B.O.G. Suriname sluit slagerij met bedorven vlees

33
B.O.G. Suriname sluit slagerij met bedorven vlees
In deze slagerij in Suriname werd bedorven vlees gevonden.

De afdeling milieu inspektie van het Bureau Openbare Gezondheid (BOG) in Suriname heeft een zeer onhygiënische slagerij te Welgelegen gesloten. Onder anderen was de slagerij niet gekoeld en bleek het vlees al aan bederf onderhevig te zijn, meldt het Burger Informatie Centrum (Bic) van Paramaribo Zuidwest.

Bij controle werkzaamheden door de bestuursdienst van het ressort Welgelegen, zijn de bestuursambtenaren gestuit op deze zeer onhygiënische slagerij. De afdeling milieu en gezondheidsdienst van het districtscommissariaat zijn in opdracht van de districtscommissaris en met de ondersteuning van het BOG terstond overgegaan tot sluiting.

Bekijk meer foto’s op de Facebook pagina van Bic Paramaribo Zuidwest:


33 REACTIES

 1. Is ht weer n chinees of n andersoortig. Wrom worden deze mensen beschermd ht volk mag toch weten waar ze hun vlees of maaltyd moeten halen.NOEM NAAM N LOCATIE


  Maak melding

 2. Nou restauranthouders ,ondernemers, whatsoever. Hoeveel waarschuwingen hebben jullie nodig?
  Wat moet er allemaal gebeuren voordat het doordringt? Waar is het morele geweten? Denken jullie soms dat mensen aasgieren zijn of roofdieren die geen moeite hebben met bedorven voedsel? Hoog tijd voor inkeer nietwaar?


  Maak melding

 3. Ja Suriname, door geldnood en de noodsituatie stapelen de schandalen wat betreft voedsel veiligheid zich op.
  Suriname is niet op weg naar, maar is verworden tot een staat waar je op geen enkel gebied meer veilig bent.

  De overheid schiet tekort, men richt zich op verkeerde zaken en verwacht dat er vel toeristen en overwinteraars naar Suriname zullen omen.

  Ik heb slechts 1 advies voor deze mensen en dat is, cq heeft te maken met de werkwoorden bezinnen en beginnen.

  Hoop dat het spoedig anders wordt.


  Maak melding

 4. Hoeveel mensen hebben al vlees gekocht bij die slager ? Dan ..hebben ze al die bacteriën ingenomen dus. Staats vijand nr #1. Volks gezondheid . Suriname WAARHEEN !!!


  Maak melding

 5. A no ini wan agoestaat will e tan.
  Aanpakken die gasten die het volk blijven vergiftigen.
  Hiervoor moet men ambtenaren achter hun bureaus weghalen om dagelijks restaurants, slagerijen ,foodstands aan het waterkant te controleren.

  Alleen kan men niet gaan kijken waar de standhouders hun voedsel klaarmaken voor de verkoop.gttts


  Maak melding

 6. Waarom gaat BOG niet bij de regering langs….’t is een en al verrot vlees daar in die kuip…zo rot dat t stinkt in alle gelederen. In elk geval…..ik snap niet dat een slagerij gewoon verrot vlees aan mensen kan verkopen. Snappen ze niet dat je dood kan gaan vasn voedsel waar niet goed zorg voor is gedragen.
  Ekte ekte agoes daar in die slagerij….den man né spang nanga joe gezondheid, na money den wan meki…sos dat neng!


  Maak melding

 7. In Su moet je extra uitkijken wat je eet, wegens het warme klimaat is alles bedorven als het niet gekoeld wordt ! Mijn optie is deze slager een fikse boete geven, en tegelijker tijd zijn/ haar zaak gelijk sluiten en wel voor altijd. Met zijn / haar rotte vlees kon de hele volk lijden aan buik tyfus met alle gevolgen van dien.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Het moet voor het domme gepeupel van de oppositie duidelijk zijn dat dit vraagstuk over vieze restaurants en eettenten, smerige slagerijen enz. niets te maken heeft met de NDP of de regering. De uitbaters van deze ondernemingen dragen een eigen verantwoordelijkheid en een eigen risico als hun bedrijf op de smerige lijst wordt geplaatst. De gezondheid van de bevolking komt onder grote druk te staan als er eten wordt klaagemaakt in vieze restaurants en als slagerijen smerig zijn en bedorven vlees verkopen. De overheidsdiensten zijn mijn inziens goed bezig met het aanpakken van de misstanden. Ook de winkels die consumtiegoederen verkopen dienen aangepakt worden.


  Maak melding

 9. DIT ZIJN PRECIES DE TOESTANDEN IN VENEZUELA OP DIT MOMENT
  STEM NOGMAALS NDP EN DEZE KEER ZULLEN ONS IN VENEZUELA DE TWEEDE BEVINDEN
  TROUWENS HET VLEES IS AAN GETAST DOOR DE NDP BACTERIE


  Maak melding

 10. RobG
  17 april 2019 at 12:23

  Het moet voor het domme gepeupel van de oppositie duidelijk zijn dat dit vraagstuk over vieze restaurants en eettenten, smerige slagerijen enz. niets te maken heeft met de NDP of de regering. De uitbaters van deze ondernemingen dragen een eigen verantwoordelijkheid en een eigen risico als hun bedrijf op de smerige lijst wordt geplaatst. De gezondheid van de bevolking komt onder grote druk te staan als er eten wordt klaagemaakt in vieze restaurants en als slagerijen smerig zijn en bedorven vlees verkopen. De overheidsdiensten zijn mijn inziens goed bezig met het aanpakken van de misstanden. Ook de winkels die consumtiegoederen verkopen dienen aangepakt worden.

  ===============================

  Dit zijn de gevolgen van de jarenlange financiele wanbeleid van het NDP.

  Het BOG kampt met onderbezetting en ze moeten het doen met minimale middelen. De regering is primair verantwoordelijk voor de volksgezond en de daarbij behorende controles. De NDP is een nagel aan ieders doodskist.


  Maak melding

 11. Door de ndp is iedere Surinamer armer geworden, ook de ondernemers. De slechte financiele, economische, sociale situatie waarin het land verkeert, is wel degelijk de schuld van ddb, ndp.

  Weg met ddb, ndp-(kliek) paarse kakkerlakken en een andere koers met een andere regeringscoalitie na 26 mei 2020

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 12. Iedereen die in een restaurant of slagerij werkt dus met eten,vvlees, vis en kip werkt moet toch een certifikaat halen bij de BOG of DC . Het examen bevat onder anderen de verschillende temperaturen dr verschillende prodicten gekoeld moeten worden. Om cross contaminatie te voorkomen mag rund vlees en varkensvlees niet op dezelfde plank gehakt worden bijv. Ook bij uitgifte van vergunningen moet de ondernemer de koeling apparaten laten zien en de BO G of DC het goedkeuren. Het is een wonder dat mensen niet ziek zijn geworden of dood zijn gegaan door de ziekte bacterieen. Andere landen zoals de VS beschermen de condummenten beter.


  Maak melding

 13. De eerste lijn is primair de ondernemer. Hij heeft de verantwoordelijkheid en het morele kompas naar zijn klanten toe. Vervolgens heb je de consument en dan BOG en de DC. De DC heeft het recht een zaak te sluiten . Tijdelijk, om de ondernemer de tijd te geven zijn zaakjes op orde te stellen. Het is per slot van rekening zijn brood en daardoor gaat men mild te werk .De laatste tijd worden er foto’s gelanceerd zodat men ziet hoe smerig en onhygiënisch het er aan toegaat. Ondernemers zijn er niet blij mee. Maar luister dan; jij bent de eerste , jij bent in de fout gegaan. Je kan je alsnog herstellen ,maar jouw zaak gaat dicht voorlopig. Wanneer de ondernemer de eerste lijn is ,kun je onmogelijk de regering verwijten. Die doet haar best. De ondernemer ,daar schort het. En de burger kan de helpende hand zijn van de BOG.


  Maak melding

 14. Wanneer gaat de B.O.G naar de markten(kwanta en centrale markt)? Vis en vlees wordt daar niet gekoeld.Me verkoopt rotte vlees en vis.Dit is al jaren aan de gang.Standaarden van de gemiddelde surinamer is heel laag.Daar men dit pikt en koopt.Als vis/vlees niet op ijs (gekoeld is) is het reeds aan het rotten.Niet omdat de kieuwen of ogen helder is , is het van goede kwaliteit. Vis mag niet naar vis ruiken. Er staat een meneer op de kwatta markt die wild verkoopt uit op een toonbank van 50 cm. Men moet maar eens langs gaan en de boel daar onderzoeken.


  Maak melding

 15. Soso lafu.🤣😂het is de schuld van de NDP. Soso lauw éde sma e taki dati. Hai boi hersen cellen zijn aan het rotten net als het verrot vlees die verkocht wordt. Bij deze mensen de schuld ligt bij die smerige winkelier.😂🤣


  Maak melding

 16. negen verloren jaren de tiende is komende..

  de toekomst ziet er heel zomber uit..

  het poep volk is ook 9 tot 10 jaren achteruit gegaan in alle opzichten..

  het land is totaal leeg geroofd geplunderd erger dan de kolonisten..

  het volk is radeloos, redeloos, uitzichtloos vluchten kan niet meer. geen geld meer..


  Maak melding

 17. dit bericht berust niet op waarheid dat ze verrote vlees hebben aangetroffen.enigste wat er aan de hand was dat er geen vetput was en die mensen van bog en bic spraken zeer onbeschoft tegen de eigenaar en daardoor hebben die nietsnutters van bog die zaak gesloten en op facebook gepost dat ze bedorven vlees hebben waargenomen,kijk intervieuw op youtube,tbn prime alert,daar kan j zien en luisteren wat de waarheid is.mensen van bog zijn nietsnutters.bechuldigen mensen zomaar zonder enig reden.laten z die mensen die langs de straat verkopn gaan controlern


  Maak melding

 18. dit bericht berust niet op waarheid dat ze verrote vlees hebben aangetroffen.enigste wat er aan de hand was dat er geen vetput was en die mensen van bog en bic spraken zeer onbeschoft tegen de eigenaar en daardoor hebben die nietsnutters van bog die zaak gesloten en op facebook gepost dat ze bedorven vlees hebben waargenomen,kijk intervieuw op youtube,tbn prime alert,daar kan j zien en luisteren wat de waarheid is..laten z die mensen die langs de straat verkopn gaan controlern


  Maak melding

 19. de eigenaar heeft aan hun aangegeven dat ze onbeleefd praten en daardoor hebben ze wraakactie genomen om het zaak t sluiten en hun een slechte naam te geven op fb door t plaatsen dat ze bedorven vlees hebben waargenomen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.