Miss Panamá 2011 op bezoek in Suriname voor Copa Airlines

22
Miss Panamá 2011 op bezoek in Suriname voor Copa Airlines
Oud Miss Panamá Universe Sheldry Sáez in een boot op de Suriname rivier.

PARAMARIBO, 20 mrt – De oud Miss Panamá Universe Sheldry Sáez is momenteel op bezoek in Suriname. De 27-jarige Miss, die in 2011 de titel in haar land won, is in Suriname samen met een marketing-team van Copa Airlines. Deze luchtvaartmaatschappij opent op 10 juli een nieuwe lijndienst tussen Panama Stad en Paramaribo.

De Panamese schone heeft een aantal foto shoots gedaan, waarvan de foto’s wellicht gebruikt zullen worden ter promotie van Suriname in Panama. Sáez is op foto’s te zien bij de kathedraal, op een Chinese markt maar ook in het binnenlands dorp Pikin Slee. Daarnaast deed ze een plantage tour.

Copa Airlines is één van de grootste maatschappijen van Latijns-Amerika. In thuisbasis Panama Stad kunnen reizigers overstappen op vluchten naar tientallen bestemmingen in de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika. Suriname wordt twee keer per week, op woensdag en zaterdag, aangevlogen met een Boeing 737-700.

Door de nieuwe verbinding wordt het mogelijk om in acht uur van Paramaribo naar Mexico Stad te vliegen. Ook diverse steden aan de westkust van de Verenigde Staten zijn straks beter bereikbaar vanuit Suriname. De vluchtduur naar Panama zelf bedraagt 4,5 uur. Bekijk enkele foto’s hier:

22 REACTIES

 1. Zo, niets mis mee met die dame. zo en dan straks Panama rechtstreeks naar Mexico, waar het ook moord en doodslag is door de Coke kartels leuke luchtbrug wel voor een nog groter afzet


  Maak melding

 2. Wat een reuze goede ontwikkeling! Surina.e is in de lift. Late we alle en alleen positieve krachten bundelen om dit tot een succes te maken. Ik ben trots op Luchthaven beheer, De United Tour Guides en de Shata om t team op een professionele wijze te ontvangen. Forward we going, we have no time to reverse!


  Maak melding

 3. Nice beauty , kon gewoon voor de trein springen voor deze schoonheid. Maarrr even voor alle duidelijkheid ; de afkorting CoPa, is dat niet de drugs code voor Columbia->Paramaribo in de begin jaren ‘90. Maar als dat zo is, la deze jonge Dame terzijde ….


  Maak melding

 4. Maya of Azteek Sqauw, Pocahotas ontmoet Trio opperhoofd/g(r)aa man (bovenlandse inheems).
  Ik vraag me af of dit huwelijk wel zal slagen, want pinkin Ingi booi na kabita handoe. Poor Plei! Me Taigie!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Nu kun je hopelijk makkelijker reizen naar andere bestemmingen in het continent. Zuid Amerika heeft alles en misschien nog meer dan Europa en USA te bieden hebben. Surinamers, verken uw continent en buurlanden, ga op reis en leer en zie meer van het continent. Let niet op de reacties van de wisi wasi’s die anderen niks gunnen, die komen toch nergens.


  Maak melding

 6. De miss world schoonheid is nog tezien 8jaren later. Goede promotie voor Su van de Panamezen. Dat land heeft zelf veel ingies.i

  Nou panamese restaurants en muziek om Su op te warmen om Panama te bezoeken. Helaas alleen de corruptelingen en njang patoes kunnen dat doen. De anderen moeten hun hoofd boven water houden.


  Maak melding

 7. VS sluiten hun grenzen voor mexico en de mexicanen ivm drugskartels en Su ontvangt ze met open armen. Wat een volk. Trouwens Suriname staat al op de kaart als Failed State. Deze dame verdient haar centjes om te poseren, verder niet. Geen enkele promotie voor Suriname. Haar werk is enkel mooie kleren aan, mooi laten op maken daar heb je make-up voor, een mooie glimlach poseren en kassa.Doet zij ook in andere landen. Daar heb je modellen voor. Niets nieuws onder de zon.


  Maak melding

 8. wat een monument van een schoonheid deze exemplaren lopen niet in Sranan rond jammer en als er eentje zou rond lopen zou de kapsones met licht jaren gemeten moeten worden


  Maak melding

 9. @Damso, ik weet echt niet wat in jouw kop rondzingt maar je laat overduidelijk zien hoe dom je in elkaar steekt. Denk je werkelijk dat de Nederlandse stagiaires naar Suriname komen om de door jouw genoemde redenen ? De vrouwen hebben meer fatsoen in zich dan jij in je luie donder. Van jouw soort walg ik echt.


  Maak melding

 10. @ Damsco

  Je kan geen statiaires pakken vandaar dat negatieve gedachten van je, met een grote knop bereik je ook niet alles. De meeste dames willen een vent met hersens goodlooking en veel poen, en dat schort aan jou, ja Damsco dan houdt het op mi boi. Reminder : vergeet je pilletjes niet, want je bent weer ontspoort zie ik !
  @ Brantimaka
  No djompo fesi a loko, daar heb ze niks aan je brada .

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 11. Aorta: wel een lekker stuk hmmmm
  Ja tok, maar als ze gaat poepen, plassen en menstrueren en je ziet dat, ga je anders denken. Dan denk je: wat een hoop ellende!


  Maak melding

 12. Sang, a sma spang! Pres gaat blij zijn met deze ontwikkeling, nu kan hij zijn zoon sneller gaan bezoeken in de VS en vliegen via het land waar hij was opgepakt en zijn oude vriend Manuel Noriega’s zijn land bezoeken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.