zondag, mei 26, 2024
HomeFotoPolitie Suriname houdt kompanen van doodgeschoten inbreker aan

Politie Suriname houdt kompanen van doodgeschoten inbreker aan

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vier mensen aangehouden die deel uitmaken van een inbrekersbende waarvan één lid donderdag werd doodgeschoten bij een inbraak. Bij die inbraak werden drie rovers op heterdaad betrapt door een huisbewoner, die vervolgens schoten op de inbrekers loste. Twee van de drie criminelen werden daarbij geraakt maar renden toch weg. De 32-jarige inbreker Regillio Haimee (foto) zeeg enkele straten verder neer en stierf. Hij is de man die door de politie op straat werd aangetroffen. Haimee werd in 2011 reeds aangehouden wegens onder andere poging tot moord en poging tot doodslag.

De personenauto waarin deze criminelen zich hoogstwaarschijnlijk verplaatsten werd door een alerte burger achtervolgd waarbij die persoon die informatie doorspeelde aan de politie. De bestuurder van die auto werd door de politie tot stoppen gedwongen. De bestuurder bleek de 19-jarige Djarilva, P. te zijn. Zij is de vriendin van de overleden Regillio, Haimee. Zij werd aangehouden en het voertuig werd in beslag genomen. De man die naar het ziekenhuis was overgebracht bleek de tweede inbreker te zijn. Die is de 30-jarige Sergio, D. Hij is door kogels geraakt in zijn hoofd en rug. Hij zal geopereerd moeten worden en is onder politie bewaking in het ziekenhuis opgenomen.

Inbreker niet doodgeschoten door politie Suriname maar door bewoner
De 32-jarige inbreker Regillio Haimee zeeg enkele straten verder neer en stierf.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft, in het verlengde van de onderhavige zaak, ingekomen informatie uitgewerkt hetgeen geresulteerd heeft in het zichtbaar maken van hoogstwaarschijnlijk een inbrekersbende. Deze bende gebruikt vermoedelijk verschillende voertuigen om inbraken te plegen. Het RBTP heeft drie voertuigen in beslag genomen en de 38-jarige Patrick, B. en de 36-jarige Marciano, B. aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het politie bureau Leiding. Marciano moet de persoon zijn geweest die de gewonde Sergio, D. naar het ziekenhuis gebracht had. Patrick en Marciano zijn broers van elkaar.

Inmiddels zijn alle als verdachte in beeld gebrachte personen door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Zij worden onder andere verdacht van gekwalificeerde diefstal of poging daartoe en deelname aan een criminele organisatie. Tot nu toe zijn in totaal vier voertuigen in beslag genomen. Volgens de politie zijn alle verdachten meerdere malen in aanraking zijn gekomen met de politie en met de justitie voor inbraken en andere strafbare feiten.

Op Facebook werden deze beelden gedeeld:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

46 REACTIES
 1. Jammer dat zij het overleefd hebben. Misschien moeten mensen die dreigen het slachtoffer van deze rovers te worden schiet lessen krijgen.

  Nu zitten we opgescheept met rovers die we zullen moeten verzorgen in Santo Boma, waar ze hun luiheid kunnen koesteren op onze centjes.

  De kans dat ze weer op het roverspad gaan na hun vrijlating even groot laten. Hadden ze een kogel voor hun kop met dodelijk afloop had dit niet gehoeven.

  Mocht het zijn dat wij het milder willen dan had men tenminste de handen kunnen afhaken.

  De koloniale straffen zijn te soft. Dekoloniseer het strafrecht in Suriname, voer de Sharia in. Weg met de handen die stelen.


  Maak melding
 2. Uit het artikel van Waterkant valt uit te maken dat er sprake is van recidive kennelijk heeft deze rover die dood geschoten is, niets vanuit eerder opgedane ervaringen geleerd.

  Hieruit blijkt dat het bij sommigen van deze criminelen het dusdanig gebakken in zit, dat een normale behandeling geen zin heeft.

  Het is dan hard om te zeggen, dan valt er niets anders te doen dan de kogel, want levenslang opsluiten betekent levenslang verzorgen. Het geld gemoeid hiermee kan dan beter worden besteed aan kanslozen die geen gevaar vormen voor onze samenleving en mensen hun persoonlijke eigendommen.

  Dan is een éénmalige uitvaart met begrafenis of crematie voordeliger.


  Maak melding
 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Politie Suriname houdt kompanen van doodgeschoten inbreker aan.
  Deze criminelen zijn reeds eerder in aanraking geweest met de politie en justitie in Suriname.
  Ze willen niet WERKEN maar wel ROVEN & STELEN.

  De 32-jarige inbreker Regillio Haimee, heeft het niet overleefd tijdens laatste criminele daad.
  Ook zijn vriendin de 19-jarige Djarilva, P is betrokken in deze criminele bende.
  Ik hoop dat die andere Sergio, D. het niet overleefd in het AZ.

  Geen enkele dede oso of singi mag worden gehouden voor deze CRIMINEEL.
  Justitie moet ook geen toestemming verlenen aan de 19-jarige Djarilva voor de begrafenis.
  Op WITTE DONDERDAG werd het lot van de 32-jarige inbreker Regillio Haimee volbracht.


  Maak melding
 4. Alles wat Deter Minist heeft voorzegd zal uitkomen, zolang onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskas- en bankrovers, land en volk regerend de paarse misdadige hel en verdoemenis in leiden. Nog meer moorden, drugs, roof, armoede is wat komen gaat als oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s, waar ook het gros der criminelen bij horen, in 2020 wederom oerdom gaan stemmen op de allergrootste onberechte moordenaar, bij verstekveroordeelde drugscrimineel en staatskasrover De Dwaas Bouta aka ddb gaan stemmen. Opa taki ai, triest, maar opgeruimd staat netjes. Oma taki, opgeruimd moeten ook opa ddb en roversbende worden, dan pas zal de misdaad in al haar vormen dalen.


  Maak melding
 5. Boontje komt om zijn loontje.
  Deze criminelen bezorgen hardwerkende mensen een trauma.
  Opruimen deze gewetenloze heyena’s.
  Die dikke gouden ketting om de hals van deze brute crimineel is zeker van het roven van hardwerkende mensen. Hij moet nu brantimakka om zijn nek krijgen.

  Dader, proficiat voor je moedige daad.


  Maak melding
 6. Sut ding kaol.. dinge!! aan flarden!! ik persoonlijk, heb een jachtgeweer thuis!! en een windbuks pistool 6,4 mm. Ik ga mijn best doen!1 hen neer te halen voor zelfverdediging!!! Na soso ding kaolo kroeswiri ey du ding map…ng tori!

  sut ding!!!!!!

  TORI NU BUNG!!!


  Maak melding
 7. @@ jaco!! BRADA!! ABSOLUUT MET JE EENS!
  cOFFIN IS 6 FOOT!! DEZE awaries MOETEN 200 METRE onder de grond!! zodat de stinkende geur niet boven de aarde moeten komen!! het is gewoonweg kanker en ongeneeslijk!! en dat moeten wij uitsluiten!!!!!!

  A TORI NO SARI FU SUT DING


  Maak melding
 8. Mensen wees alert het is het begin ze gaan hun kans wagen want ze willen groots gaan leven met andermans bloed zweet en tranen… dit was een goeie les voor iedereen om goed op te letten ..SCHIET ZE ALLEMAAL ….


  Maak melding
 9. Aan alle hardwerkende mensen , vooral Chinezen en Hindoestanen , adviseer ik om een vergunning tot het dragen van een wapen aan te vragen. Want deze beesten zullen het alleen maar erger maken. Het beste is om deze beesten op te ruimen. Je wordt gedwongen om het recht in eigen handen te nemen. Goed gedaan !


  Maak melding
 10. Ben je van de politie of wil je op die stoel van de wet en de rechters gaan zitten laat je niet mee voeren met die onzin straks zit je ook achter slot en grendel denk goed bijna bij deze .


  Maak melding
 11. Op deze site wemelt het van de Billy the Kids, Rawhidekid, Kid Colt, Charles Bronson, Clint Eastwood, Bruce Lee, Wang Tao, Jackie Chan, Silver Fox, Ellery Queen, Kojak en detective Columbo. Maar toch is de beste overeenkomst die met Inspector Gadget.


  Maak melding
 12. @Luciën,

  En het is weer een………Hindoestaan,Javaan, Chinees, Indiaan?
  Ik kan het niet uithalen, wat voor een bevolkingsgroep dit is Luciën. Heb je hulp bij deze nodig, gezien dat jij de etniciteit altijd goed kan beoordelen en daarop een ieder probeert af te rekenen.


  Maak melding
 13. Nomonomo, yere noh. Efu mi de wan drugscrimineel, wo sutu mi kiri tu nohhhhhh? Niet doen a.u.b. , begi begi, please have mercy. Ik ga het nooit meer doen.


  Maak melding
 14. Moet je dat tuig zien zitten met ze ketting klootviool miezerige zakkenwasser. Heeft nu een dode op ze ziel. God gaat hem straffen hij beland in de hel. Maar hooelijk eerst levenslang opsluiten. En ze maatjes ook stelletje tuig. Agent een orkonde geven. Oja stuue ze naar Hazard en laat de directeur daar zich uitleven


  Maak melding
 15. @ Pakiratigri

  Ik denk dat jij geen van die fantasie figuren bent, maar Jesus. Die nam ook bijna geen stelling tegen het kwade. Meneer relativeerde haast alles.

  Daar is hij zelf het slachtoffer van geworden en velen later die hem wilden nadoen in zijn gedrag.

  Gelukkig is hij weer opgestaan uit de dode. Volgens mij heet hij geen Jezus meer maar Pakiratigri.

  Aan mij zal hij geen volgeling hebben. Bij mij is fout, Fout. Want alle relativeren ten spijt, de wereld is er niet anders er uit gaan zien. En dat komt dat het foute niet meer over duidelijk wordt bestraft. Teveel diplomatie, goed praters, wegkijkers, zachte heelmeesters. Weifelaars.

  Maar om het geheel te beindigen een goede viering straks hoe het jou in je vorige incarnatie is vergaan.

  Groet de paus voor me.


  Maak melding
 16. Op de deur van Pakitigri wordt s’nachts geklopt. Klop klop klop! Wie is daar vraagt ? De Politie doe open. Wat willen jullie van mij vraagt hij weer ? We willen praten met u, antwoorden ze. Met zijn hoevelen zijn jullie vraagt hij weer. We zijn met zijn tweeën antwoordt de politie. Dan praten jullie met elkaar toch en laat me verder slapen , antwoordt Pakiratigri …, Lol


  Maak melding
 17. Netjes gedaan van de bewoner en verdiend een lintje voor zijn daad hij heeft door deze actie andere burgers gered van een hoop ellende die deze zwartjoekels veroorzaken. Zo horen ze op de foto te staan dood en op de grond liggend of in de goot. En voor mensen die een lampenkap op hun kop hebben… ja het zijn de zwartjoekels die roven beroven stelen verkrachten en moorden


  Maak melding
 18. @Bert, de dag dat een hindustaan je mars kapt, moet je echt je muil houden. Moe wordt ik van dat rasictische geleuter.

  On topic
  Ik wens niemand de dood toe, maar sommige roepen het over zichzelf af en ik kan er niet rouwig om zijn.
  Een 19jarige ride and die chick met een 30+ loser crew, wat een puinhoop.

  Goede actie van politie maar ook van de bewoner al lijkt het me verschrikkelijk om noodgedwongen met de consequenties te moeten leven. Men onderschat dat hier enorm met dat populistische gepeupel hier.
  En voor de nabestaanden sarie tori, hun vroegen hier evenmin om.

  Suriname moet anders hoor, soso puinhoop!


  Maak melding
 19. De criminelen zijn opgepakt door de politie; dat is wat telt, misdaad kent geen etniciteit, net zoals kanker geen etniciteit kent je hebt het in je genen zitten of je hebt het niet.


  Maak melding
 20. Moge zijn ziel in vrede rusten

  Sterkte aan de familie toegewenst.

  Wat kunnen de Surinamers hieruit leren? Er moet toch een les voor alle Surinamers, instanties hieruit te leren zijn? Alles heeft een oorzaak.

  Vele Surinamer hebben een cel(e)phone) en kunnen hiermee in buurt, straat in de gaten houden, d.m.v. films te maken, foto’s en of derden politie in kennis te stellen over ongure figuren. Hierdoor kunnen ze ook een bijdrage leveren om de criminaliteit te bestrijden en beeldmateriaal over criminelen aan de politie te geven.

  Onderneem nooit rechtstreeks actie tot de criminelen als u dit opmerkt en ziet, maar meldt dit aan de politie. De criminaliteit moet bestreden worden. Criminelen moeten dit weten en ook weten dat wat hier gebeurd is hen ook kan over komen als ze als crimineel zich toegang verschaffen op het terrein, woning, onderneming, auto enz van de eigenaar of bewaker van goederen van anderen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 21. Als dit hem niet was overkomen zou hij ooit democratisch kunnen worden gekozen als assemblee lid of misschien wel als president van dit land.Het is gebleken dat alles hier kan.Neks no fout.


  Maak melding
 22. Bellie had wijze woorden gesproken toen hij de boeven opriep om zich te melden.Anders zonden ze doodgeschoten worden.
  Hopelijk is dit het begin van de grote schoonmaak onder de boeven.


  Maak melding
 23. het is de beste oplossing, direct maatrelen treffen zonder poes pas..

  hadden ze destijds ook met die moordenaar gedaan, nu nog is hij vogel vrij..

  wel is waar 20 jaren opgelegd, maar voordat hij gaat zitten jou never no, zijn we weer een tijd verder..

  de zoon is lekker opgeborgen in de v s a..

  aan de trekker van deze beoordeler, krijgt van mij een hand..


  Maak melding
 24. Bouterse knijp ze uit dan krijg je dit en politie heeft geen geld voor wc papier. En ze moorden elkaar uit en hij ddb lacht een uur in het rond dus dat .


  Maak melding
 25. Degene dit de politie heeft getipt en deze boevenbende heeft achtervolgd is een held. Verdient zeker een grote pluim. Oplettendheid van deze burger heeft verder leed doen voorkomen. Goed gedaan.
  In de hemel en hel valt er niets te stelen. Blijf op aarde van andere mensen hun goederen af en ga zelf een eerlijke baan zoeken. Stelen is totaal niet lonend.
  Sarie Torie


  Maak melding
 26. Als ze stelen vanwege de economische situatie moeten ze bij hun familie, kennissen, vrienden, broers, zusters en andere mede landgenoten dat doen, die gezorgd heeft dat ons land in deze malaise heeft kunnen komen. Zij die keer op keer op Desi Bouterse en zn kliek stemmen en hebben gestemd, terwijl ze weten dat ze daarvoor potverteren en bergen schulden nationaal krijgen.

  Regeringen die slechts leent voor de consumptie en weinig voor de productie, die enige welvaart kan brengen. Bij die moeten ze terecht.

  Kunnen ze dat niet, dan rest maar 1 ding afblijven van andermans spullen, of riskeren dat je met justitie of de dood te maken krijgt.
  Het laatste heb je te danken aan jezelf en alle stemmers op de NDP.


  Maak melding
 27. Miss opinion…… is de waarheid als een tomaat rood is dan is het ook rood en niet grijs…….wie zie je altijd in de kranten in de boeien of dood op de grond de Chinees….de Hindoestaan of de Chinees!!!!!!…(rascistisch me reet)


  Maak melding
 28. @bert groot gelijk heb je. Overal waar zwarten zijn zie je niets anders dan ghetto vorming , zwerfvuil, wet van de jungle, verkrachtingen en sex met minderjarigen. In Nederland heeft de politie 7 minderjarige Antilliaans scum aangehouden voor sex met minderjarigen. Misschien doen dit ongedierte het ook met hun eigen zusjes.


  Maak melding
 29. @ Glenn en Bert (als dat niet 1 dezelfde persoon is)

  Iedere bevolkingsgroep heeft vooroordelen, trust me. Maar dat geeft je nog niet het recht om iedereen over 1 kam te scheren.

  Ik zeg toch ook niet dat alle Hindustanen kinderverkrachters, zuiplappen, vrouwenmishandelaars, geldaanbidders, zelfmoord/moordenaars relationele sfeer of mega drugshandelaars zijn?!
  Wat een paar doen, maakt nog niet het hele volk zo.

  Alicia Grootfaam al gefeliciteerd met haar prestatie voor Suriname? Vast niet!

  Blijf lekker in je bubbel van haat, is Suriname groot van geworden 😉


  Maak melding
 30. @ Glenn, India al gezien qua vervuiling en smok? Check de Ganges rivier, tjoboooo!
  Al zijn Hindustanen in mijn ogen ook zwarten maar volgens jou zijn ze vast donkerwit hahaha.

  Ga huppelen!


  Maak melding
 31. Spreuken 1:22 “Schurken, hoelang zullen jullie van het kwaad blijven houden?
  Spotters, hoelang blijven jullie God nog belachelijk maken?
  Dwazen, hoelang zullen jullie een hekel aan wijsheid blijven hebben?
  23 Luister naar mijn woorden!
  Ik wil mijn wijsheid over jullie uitstorten.
  Ik wil jullie vertellen wat ik weet.

  24 Maar toen ik jullie riep, wilden jullie niet naar me luisteren.
  Ik wilde jullie helpen, maar jullie wilden niet geholpen worden.
  25 Jullie wilden niet luisteren naar mijn goede raad.
  Jullie wilden niets doen met mijn waarschuwingen.
  26 Daarom zal ik om jullie lachen als het slecht met jullie afloopt.
  Ik zal jullie uitlachen als jullie door rampen worden getroffen.
  27 Want die rampen zullen aankomen als een storm.
  Jullie ondergang komt zo snel op jullie af als een wervelwind.
  Dan zullen jullie door angst overvallen worden.
  28 Pas als jullie in de ellende zitten, zullen jullie mij roepen.
  Maar dan zal ik niet antwoorden.
  Jullie zullen me zoeken, maar me niet vinden.
  29 Want jullie hebben nooit verstandig willen zijn.
  Jullie hebben nooit ontzag voor God willen hebben.
  30 Jullie hebben niet naar mijn goede raad geluisterd.
  Jullie hebben niets met mijn waarschuwingen gedaan.
  31 Daarom zullen jullie de gevolgen dragen van jullie manier van leven.
  Jullie zullen de gevolgen dragen van jullie gedrag!
  32 Want doordat jullie niet naar goede raad wilden luisteren,
  zullen jullie worden gedood.
  Door jullie eigen zorgeloosheid zal het slecht met jullie aflopen.
  33 Maar de mensen die naar mij luisteren, zullen in vrede kunnen leven.
  Er zullen hun geen rampen overkomen.”

  Geldt ook voor allle ndper’ s.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES