Inbreker niet doodgeschoten door politie Suriname maar door bewoner

54
Inbreker niet doodgeschoten door politie Suriname maar door bewoner

Deze man (foto), die gisteren dood in Suriname aangetroffen werd aan de Srikisoonweg, is niet dodelijk geraakt door een politiekogel. Hij zou neergeschoten zijn door de bewoner van het huis, nadat deze hem en zijn twee kompanen zou hebben betrapt op inbreken in zijn woning. Dat verneemt Waterkant uit bronnen in Paramaribo.

Direct na het incident bestond het vermoeden dat de inbreker door een politiekogel om het leven zou zijn gekomen. Dat bleek na onderzoek van de recherche van Regio Midden niet zo te zijn.

De overleden inbreker was met twee kompanen betrokken bij een beroving aan de Sophia’s Lustweg. Waarschijnlijk zijn ze daarbij betrapt en probeerden ze na hun daad via een schutting te vluchten naar de Srikisoonweg. De bewoner zou daarbij op hun hebben geschoten en twee inbrekers hebben geraakt.

De ene inbreker zeeg neer en werd dood gevonden. De andere raakte gewond en meldde zich later bij de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo met een schotverwonding. Hij is in kritieke toestand en onder politie bewaking opgenomen.

De schutter is na verhoor heengezonden maar het vuurwapen is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen ten behoeve van de justitie.

UPDATE – hieronder de overleden inbreker. Vier kompanen van hem zijn aangehouden.

Politie Suriname houdt kompanen van doodgeschoten inbreker aan
Een recente foto (r) van de doodgeschoten Regillio Ewald Haime en links de foto na zijn aanhouding in 2011.

Op Facebook werden onderstaande beelden gedeeld (schokkend):
54 REACTIES

 1. ‘….en probeerden ze na hun dood via een schutting te vluchten….’?
  Zelfs in het hiernamaals is het dus niet veilig tegen deze inbrekers! 🙂


  Maak melding

 2. Heel goed ,alle bewoners die rovers tegen komen moeten het doen.
  Ik ben voorstander dat normale burgers recht krijgen om een pistool thuis te hebben om deze mensen DOOD te schieten.


  Maak melding

 3. Heel goed gedaan .Het moet een voorbeeld zijn voor bewoners om op te komen voor het beschermen van hun bezittingen en leven. Alle normale bewoners moeten het recht krijgen om deze ( Kijk zijn afkomst ) rovers dood te schieten .


  Maak melding

 4. Zo word dit probleem tenminste opgelost.geen lang proces, geen verblijf met gratis kost en inwoning in de bajes, en geen risico, dat na het uitdienen van zijn straf, in herhaling kan vallen.


  Maak melding

 5. babylovesloly,

  ” om deze ( Kijk zijn afkomst ) rovers dood te schieten”
  Jullie gaan het schijnbaar nooit leren. Onbegrijpelijk dat er nu nog steeds mensen zijn die iets of iemand beoordelen op afkomst. Ga zo door en ga langzaam maar zeker naar de kloten. Bepaalde mensen verdienen gewoon niet beter.


  Maak melding

 6. Wendy, Afiba,Liberty, Luciën,Mi Mofo en nog een paar liefhebbers van deze man, nemen jullie wel deel aan zijn begrafenis?

  Kijk alleen uit, dat jullie zelf niet in die gat vallen.


  Maak melding

 7. Dit soort abani’s gaan ht nooit afleren ze gaan ht blyven doen ze zyn ermee gegroeid en dan komt men uitleggen dat we broederlyk naast elkaar moeten leven. Eenheid in verscheidenheid? GIM WANG BRIK.


  Maak melding

 8. Ik moet dan ipv een waterpistool een echte boi in huis halen; liever niet; heb mijn huis met zevengeesten gewassen en dat bescherming. lol


  Maak melding

 9. die moordenaar hoofd verdacht 8 december 1982 doet als lijder niks voor het land, dus het volk heeft nu zelf de rechten in handen genomen om een oplossing te vinden..
  ik ben blij dat dit de oplossing is,, de p g O M doet ook niks kan ddb ook niet beoordelen veroordelen opsluiten, dus neemt het volk het recht in eigen handen..
  hij heeft wel een straf opgelegd gekregen voor 20 jaren, maar verder gebeurt er niks.

  wanneer komt de uit eindelijke uitspraak en wordt deze man opgesloten dddb wel te verstaan.

  die man durft ook niet naar zanderij te gaan, laat staan met de vliegtuig naar het buitenland..
  door voor gebruikt hij de lul die adhin heet als loop jongen en deze is dan ook apen trots om zo gebruikt te worden, bovendien z.a. de geruchten in de wandel gang het zeggen , heeft zijn eigen vrouw nu een buiten man als toy boy.

  lachen jongens. s m e is toch een tering zooi een boeven bende.. jammer voor de mofina wan, maar die kome ook uit..


  Maak melding

 10. @ Marcel

  Hij ondergaat nu al zijn straf kan zich nergens vertonen, alleen binnen het Caricom gebied.
  Je geeft al zelf aan dat hij niet eens naar de luchthaven durft te gaan dus, wat voor k@olo leven heeft die Klojo ?? Hij is president van een bananen republiek, en zijn onderdanen die op hem zo trots zijn, zijn de grootste sukkel op deze wereld ! De grootste President van de grootste natie loopt niet met een sjerp, hij loopt er mee bij elk gelegenheid als een pleuris Baviaan !!!!
  En inderdaad die K@olo homo M. Adhin is echt een M@pp, je oom is door die Penis vermoord en je neemt deel in zijn K@olo Ka-binet, wat voor respect ten aanzien van je oom heb je dan ?????

  @ JK
  Ook jij hebt het bij de rechte eind, alleen 2 ontbreken er nog, en dat zijn : Zuiplap @ Damsco en zijn holmaat Prof. Dr. Drs. Mr. Ir. Ing. RobG.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 11. JK eet mijn mars.
  Ik ken deze crimineel en ben zoals velen blij dat hij opgeruimd is.
  Onder alle bevolkingsgroepen zijn er criminelen
  JK jij mag hem gaan begraven. Vul je je dag nuttig


  Maak melding

 12. @ Elwemo

  I agree.
  Ik heb liefde voor Suriname. Maar als ik de reacties van sommige “Surinamers” hier lees, denk ik zak allemaal lekker (nog dieper) door de stront!


  Maak melding

 13. what a fuck maakt het uit al zou het myn broer zyn rover is rover met geloof of zonder zwart of wit maakt het wat uit? schynbaar moeten bepaalde lui er een racist randje aan brengen ,Foei waar zyn jullie mee bezig.
  Bly ben ik niet, maar het is onvoormydelyk een ieder gaat z,n gezin en eigendom verdedigen of beschermen
  sory voor de ouders


  Maak melding

 14. Als de regering aan zijn betalingsverplichtingen doet,en zorgt voor banen, en een normaal loon, dan kan iedereen die ook bereid is te willen werken, een baan vinden.Maar de hele top denkt alleen aan zichzelf, bedeeld alle banen binnen de vrienden en familie, en de rest kan stikken. Deze dieven en rovers willen ook een normaal huis ,en een gezin, die ze met een normaal inkomen kunnen verzorgen. Maar Suriname (Bouta en Consorten)kweekt bewust rovers, en dieven, door hun fuckt- up beleid.Ze helpen niet alleen de mensen maar de hele natie naar de kloten.


  Maak melding

 15. Maakt niet uit door wie hij is opgeruimd belangrijker is dat er een signaal naar de rovers wordt afgegeven. Het is mooi geweest. Twee maanden geleden werd de beheerder van een Cambio aan de Kwattaweg overvallen door bosnegers. De beheerder schoot een morsdood en omstanders kon voorkomen dat de andere drie ook opgeruimd werden.


  Maak melding

 16. Jammer dat de (Chinese) winkeliers geen wapen hebben om de overvallers van repliek te dienen.
  Sranang jullie zijn goed bezig want zo doorgaan wil zeggen dat je geen traliewerk meer aan je huis nodig hebt.
  de president had dit beloofd maar kan zijn belofte niet nakomen.


  Maak melding

 17. Vraag me af of de reaguurders het ook leuk gaan vinden als een schutter zijn eigen kinderen of andere familieleden die hij per ongeluk voor inbreker of rover aanziet kapotschiet. Wat maakt het ook uit, bloed is bloed niet waar, het moet rijkelijk vloeien over de grond zodat er meer kwaad aangewakkerd kan worden.


  Maak melding

 18. @ Bigi Sma
  De president moet zelfs uitkijken dat hij zelf, niet voor 20 jaar achter de tralie´s gaat zitten !!!
  Zou een verlossing zijn voor de domme Surinamers, die op hem hebben gestemd voor een tweede termijn !!! De chinezen krijgen geen wapen vergunning anders, hebben de NDP ´ers die hun beroven niks te vreten als ze dood geschoten worden !!! Deze kanker gezwel moeten opgeruimd worden, ze verdienen niet te leven ze zijn te beroerd om te werken. Erger nog, als ze iemand konden vinden die voor hun kunnen ademhalen hadden ze die ook gevraagd om het voor hun te doen.

  sari tori
  Jacko

  Jacko.


  Maak melding

 19. R.I.P
  Oordelen ga ik niet…bestempeln ga ik ook
  Niet…t leven bestaat uit keuzes…en keuzes hebbn gevolgen…dit is 1 van De gevolgen…condolences to the parent’s…but as 1 gone a next one born!!!


  Maak melding

 20. J.Zwartmans,

  Inderdaad was ik die 2 vergeten. Bedankt voor je aanvullingen. Volgens Wendy mag ik haar mars eten. Ben benieuwd wanneer.
  Waarschijnlijk nooit geschoren.


  Maak melding

 21. @Wendy,

  Ik zou je graag blij willen maken. Maar heb het effe druk. Daarom sla ik dit over. Ik doe liever wat anders eten met me mond.

  En ja, als je dat toch zo graag wil laten eten, is geen probleem, heb een tip voor je.
  Als je langs de weg, of achter een raam hangt, doen ze dat voor je tegen betaling.
  Succes en strekte met het verlies.
  Groetjes


  Maak melding

 22. Het is niet de eerste keer dat het recht in Suriname in eigen handen wordt genomen. Terecht of onterecht? . Dit mag je wel zelf stellen. Echter indien een ieder over een vuurwapen zou beschikken zou het hek daarmee ook van de dam zijn. De kans bestaat dat je het vuurwapen ook sneller zou gebruiken. Je zal je dan in het wilde westen mogen wanen.


  Maak melding

 23. Elwemo

  Laten we eerlijk zijn ,wie zijn de rovers en wie zijn de slachtoffers .
  Meestal zijn deze soort mensen die in Su roven ,Hindoestanen en chinezen zijn meestal de slachtoffers.
  Heb jij ooit deze soort mensen als slachtoffers gezien ????????????????? NEVER.
  Deze soorten ROVERS zijn een soort virus in de Surinaamse samenleving ,deze moeten worden uitgeroeid ,daarvoor is maar een oplossing ” DOODSCHIETEN “.


  Maak melding

 24. Omoe Snesie
  “Echter indien een ieder over een vuurwapen zou beschikken zou het hek daarmee ook van de dam zijn. De kans bestaat dat je het vuurwapen ook sneller zou gebruiken.”

  isschien zou je gelijk kunnen hebben.
  Maar wat ik zeker weet is dat de dieven wel 3 keer na zouden denken om iemand met een wapen te overvallen want dan lopen ze de kans om het geroofde geld niet eens uit te kunnen geven

  Dus soet deng mars vul ze met kot loto


  Maak melding

 25. De schutter schijnt beter getraind te zijn dan de politie agenten.Binnen de kortste keren heeft hij twee kunnen raken.Nog een seconde zou de derde ook geraakt zijn.
  Na verhoor,moet de schutter heen gezonden worden.Is noodweer exces.


  Maak melding

 26. Ik zie iemand daar liggen met zijn broek tot onder zijn knieën gezakt.
  Iemand die gaat roven trekt niet zijn broek uit. Of is hij
  in een val gelokt.


  Maak melding

 27. Aiiii ssssanggg gruwelijk men in Suriname . I like iT , its cool men. Schiet them aan fladderen , stront beesten… ik kom ook helpen …


  Maak melding

 28. Dat zakken van de broek wordt preventief gedaan.Vooral als de verdachte niet geboeid is.Om te voorkomen dat hij opstaat en een sprint inzet.De verdachte moet ook zijn gezicht in de grond drukken zodat hij zijn omgeving niet kan observeren en een schatting kan maken van zijn vluchtpoging


  Maak melding

 29. Shoot to kill; einde carrière! R.I.P…dombo…had je maar een vak geleerd netala de vele hindoestaanse jongeren i.p.v het roversvak leren. Lucien, gecondoleerd, weer een paarse rat een stembiljet gedoneerd.


  Maak melding

 30. Het is niet de eerste keer dat Wendy haar poesje aanbiedt en ik denk dat zij een publieke vrouw is een die haar geld verdient door Mojo te spelen.


  Maak melding

 31. 100% Dwaze debiele idiote oerdomme Nationale Dieven Partij aanhangers zijn het, samen met al die ndp paars drugsverwarde zombies op dit forum.


  Maak melding

 32. Aan babyloveslolly iedereen kan slachtoffer worden niet alleen Hindoestanen en Chinezen . Want bij ons is er ingebroken door twee Hindoestanen ze hadden geluk dat we niet thuis waren maar de camera had alles gefilmd. Dus Hindoestanen zijn niet alleen slachtoffer maar ook dader.


  Maak melding

 33. @Bigi Sma 19 april 2019 at 20:07
  Bedenk dat de dieven of rovers dan ook over een wapen zouden kunnen beschikken. De criminaliteit zou dan nog harder worden. Door eerst te schieten en dan te roven. Deze criminelen deinzen eigenlijk voor niets. Het zal dan betekenen dat men nog alerter zal moeten zijn en blijven. Persoonlijk heb ik reeds 3x dieven thuis op bezoek gehad, ondanks dat mijn huis met dievenijzer beveiligd is en ook mijn hond werd vergiftigd. Telkens was ik niet thuis toen dit gebeurde. Over het beschermen van mijzelf met een vuurwapen heb ik vaak nagedacht, want hoe anders zou het kunnen verlopen, indien ik tijdens het slapen overvallen zou worden. Het ophangen van camera’s werkt preventief en kan in ieder geval erger voorkomen. Thans heb ik als alternatief zichtbare camera’s en licht sensoren geplaatst die alle bewegingen rondom mijn huis volgen. De camera beelden kunnen dagelijks ook worden opgeslagen. De dieven zijn dan hopelijk bij deze al bij voorbaat gewaarschuwd.


  Maak melding

 34. @Glenn, whahahah.
  Geef dat arme “poesje” Wendy een beetje van je romige melk .
  Maar ontsmet daarna wel je
  bana.
  Je kent het spreekwoord ‘wie zeurt krijgt een flinke beurt”, dus pak je kans.

  De dader van het opruimen van deze ellendige ratten, verdient meer dan een standbeeld.


  Maak melding

 35. De politie moet nu toch eem hele vloot hebben van pickup trucks en electrische scooters.. Die waren net aangeschaft en geschonken. En wat about de surveilantie cametas? Zitten ze op kantoor naar de beelden te kijken in plaats van te patroeleren en te voorkomen dat er ingebroken wordt?


  Maak melding

 36. Hulde aan de schutter hij heeft onze samenleving van 2 criminelen verlost , trouwens het is niet de fout van de schutter maar van de criminelen de hadden hun persoonlijk bescherming bij het uitvoeren van hun job niet aan , om ze te beschermen tegen chumbu quente ( hete lood) de politie moet deze schutter waarderen minder werk voor de politie


  Maak melding

 37. @Omoe Snesie, 20 april 00.12,

  De beste reactie tot nu, hoe zeer ik de woede en vooral de machteloosheid van het overgrote deel hier OOK begrijp!!

  Hierbij sluit ik uiteraard de zeer ordinaire, respectloze reacties voor eigen persoon en anderen uit.

  Nogmaals, dit is mede het gevolg van groot politiek falen, beleid van wellicht nog groter racisten dan hier op dit forum, afkomstig uit alle etniciteiten.

  Deze bosnegers hebben wellicht nooit school genoten, vaste woonplekken gehad, daar men een aantal jaren geleden te druk was met oorlog voeren. Hier hebben de meesten die óf nog kind waren óf nog niet genoten waren, niet om gevraagd.

  Niemand stond toen stil bij deze mogelijke ellendige gevolgen.
  Hun beider leiders kijken nu weg of maken ze tot groter misdadigers.

  Bosnegers waren jaren her dé intelligenten onder de zwarte bevolking van Suriname.
  “ Stadsmensen” hadden minder de behoefte zich d.m.v. scholing te ontwikkelen. Immers, omdat ze dachten dat ze “ het waren” met hun lichtere kleur. Die speelde dan mee om “ geregeld “ te worden bij een functie binnen de ambtenarij.

  Ga eens je geschiedenis na en bekijk eens hoeveel ONTWIKKELDE bosnegers er waren, zowel in Suriname als in Nederland onder de bosnegers.
  De steden Breda, Zeist, Tilburg kunnen je informatie geven als je die wilt vinden.
  Jozef Slagveer was één van de afstammelingen.
  De KMA te Breda heeft voldoende namen voor jullie.

  Mij maak je niet wijs dat nu álle bosnegers rovers zijn.
  Het is een generatie die wij, die ons niet zwart voelen, zelf gecreëerd hebben.

  Gebruik je agressie maar vooral je kritisch denkvermogen richting de leiders van het land.
  Die kunnen het tij keren door deze problematiek onder ogen te zien en aan te pakken.

  Deze mensen zijn verwaarloosd, achter gesteld, ondanks het feit dat zij, op de Indianen na, de 1e Surinamers genoemd konden worden.

  Als wij die denken beter te zijn
  hen nu barbaren vinden, dan moeten WIJ inpakken en WEG WEZEN.
  Laat het land dan aan hen zelf over en weg je zorgen.

  Dan zullen we pas zien waar we écht welkom zijn en tot welke etniciteit we écht horen. 🤣🤣🤣🤣

  Zoniet, om in blijkbaar de enige verstaanbare taal hier te spreken: “ Tan’ teki”
  als we niet bereid zijn om samen op beschaafde wijze verantwoordelijkheid te nemen.
  Zeker als men nog niet leert uit het verleden.

  In plaats daarvan, niet de problemen op structurele wijze proberen aan te pakken, nóg idioter en rascistischer denken en handelen, zal dat helpen?
  De cirkel wordt alleen maar groter en ronder en nee, dan komt het nooit meer goed.

  Schaf dus allen maar wapens aan en roei mekaar uit. Beste oplossing blijkbaar .
  Dan kan de volgende “ schone generatie” opnieuw beginnen
  met moorden, want die weten ook niet beter en zullen er achter komen dat rovers geen specifieke kleur of afkomst hebben, maar tot rovers en moordenaars gemaakt worden.

  Succes met de strijd ! Schutters hier genoeg blijkt.
  Start online lessen.

  Ik wacht vast de scheldkanonades en beledigingen af. SHOOT!!!


  Maak melding

 38. op een enkele keer na zijn het figuren uit het zwarte ras die op de foto”s staan als overvallers wel dan niet in hun kop of lijf geschoten, word tijd dat de reageerders die dat als racistisch betitelen eens kleur bekennen, laat ze die criminelen in hun eigen bevolkingsgroep aanspreken een aanpakken om hun duidelijk te maken dat zij door hun handelen en wandaden de wel normaal functionerende donkere mensen hierdoor ook in een kwaad daglicht stellen en racisme aanwakkeren, dus intern oplossen, of moeten straks ook de foto’s maar niet meer vertoond worden omdat dat ook als racistisch gekenmerkt kan worden en de feiten ontkennen


  Maak melding

 39. @Hans, kom met een voorstel voor deze gesprekken tot vermaning.

  Nu heb ik alleen vragen zoals:
  Moet iedere bevolkingsgroep een advertentie plaatsen om de criminelen op te roepen tot een gesprek en dan neemt ieder zijn eigen wapen mee?

  Moeten de zwarte mensen, ( wie is niet zwart maar allicht bedoel je de Negers daar alle Hindoestanen en Javanen wit zo niet LICHT gebruind zijn )
  een oproep plaatsen om in contact te komen met criminelen tot een gesprek en dan ook gewapend?

  Waar moeten de “ overigen” naar toe? Wie moeten zij aanspreken of hoeft dat niet?

  Uit de dagelijkse berichtgeving lijkt idd dat er een oververtegenwoordiging is van Negers binnen de kleine criminaliteit.
  De grote criminaliteit is voor de rest ??, waarbij de kruimels overblijven voor de “ achterban” zodat die niet op pad hoeven?
  Just Questions !!!

  Kortom, de burger gaat justitiële zaken overnemen en de Overheid gaat door met datgene waarvan zíj alleen weten waar ze in Godsnaam mee bezig zijn en de bevolking treedt naar eigen oordeel, corrigerend op?

  Een voordeel zou zijn, dat de niet Surinamers, de overigen, of zo beter past, de niet zwarten, snel klaar zullen zijn met hun corrigerende spreekuren, daar blijkbaar alle overige criminelen in het buitenland in de penitentiaire inrichting zitten.

  Nu begrijp ik de grote noodzaak naar priesters, pandits, imams, in de Nederlandse penitentiaire instellingen en inrichtingen voor mensen met een beperking.

  Nog een vraag:
  Sinds wanneer is een foto plaatsen racistisch?
  Inderdaad, zo te merken hebben deze beelden geen enkele ander effect dan racisme opwekken ja. Dan wordt het idd racistisch.

  Het is hooguit als barbaars te noemen dat mensen, ONGEACHT RAS of AANLEIDING, zó in beeld gebracht worden.

  Ook bij verkeersongevallen vraag ik me af of de GEDETAILLEERDE foto’s een toegevoegde waarde hebben.
  Of zijn het ambtenaren de fotografen / persvoorlichters die anders brodeloos zouden zijn?

  Sensatie, dat is het enige wat ik hierbij kan bedenken want
  tot nu toe merk ik geen gedragsverandering, ondanks de smerige foto’s.

  Als er geen mentaliteitsverandering optreedt bij de totale bevolking, dan zullen er nooit constructieve oplossingen komen.
  Dan is Suriname inderdaad een Faled State.
  Dát is wellicht wat die andere witte kneus tot deze uitspraak heeft doen komen.

  Maybe he was right!?


  Maak melding

 40. Het maakt mij niet uit door wie die inbreker is doodgeschoten. Het voornaamste is dat er 1 crimineel minder is waarover de samenleving zich zorgen over hoeft te maken. Opgeruimd staat netjes. Hopelijk worden die grote corrupte politieke boeven die de staatskas hebben leeggerroofd ook eens een keertje netjes opgeruimd dan zal je zien hoe SU gelijk tot bloei zal kome .


  Maak melding

 41. @Olga 20 april 2019 at 10:38
  Bedankt voor je reactie en jouw aanvullende visie die ik bij deze uiteraard ook met je deel. Het ging mij vooral ook om het feit dat sommige reacties op dit forum, te kortzichtig zijn. Multi Causale verbanden worden in deze maar in het algemeen weinig tot helemaal niet gelegd. Je kan je daarbij ook afvragen hoe het met het algemeen vormend onderwijs in Suriname is gesteld. Opvallend is ook het ontbreken van de creativiteit omtrent het aandragen van constructieve oplossingen, die tot een brede maatschappelijke discussie zou moeten kunnen leiden over het onderwijs beleid. Het schijnt dat het kritische denken in Suriname niet meer bestaat en feitelijke en/of precaire zaken dan ook niet worden opgepakt. Met mijn eigen reacties op dit forum probeer ik de andere telkens een spiegel voor te houden door zaken op verschillende manieren te belichten. Vaak wordt dit mij vanuit het historisch perspectief meegegeven met de vraag, waarom het zo moeilijk is om in Suriname tot eenheid en saamhorigheid te komen. In een pluriforme samenleving zoals Suriname, schijnt men in principe eerder tegenstander van elkaar te zijn. Elke bevolkingsgroep heeft een bepaald stereotype beeld van de andere, dat vaak negatief en stigmatiserend wordt neergezet. Ras en cultuur / of anderszins etnische sentimenten spelen m.i daarbij een grote rol, hoewel men dat graag zou willen ontkennen. Anderzijds is het ook de sociaal maatschappelijke status die men ambieert en waarmee men zich nadrukkelijk wil onderscheiden van de andere. Het is niet geheel aflatend dat op den duur en vanuit het economisch perspectief de bom zal kunnen barsten. De tekenen of contouren voor een zekere verwijdering of quasi verguizing van de samenleving zijn al geruime tijd zichtbaar. Het moet begrijpelijk zijn, dat naar mate mensen gedepriveerd raken, dus verstoken zijn en blijven van meerdere noden, de banden met de samenleving dan ook steeds losser zullen worden. Suriname Quo Vadis ?


  Maak melding

 42. Wat een ophef over een criminelen,
  De bevolking is de slachtoffers van de regering die een slechte voorbeeld weer spiegel dan krijg je dit toestanden in het land.
  Een land als Suriname hoeft niemand in armoede te leven er is genoeg voor de handjevol bewoners van het land.
  Maar de de egoïstische regering creëert al dit soort wan toestanden als hun nou een goed voorbeeld geeft dan zal je zelf maar zien dat een ieder dat automatisch over neemt en het dan beter voor het land.
  Iedereen wil dat hun land stabiel is. Maar een voorbeeld kijk hoeveel miljoenen uit het land wordt weg gedragen en niemand van de regering doet wat. Om maar niet over de corruptie te hebben ik kan zo maar door gaan maar het legd geen zoden aan de dijk een fijne dag think about it.🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🤑🤑🤑 grt.BRD.


  Maak melding

 43. @@Olga##
  Om jouw verhaal zo kort mogelijk te houden. Zware criminelen, recidieven en moordenaars; Dead by Hanging. Dan in het openbaar. Zodat men ziet wat het gaat gebeuren bij overschrijdend gedrag. En zal ook afschrikkend werken. Straf ter plaatse voor te lezen door de officier van het OM.
  En straf direct uitvoeren. In Dubai wordt ook binnen een kwartier standrechtelijk recht gesproken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.