zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameVerdachte mogelijk dodelijk geraakt door politiekogel in Suriname

Verdachte mogelijk dodelijk geraakt door politiekogel in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een verdachte in Suriname is vandaag mogelijk dodelijk geraakt door een politiekogel. Dit zou gebeurt zijn aan de Srikisoonweg. Wat precies de aanleiding is geweest en wat er heeft plaatsgevonden is nog niet bekend. Het Korps Politie Suriname is momenteel ter plekke en voert onderzoek uit. Later meer!

UPDATE: Volgens het Korps Politie Suriname is het vooralsnog niet geheel duidelijk wie de man heeft neergeschoten. Hij maakte deel uit van een groep dieven die donderdagmiddag betrokken waren bij een woninginbraak in een zijstraat van de Sophia’s Lustweg. De man werd dodelijk geraakt door een kogel uit een vuurwapen.

De andere twee inbrekers sloegen na hun daad op de vlucht maar een van hun meldde zich later bij de Spoed Eisende Hulp met een schotverwonding. Over de derde verdachte is nog niets duidelijk meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd.

Volgens de krant werd een man voor verhoor naar het politiebureau Leiding 9A afgevoerd. De recherche van Regio Midden onderzoekt de zaak.

opening
Fernandes Express
BODO Party

23 REACTIES
 1. het is een bepaalde etnische volk, dat zich altijd bezighoud met dit soort activiteiten hele leven lang.

  hoe komt het, dat ik ook samen naar school ben gegaan met die donkere jongens meisjes, een levens loop heb opgebouwd, en vele van mijn school vrienden vriendinnen die de zelfde opvoeding hebben gehad de zelfde scholing en toch zijn ontspoord..

  waarom zijn deze mensen zo achterlijk dom gebleven geen leven hebben opgebouwd met welvaart..
  altijd in die prasie oso zijn blijven steken..


  Maak melding
 2. Kijkkkkk daar wordt ik blij van. Zo moet men deze mensen aanpakken ,geen poespas ,maar schiet raak.
  Geen tijd verspilling ,geen AZ kosten ,geen Santo Boma kosten ,word allemaal bespaard.


  Maak melding
 3. eerst dood schieten dan vragen stellen, geen verdere kosten voor lanti. Moet ook gebeuren met de zoon van Roline, vuile kinder verkrachter. een paar briefjes en munten om zijn tollie te zuigen en dan spelen met de kleine poenie. wat hij vergeten is is dat kleine meisjes praten wel en alles vertellen. SU waarheen?


  Maak melding
 4. Hij wilde niet luisteren naar wijze raad om eerlijk te werken. Net als het gros der ndper’ s niet willen luisteren naar wijze raad, om niet meer te stemmen op de allergrootste moordenaar, drugsbaas en staatskasrover sinds 1980. A mang moes de wang ndper.


  Maak melding
 5. @marcel je hoeft je niet zo tactvol uit te laten en noem het beestje gerust bij de etnische naam van de djoekas want het zal iemand uit die gemeenschap zijn. Ze zijn niet alleen in Suriname een plaag maar overal misdragen deze beesten zich en verpesten het voor de rest. Misschien kan Kelly de zanger een liedje over zijn broeders maken.


  Maak melding
 6. Juist dat bedoel ik nou eenmaal, de 2-de schot is de waarschuwing schot . Het is dood eenvoudig simpel, de losse flodder even wisselen met de 2-de kogel. Top boyz van hermandad. 👍🏼


  Maak melding
 7. Iedere dag 1 is 360 in een jaar minder. Grootte wordt met het oog op steeds nieuwe aanwas 360 minder. Als enigszins kan 2. En opsturen naar hun familie leden en de wegkijkers van hoeveel ellende zij veroorzaken.


  Maak melding
 8. Zo hoort het!! Een kogel door de kop heen, bespaart heel veel ellende!! nl. oa. Voedings/kledingkosten Santo Boma, ruimte besparing, heel SU angst veilig, winkels ook veilig etc.etc.

  En jawel!! inderdaad de eerste schot aan flarden schieten en de 2e als losse flodder!!

  SOSO bung tori!!


  Maak melding
 9. Te kiri alla fufurumang Sranan kon legi moro snel. Moni bigin teki keba fu bigi hanu mang. Moro sani kong dalijk. China teki abra moro snel. Sranang sma no mang du neks moro. Dalijk leni na Chinesi nomo.


  Maak melding
 10. Uit roeien dat gespuis, voor hem komen er 10 in de plaats terug, ze zijn erger dan een sprinkhanenplaag! Alleen de sprinkhanen plaag is gebonden aan een bepaalde seizoen, maar deze soort sakka sakka helaas niet
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 11. Sommige mensen hebben waarschijnlijk veel Rambo, Dirty Harry en Charles Bronson gekeken. Overdreven geweld en veel fantasie…

  Ik vind die films ook redelijk vermakelijk, alleen wel op een (tv)scherm.


  Maak melding
 12. Opgeruimd staat netjets. Moeten nog meer volgen. Bravo schutter. Om deze abanies kan men de vruchten die met eigen zweet zijn opgebouwd genieten.


  Maak melding
 13. Opgeruimd staat netjets. Moeten nog meer volgen. Bravo schutter. Om deze abanies kan men de vruchten die met eigen zweet zijn opgebouwd niet genieten.


  Maak melding
 14. @Tony
  19 april 2019 at 00:02
  De ware toedracht is niet bekend(zie text) terwijl deze klojo’s druk bezig zijn een gehele bevolkingsgroep te vernederen. Ben je zo naïef of maak jij je zo druk omdat de reacties gericht zijn tegen de bevolkingsgroep waar jij deel van uitmaakt ? Surinamers zijn de meest racistische mensen die wij kennen; erger dan de blanke slavendrijvers. Als het aan de creolen en zwarten ligt worden alle andere bevolkingsgroepen in Suriname uitgemoord. Luister je niet naar de Surinaamse Goebbels Limburg wat hij in zijn radioprogramma Bakana Tori zegt ? Waarom vinden jullie zwarten het erg als jullie gediscrimineerd worden ? Jullie zwarten zijn grootste racisten!


  Maak melding
 15. Ik zie geen reactie van Wendy, Luciën,Liberty, Afiba, Mi mofo en nog een aantal etnische speculanten cq rasicten

  Zijn ze zo naïef of schamen ze zich om een reacties te plaatsen?

  Wat zielig zeg. En altijd maar met z’n allen een bepaald etniciteit neerhalen.


  Maak melding
 16. @ JK

  Ze zijn allemaal bij hun baasje aan het ……. want de VP is voor een paar dagen weg, de grootste president van heel de wereld kan zelfs niet reizen ! I.v.m. met arrestatie gevaar door NL en U.S.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES