertuig. Volgens de politie zou de bestuurder niet dronken zijn geweest.

Bekijk meer foto’s hieronder:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

35 REACTIES
 1. Vast een kleine verwende bliksem. Pas je rijbewijs dan rij je zo een auto??? Je moet ht kunnen controlen. Ouders denken dat ze van hun kinderen houden als ze alles mogen. Dronken achter het stuur?? Ik had hem in elkaar geslagen als ik zn moeder was.


  Maak melding

 2. Dat is de afrekening waarmee de “moderne” maatschappij van heden te maken krijgt. Kan mij nog zeer goed heugen dat jeugdigen en tieners van toen niet wisten wat besturen van en autobezit was t.o. fietsen en brommertje rijden.


  Maak melding

 3. Deze gast brengen naar de onafhankelijkheidsplein met de billen bloot omhoog, en door de eigenaren van de auto’s met zweepslagen afstraffen. Zodat hij een paar weken niet meer kan zitten op zijn zitvlak. Wedden dat deze persoon nooit meer van z’n leven dronken achter het stuur gaat zitten.

  Stel je eens voor dat het op een drukke moment zou zijn geweest, hoe groot zou het menselijke leed zijn geworden.

  Wat wij het ook zullen schrijven, één ding is duidelijk, deze persoon zat dronken achter het stuur. Hiervoor moet een fikse straf worden gegeven, hopelijk dan dat helpt om voor de volgende keer te voorkomen om wederom dronken achter het stuur te kruipen.

  In de praktijk blijkt vaak dat dit soort mensen het niet willen leren, residieve worden en binnen de kortste keren weer een feit plegen.

  Ouders neem het hef in eigen handen en treedt hard op tegen je zoon. Vandaag komt hij ongeschonden van af, maar wie weet ligt hij de volgende keer tussen zes planken.


  Maak melding

 4. Ma Surinaam is sein teit fooruit. Se hebbe al self reidende auwtoos daar, ma die mensen weete nie. Se probeere nog aan die stuur te rukke, dang auwtoo raake fan slag en doen raare dinge wardoor feel ongelukke.


  Maak melding

 5. Bam bam maskieta rije automobiel.
  Als beginneling moet je geen enkele risico in het verkeer nemen. Goed rijden kun je pas na een jaar of vijf regelmatig rijden.


  Maak melding

 6. Alleen boete flink omhogen voor rijden onderinvloed van alcohol,rijden zonder rijbewijs,en alle andere oevertreding oa hoge snelheid..kan Suriname zijn financiële problemen op lossen….tip voor volgende regering….


  Maak melding

 7. Gelukkig geen slachtoffers.
  Zijn ouders zullen wat blij zijn dat hun mooie Mercedes aan gort is gereden.
  Bovendien komt de overige schade ook nog voor eigen rekening.


  Maak melding

 8. Iemand die bezopen een auto bestuurd kent de verkeersregels niet, dus rijbewijs intrekken en verplicht weer naar de rijschool sturen. Maar dan weer die zijn ook makkelijk om te kopen.
  Automaat en snotneuzen denken te kunnen rijden, maar de regels hanteren dat is punt 2.


  Maak melding

 9. Weer eentje uit die bevolkingsgroep van die zuiplappen ze leren het zuipen niet af. Laats had eentje zichzelf onthoofd bij zijn aanrijding. Het zuiperij van deze gasten zit in hun dna. Zuipen en dan hun vrouwen mishandelen het gaat van generatie op generatie.


  Maak melding

 10. Weer is die Afiba bezig op de etnische c.q. Racistische toer.
  Over de rovers die uit een andere etnische groep afkomstig zijn en het roven ook van generatie op generatie wordt doorgegeven, wordt geen woord gerept. Altijd maar met die ene vieze vinger wijzen naar de ander, terwijl ondertussen 3 nog smerigere vingers naar zichzelf wijzen.
  Zolang Surinamers in hokjes blijven denken, zal dat land ook achterblijven in ontwikkeling.


  Maak melding

 11. Het is Pasen, dus een tijd van stilte en een tijd van bezinning, maar ik moet dit toch even kwijt. Snap niet dat moderator bepaalde figuren gewoon toelaat om dingen over anderen te schrijven die niet kloppen. Het is het internet en iedereen kan open en bloot lezen wie welke reacties waar heeft geplaatst. Waarom liegt deze Jiyani voor een ander en waarom haalt ze mij overal erbij terwijl ikzelf niet op het oorlogspad ben? En maar liegen en vals beschuldigen van anderen. Is dat de aard van haar soort? Liegen, bedriegen, corrupt zijn en anderen maar overal de schuld geven van dingen die ze niet hebben gedaan? Wat een verrotte mentaliteit zeg. Leugens verzinnen over anderen. Kun je niet zien dat ik nergens een link heb gelegd tussen de verkrachtingszaak en de VHP? Waar slaat deze shit van jou nou eigenlijk op?

  Jiyani, je bent echt ziek in je kop. Overal haal je mij erbij jij vuile laffe slet. Ik heb nergens iets over VHP en de verkrachtingszaak van de zoon van ex-minister Samsoedien geschreven. Waarom liegen mensen zoals jij zo verschrikkelijk veel? Waarom verdraaien mensen die op jou lijken, altijd de waarheid? Laat maar zien waar ik iets zou hebben geschreven over datgene wat je nu loopt te beweren, jij vuile leugenaar. Liegen is jouw tweede natuur, jij idioot. Je zou je moeten schamen om mij zonder meer van iets te beschuldigen dat ik niet heb gedaan. Iedereen kan hier open en bloot alle reacties lezen toch beweert deze duivelin Jiyani dat ik iets zou hebben geschreven over de verkrachtingszaak en dat ik daarbij de link zou hebben gelegd met de VHP. Laat maar zien waar ik iets heb geschreven over deze kwestie jij leugenaar en vuile slet met je oude vervallen hoofd. Je bent vergane glorie. Beschuldig iemand niet zomaar van iets wat die persoon niet heeft gedaan. Dat zou jij toch moeten weten vanuit de ayurvedische filosofie of godsdienst of whatever?


  Maak melding

 12. @@Afiba & Jayani@@
  Begraaf de strijdbijl en laten wij bij de les zijn om het juiste te kunnen belichten. Bij alle culturen heb je misstanden. Ja in een soort bevolkingsgroep heb je meer rovers. Ook is het waar dat een andere soort bevolkingsgroep meer geweld komt bij vrouwen. Weer een andere soort bevolkingsgroep vrouwen onderdrukt. Ga maar zo door. Maar dit is niet de oplossing. Wij allen moeten de krachten bundelen om misstanden in de maatschappij het hoofd te bieden. Alleen zo kunnen we de strijd winnen en anders leveren wij geen toegevoegde waarde in de maatschappij en blijven wij jij en ik elkaar bestrijden.

  Ik weet zeker dat wanneer wij aan één tafel zouden zitten, onderling beter zouden begrijpen en meer respect tonen, ongeacht onze cultuur achtergronden. Bij elkaar zitten en zien geeft een saamhorigheidsgevoel en komt de discussie ten goede. Dan zou je ervaren dat cultuur achtergronden geen rol spelen.

  Mensen
  Odi Odi
  Vrolijke Pasen


  Maak melding

 13. @Djakkie,

  Bepaalde personen moeten gewezen worden op hun etnisch denken en doen.
  Zodra creolen/marrons negatief in het nieuws komen gaan de hindustanen erop los en vice versa.
  Wanneer gaat dit een keer ophouden en gaan ze denken als dat ze allemaal Surinamers zijn.
  Daarom reageer ik eigenlijk niet op dit soort nieuws.
  Natuurlijk vind ik het erg als Surinamers dronken achter het stuur kruipen en daardoor ongelukken ontstaan met dodelijke afloop. Even erg is het ook dat Surinamers worden beroofd en overvallen, waarbij doden vallen en mensen met trauma’s blijven opgescheept.
  Ik vrees dat het hokjesdenken nooit zal overgaan in Suriname.


  Maak melding

 14. Djakkie geef ik bij deze gelijk. Anderen moeten gewoon niet zeuren met hun gefrustreerd en uitlokkend gezeik. Lijken wel verbitterde zielen zo langzamerhand…


  Maak melding

 15. Jiyani 21 april 2019 at 18:49

  Het gaat ophouden als jij ook ophoud om steeds te zeiken, en minder schijnheilig te doen.

  Toen men het gezeik van Baba Sai o.a. negeerde heeft hij ook het bijltje er bij neergegooid.


  Maak melding

 16. @ Djakkie

  Mooi verwoord allemaal (21 04 om 16 ;29 uur )

  Ik begrijp @ Jiyani wel, als je wil kaatsen dan kan je de bal terug verwachten, dit slaat op @ Afiba)
  Het Etnische gedonder begint me ook de keel uit te hangen, we kunnen samen feesten maar niet samen onder 1 deur !!! En daarom is Su naar de klootte wat de politiek betreft,de ene zegt ik wil geen grati wirie man als President, en de andere zegt weer ik wil geen kafrie als President !!!
  Ben pas terug, ben met mijn gezin en aanhang weg met de paasdagen, lekker geen gezeik gelezen van bepaalde figuren die met oerdomme gezeik hier op de site !!!!
  @ Jiyani
  Ik weet dat je altijd beleefd bent, maar probeer te relativeren en laat ze de schijt krijgen !
  Ik persoonlijk kijk niet naar je etniciteit maar hoe jij je, gedraagt ten over mij, en dan ga ik verder of niet met je om ! Het is moeilijk, maar wel te doen na wat ervaringen en moeite. Ik hoop dat jullie een mooie paasweekend hebben gehad, anders ik wel !!!
  groeten allemaal ook de racisten onder ons, ben vaak niet eens met @ Damsco maar ook hem groet ik.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 17. J. Zwartmans@@@
  Eindelijk laat je zien zoals ik je ken. In een aantal gevallen van vorige collums was je kribbig, sarcastisch en ontmoedigd. Blijf altijd met beide benen op de grond, want zo kun je enkel de oorlog winnen.

  Jij bent de eerste die opmerkt dat zwart bruin en anderen samen kunnen feesten maar niet samen door één door. Wat een hypocrite houding van deze gasten. Gaan samen naar school, voetballen samen, doen leuke dingen samen, samen feesten en lol hebben en wanneer het erop komt om een gezamenlijk beleid te maken die toekomt gericht zijn, spatten ze uit elkaar.

  Mens denk toch eens na en ga aan tafel voor een eerlijk en open dialoog. Hiervoor heeft GOD jullie neergezet op deze aarde.
  Het zijn jullie die de toekomst bepalen over je nakomelingen. Of wil je verketterd worden door je klein en achter kleinkinderen.

  Het ga jullie allen Goed!


  Maak melding

 18. Fa yu rij diri kaulo wagi dan wagi no wroko bun. Musu luku kaulo service. Den wagi disi sori direct sani fokop in dashbord. Mi denki a kaulo boi disi no sabi rij wagi tu. Kaulo wagi habi handrem tu, a no wroko?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES