vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAmbulance belandt op zijkant bij ongeluk in Suriname

Ambulance belandt op zijkant bij ongeluk in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding in de binnenstad van Paramaribo is een ambulance van de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo op zijn zijkant belandt. Dit gebeurde na een aanrijding met een personenauto op de kruising Keizerstraat en de Fred Derbystraat.

Volgens de eerste informatie zou de ambulance met loeiende sirene een slachtoffer vervoeren toen hij geraakt werd. In totaal vielen er vier gewonden, twee in de ambulance en twee in de personenauto.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Zo zag de betrokken personenauto er na het ongeluk uit:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ambulance belandt op zijkant bij ongeluk in Suriname.

  Wij kunnen het niet meer bijhouden.
  Brandweerwagen, Politieauto’s en nu ook een Ambulance met loeiende sirene waarin een slachtoffer lag.
  Ambulance ging niet over de kop maar belandt op zijn zijkant.
  Je zal toevallig als slachtoffer erin liggen.


  Maak melding
 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ambulance belandt op zijkant bij ongeluk in Suriname.

  Wij kunnen het niet meer bijhouden.
  Brandweerwagen, Politieauto’s en nu ook een Ambulance met loeiende sirene waarin een slachtoffer lag.
  Ambulance ging niet over de kop maar belandt op zijn zijkant.
  Je zal toevallig als slachtoffer erin liggen.

  @Brantimaka: Je hebt gelijk. Ook risico voor de Ambulance bestuurder.
  Behalve een Ambulance met LOEIENDE SIRENE.
  Wie had ook VOORRANG op deze kruising?
  Vermoedelijk had de bestuurder van de (witte) auto oordopjes aan.


  Maak melding
 3. niet te begrypen dat men nog steeds wegen bouwd met deze afmeting,uit de tydt dat hier ezelkaretjes rondt reden na zoveel regeringen heefd nooit een ingezien dat dit niet meer kan,duidelyk is dat de wegen het niet meer aankunnen want er zyn teveel auto,s en de wegen kunnen het niet meerverwerken


  Maak melding
 4. FerE@#
  You right sir. De chauffeur van de personen auto had oordopjes zitten.
  Maar het kan ook zo zijn dat hij/zij door de sterkte van muziekgeluiden de oorvliezen al zijn opgeblazen. In dat geval weet ik niet of ze dan nog auto’s mogen besturen.


  Maak melding
 5. RBrown@@@#
  Goed opgemerkt. De wegen zijn nogsteeds van na de aanleg van de stad Paramaribo.

  De stad Paramaribo is gevestigd aan de linkeroever van de Sur rivier. Dit is één van de vruchtbaarste delen van het land en is zeer geschikt voor de landbouw. Bij de inrichting van Paramaribo heeft men hierbij niet stil gestaan. Het hele kustgebied vanaf Leonsberg tot en met Stoepenveer is landbouwgebied.
  Hiebij zijn de beide zijden betrokken van de Kwattaweg de Middenpad Kwatta Derderijweg Vierderijweg Vijfderijweg Garnizoenspad Wayamboweg.

  De ontwikkelingen van al de verkavelingsprojecten voor bewoningen langs de Kwattaweg Middenpad Kwatta t/m de Vijfderijweg had nooit mogen plaatsvinden. Want dit zijn allemaal vruchtbare landbouwgebieden.

  Nieuwe Stad
  We leven nu in een moderne tijd. De ontwikkeling van Paramaribo is stil blijven staan. De beste oplossing zou zijn om een splinter nieuwe stad te bouwen die voldoet aan de wensen van de 21ste eeuw.

  Locatie
  Zeker niet op een plek dat geschikt is als landbouwgrond. Het meest voor de hand ligt in de regio van de Jozef Adolf Pengel luchthaven. Mag ook een andere betere omgeving worden.

  Zo kun je dan vooruit denken om Suriname tot een welvarende land te laten groeien. Het lijkt wel een droom, maar natuurlijk is dit mogelijk.


  Maak melding
 6. @ Djakkie, wel of niet realistisch of haalbaar op “korte” termijn, wél een verademing om een positief getinte reactie en informatie voor hen die het nog niet weten of hierbij stil staan, te lezen.
  Hoop doet leven !


  Maak melding
 7. Dat de wegen in Suriname te smal zijn, weet zelf een koe van Zondag. Maar de regeerders in Suriname zijn ezels, dus die weten het niet. Ezels begrijpen vaak niet wat koeien begrijpen.

  Weg verbreding zelf waar dit kan gebeurt niet.
  Ook bij het verkrijgen van verkavelingvergunningen wordt nauwelijks gelet op de breedte van de wegen.

  Het gevolg dit soort incidenten als dit incident in het verkeer. Twee auto’s kunnen mits zeer grote mate van oplettendheid nauwelijks naast elkaar rijden.

  Niets in Suriname gebeurt volgens de de stand van zaken nu of in de toekomst.
  Vrijwel alles gebeurt als het vroeger gebeurde nauwelijks toekomst gericht.

  Het verbaast daarom niet dat er weer een dekolonisatie instituut is bij gekomen om het verleden te onderzoeken. Dit om stelliger te bevestigen, dat we zielige slachtoffers zijn geweest en nog zijn.

  Het geld had men liever kunnen stoppen in onderzoek hoe projectmatig de wegen te verbreden of de instelling van een zeer deskundige wegen autoriteit .

  Dat er echt iets zal veranderen wil ik best hopen. Maar niet van welke regering dan ook in 20 jaar. Pessimisme is vaak een scheldwoord voor realisme


  Maak melding
 8. Die personen autobestuurder moet weer naar rijschool gaan, ambulance rijdt met een bloeiende sirene dan moet ie gewoon aan een kant gaan. Niet voor of achter die ambulance met loeiende sirene racen, we hebben ook van soort gedragspatroon. Niets help in dit land, dus Gewoon rijbewijs intrekken, geen rijbewijs levenslang plus boete. Geen sorry of pardon. Leer je tenminste wat bij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES