zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameVoetganger die door busje in Suriname werd doodgereden is 47-jarige man

Voetganger die door busje in Suriname werd doodgereden is 47-jarige man

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 mrt – De voetganger die gisteravond door een busje in Suriname werd doodgereden is de 47-jarige Gilbert Boerleider. Uit onderzoek van de Surinaamse politie is gebleken dat de autobus bestuurder, die hem aanreed, met hoge snelheid over de weg reed. Het slachtoffer werd hierdoor tientalen meters meegesleurd door het voertuig en overleed ter plekke meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens verklaring van de bestuurder, de 23- jarige Asishkoemar L., was hij dichtbij de kruising van de Martin Luther Kingweg en de Ramgoelamweg toen hij een aantal meters voor zich het slachtoffer de weg zag oversteken. Hij zou nog geprobeerd hebben de aanrijding te voorkomen, wat hem niet gelukt is. 

De schade aan het voertuig is aanzienlijk. De bestuurder werd onderworpen aan een blaastest en gebleken is dat hij niet onder invloed van alcohol deelnam aan het verkeer. Hij is ook in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, dat hangende het onderzoek is ingevorderd. Ook is de autobus ter herkeuring in beslag genomen.

De politie van de Verkeers-Unit Paramaribo is belast met het verder onderzoek. Gilbert Boerleider is de 18e verkeersdode dit jaar in Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Onvoorstelbare rijgedrag in Suriname.
  De ingevorde rijbewijs NOOIT meer teruggeven en flink straffen.

  R.I.P slachtoffer, nabestaanden krakti.


  Maak melding
 2. waarom is de bestuurder niet in verzekering gesteld. behalve dat hij de rest van zijn leven, met deze moord zal moeten leven, moet hem onverantwoord en roekeloos rijden worden verweten. Ter genoeg doening van de nabestaanden zal hij enige tijd moeten brommen. trouwens is hij de enige overlevende die een verklaring kan afleggen,


  Maak melding
 3. Jammer dat een getuige die dit gebeuren live mee maakte naar het werk moest,de voetganger stak plots over,niet altijd zijn het de auto bestuurders.sterkte aan de nabestaanden any
  way


  Maak melding
 4. De wegen hier in ons landje onverhard of niet worden dagelijks als racebaan gebruikt. Alles wat op hun pad komt wordt dood gereden. Deze 23 jarige, hoort achter slot en grendel. Begrafenis laten betalen en nabestaanden vergoeding. Wat bezielt deze mensen??? Hardrijders zijn doodrijders.
  KPS moet niet enkel zijn rijbewijs invorderen, de maximale snelheid is overschreden dus is hij zeker strafbaar. 15 jaar aan zijn broek. Busje naar de schroothoop.

  R.I.P. heer Boerleider.
  Fam sterkte.


  Maak melding
 5. Eigenlijk zou iedereen eens op cursus remmen, slippen, auto beheersing moeten gaan. Je
  schrikt van de remweg die je aflegt bij hoge snelheid. Ook van d reactie tijd die je
  nodig hebt bij onverwachte gebeurtenissen. Ik denk dat 75% zichzelf overschat qua
  rijvaardigheid.


  Maak melding
 6. Waarom steeds hard rijden? ook de ndp roverheid is mede verantwoordelijk, want de bermen staan vol wied, waar moeten voetgangers dan lopen, op straat. Ndp roof a staatskas, geen ene moer doen ze aan de infrastructuur. doen ze het wel dan kost het driemaal zoveel als in werkelijkheid, want ndp ratten, parasieten, luizen, koeparies en poepvliegen moetn ook eten.


  Maak melding
 7. Ik hoop dat hij ook enkele jaren mag gaan zitten.
  Hij reed zo hard dat hij niet kon remmen.
  Ik heb 2 dagen terug ook meegemaakt dat een hindustaanse jonge vent zichzelf met een oudere vrouw bijna te pletter heeft gereden tegen een bestelwagen. Hij had geen geduld en wilde de hele file inhalen. Hij had geluk dat die man kon afremmen.
  Maar elke dag zie ik hem zo rijden. Duurt niet lang meer en hij rijdt zichzelf dood.
  Jonge hindustanen denken dat hard rijden een kunst is. Vooral als ze die domme MARK X rijden.


  Maak melding
 8. Hindoestanen hebben vooral altijd het verwijt naar creolen. Vaak in verkeersongevallen zijn zij de grootste groep boosdoeners. Met drank op vanuit nachtclub Diamond al scheurend de weg op gaan alsof niemand hen tegen kan houden. Een terechte vraag waarom deze idioot niet vast zit voor dood door schuld?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES