dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameVanaf 1 juli extra KLM vlucht naar Suriname

Vanaf 1 juli extra KLM vlucht naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 20 mrt – Vanaf 1 juli 2019 gaat de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) vijf keer per week in plaats van vier keer per week naar Suriname. Dat meldt de Nederlandse reissite Travelpro. Volgens Travelpro heeft het bedrijf bekendgemaakt dat het dit zomerseizoen ook op vier extra bestemmingen gaat vliegen. 

“We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden om ons netwerk te optimaliseren. We zijn blij dat we met deze nieuwe bestemmingen nog meer reismogelijkheden beschikbaar maken voor onze passagiers”, aldus KLM-topman Pieter Elbers.

Op 1 juli lanceert KLM ook nog de nieuwste versie van de Dreamliner: de Boeing 787-10 met 344 stoelen. Dit vliegtuig van de nieuwste generatie is een aanvulling op de dertien Boeing 787-9-toestellen van het bedrijf. 

Het is niet bekend of de KLM, net als TUI, ook met dit nieuwe toestel naar Suriname zal vliegen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Minder euro’s voor de staat, KLM en en de Staat Suriname.

  We gaan dit jaar met z’n allen elders. Suriname is onveilig en erg gevaarlijk; in huis ben je niet veilig, in het verkeer is het levensgevaarlijk en als je ergens gezellig wat wil nuttigen is het ook niet veilig.

  Dus, doei,doei.


  Maak melding
 2. Hoe zit het met de totale ticket prijzen ( alle toeslagen, belastingen, enz) in het hoog seizoen, laagseizoen nu de vraag toe neemt en er nu vijf i.p.v. 4 dagen per week gevlogen wordt, AMS – Par,BO, AMS.

  Ik ben benieuwd naar de ticketprijs, koffers, enz, economie-class, business-class

  Concurrentie:
  Ari France : Ams- Orly – Cayenne – ( Par.bo)
  SLM
  TUI

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname

  rec


  Maak melding
 3. Dus Suriname blijft in trek ondanks alle speculaties Er zal zeker onderzoek zijn gedaan naar de uitbreidingsmogelijkheden. Goede zaak alleen nog ervoor zorgen dat de grote plaag van Suriname het veld ruimt. Raden wie hier bedoelt wordt


  Maak melding
 4. De SLM mag nu helemaal wel uitkijken met hun gedonder met vertragingen , uitvallende vluchten en het steeds in moeten huren van andere vliegtuigen bij andere maatschappijen.
  Ongevaarlijk is Suriname beslist niet maar word hier op WKN door een aantal zwaar overtrokken heb in al die jaren dat ik nu in Suriname kom op een akkefietje na, iemand die het op mijn horloge had voorzien en dat met een gebroken hand heeft moeten bekopen, nog nooit wat vervelends ervaren, (in nederland word ook zowat elke dag wel iemand overhoop geschoten en zijn overvallen en ramkraken aan de orde van de dag) bepaalde buurten gewoon mijden, en niet met al je bling bling rond lopen en te showen, in korte tijd een paar vrienden van me teruggekomen van vakantie uit Suriname die er hetzelfde overdenken. en dat de vluchten niet goedkoop zijn klopt , maar is niet de schuld alleen van de luchtvaartmaatschappijen maar meer van de luchthavens en overheden die allerlei toeslagen en (milieu) tax in rekening brengen kosten die vaak de werkelijke ticketprijs overstijgen, en hoe vaak worden de vakanties van de surinamegangers niet bij familie doorgebracht en de prijzen voor je verteringen etc. met onze euro’s nog steeds behoorlijk onder het niveau in Nl. liggen.
  De boel een beetje relativeren en je kunt ondanks de ticketprijzen toch zonder een kapitaal uit geven een leuke vakantie hebben onder de zon en het lekkere eten en de mooie natuur, mits je niet met een paar kinderen door de schoolvakanties in het hoogseizoen moet maar dat geld voor alle populaire vakantiebestemmingen, hoogseizoen hoge prijzen.


  Maak melding
 5. Wat zovelen al dachten wordt nu waarheid.
  Dit betekent het begin van het einde voor lange-afstands vluchten voor Suriname.

  De SLM (voor het laatst in 1985 mee gevlogen) gaat koppie onder op Dit onderdeel en rest alleen nog de middelange afstanden naar de VS en de korte afstanden naar de Caricom.

  Het werd tijd! Eindelijk kan de SLM zich hierop focussen en een minimale rol spelen door gebruik van toestellen van TUI of Cor en Don.

  Voor wat betreft de tarieven op lijn naar Amsterdam. Vergeet t maar. Die zullen niet omlaag gaan.

  Me mars papa!


  Maak melding
 6. Waarom doet Air Franc KLM dit?
  Volgens mij zijn er 2 mogelijke verklaringen
  1. Er is veel vraag naar vluchten naar SU
  2. De vraag is niet groter geworden, maar men wil de concurrent een slag toebrengen

  In beide gevallen is er geen reden voor de maatschappij om de prijs te verlagen.
  In het tweede geval, kan zij op verschillende manieren SLM een slag toebrengen
  het zou tijdelijk kunnen met lagere prijs, maar ook service is een optie.
  Dus beste forumvrienden en een ieder die dit niet is; vier geen feest, er is geen reden hier toe


  Maak melding
 7. Ik vraag mij af waarom Surinamers alsmaar lullen over hoe duur de vliegtickets zijn. Als je dezelfde reis zou moeten afleggen met de auto zou het je heen en terug bij een km prijs van 0,18 (ANWB), 3240 euros kosten.


  Maak melding
 8. Mensen KLM is nt een Slm of een kleine Insel air ze zijn 1 vn de bazen vn de wereld we zijn achterlijk en praten alsof we iets weten over de luchtvaart wel we zijn de uitbuiters vn onze eigen volk dus zand erover.Bij de Klm is er orde er zijn regels je hbt knappe mensen gd geschoold deskundig hier vliegt een Slm kist mt 50 mensen nr bv Belem mr ze weigeren om tickets gdkoper of als lastminute te verkopen .Ze hebben teveel mensen in dienst terwijl alles op verlies draait en vraag de overheid hvl belasting ze vragen op 1 ticket in euros of in usd .Alle regeringen mkn misbruik vn de Slm ook grote delen vn de Slm.ook.


  Maak melding
 9. Hans is eindelijk iemand die een reëel beeld schetst van de situatie in Suriname.
  Ook ik heb in al die jaren die ik in Suriname vertoefde nooit iets naars meegemaakt. Hiermee wil ik absoluut niet zeggen dat het veilig is maar als je sommigen moet geloven, zou je zelf zwaar bewapend over straat moeten gaan.
  Misdaad is er overal maar doen alsof Suriname het meest criminele land op deze aardbol is, is op zijn zachtst gezegd zwaar overtrokken.


  Maak melding
 10. ga naar brazilie of venuzuela en doe je gouden ketting aan, dan ga je zien.
  sommige wijken zijn inderdaad niet geweldig, maar dat heb je overal.

  Er moeten trouwen meer vliegtuigen naar suriname vliegen om de prijs goedkoper te maken.
  Simpel vraag en aanbod


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES