DJ Andy Safado uit Suriname werkt aan eigen EP

1
DJ Andy Safado uit Suriname werkt aan eigen EP

De bekende Surinaamse DJ Andy Safado brengt binnenkort een eigen EP uit. Deze zal vijf songs bevatten en wordt eind mei gelanceerd. Als voorproefje lanceerde hij onlangs de single ‘Aanpak’.  Aan dit nummer leveren de Surinaams-Nederlandse artiesten Joey SB en Desef, Oath & Ahicio van Cubix Records een bijdrage.

“Om te laten zien dat wij niet alleen platendraaiers zijn, moeten we als DJ veel meer gaan doen om het niveau in Suriname omhoog te brengen” vertelt Safado. “Vandaar dat ik onder andere met een EP kom om te laten zien dat het ook zo kan”, voegt hij toe.

Andy Safado, die een Allround DJ is met de nadruk op urban muziek en al 20 jaar aan de weg timmert, praat niet graag over zichzelf. Hij laat dat over aan anderen. Hij is momenteel bezig met voorbereidingen om Nederland in augustus en september te bezoeken voor het verzorgen van optredens. Aanpak:


1 REACTIE

 1. Off Topic

  ‘Verkoop 30% goudaandeel, houden ze wel van het land?’

  Suriname moet niet al de 30 % goudaandeel aan iamgold verkopen. Suriname moet er toch naar streven een bepaalde percentage te behouden. Liever iets dan niets. anders gezegd al de 30 % aandeel in behouden in deze multinational.

  Eigenlijk moet al dat 30 % in handen van Suriname blijven.

  Hoe kan de failliete staat Suriname aan het geld van deze 30 % komen om in iamgold te investeren?
  1.- bij de Surinaamse ondernemers zoeken,
  2.- Surinaamse bevolking in Suriname
  3.- Suri(ned)s ondernemingen in Nederland en andere buitenlanden,
  4.- Suri(ned)s in Suriname, in Nederland en andere buitenlanden,
  5.- de staat zelf ook haar eigen aandeel bijdraagt,

  ddb, jules wijdenbosch, ndp-kliek wilden staatsolie ook verkopen aan een Zuid-Koreaanse onderneming. Door verzet van Eddy Jhairap, de vakbond bij Staatsolie Suriname en de werknemers is dit niet gebeurd en zie wat het Suriname vandaag de dag oplevert. ddb en adhin, ndp-kliek , hun coalitieregering hebben weer een puinhoop gemaakt van Suriname, Suriname is weer skeer. Maar laten de Surinamers er alles aan doen dat de 30 % waaraan Suriname deel wil nemen in iamgold niet verloren gaan. Dit geld kunnen de Surinamers, Surinaamse ondernemingen overal in de wereld wel bij elkaar brengen of zoals vice aatje zegt Suriname heeft 200 miljard in de bodem, dus dit geld is gewoon peanuts.

  Als ddb en adhin mannen met ballen zijn dan doen ze dat ook dat we de 30 % aandeel in iamgold behouden. Het Surinaamse volk moet dat ook laten gebeuren. Suriname kan haar grondstoffen niet weggeven aan deze multinationals en in grote armoede blijven leven, milieuvervuiling, bodemvervuiling, erosie, watervervuiling, planten, dieren, mensen in hun woonomgeving in vervuiling moeten leven of dood gaan.verdwijnen, enz

  Vertrouwen Op Eigen Kunnen! Wat Staats Olie heeft geleverd moet ook kunnen met 30 % in iamgold.

  Sranansma Oe Wiki!

  Stree Def Foe Stree!, Denk aan de toekomst van uw (klein)kids, uw zelf en Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.