zaterdag, februari 24, 2024
HomeFotoSuriname wint met 3-1 van Guyana tijdens oefeninterland in Nickerie

Suriname wint met 3-1 van Guyana tijdens oefeninterland in Nickerie

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, – Suriname heeft vanmiddag, tijdens een oefeninterland in het district Nickerie, met 3-1 gewonnen van buurland Guyana. Het was voor het eerst in de geschiedenis van Suriname dat een interland voetbalwedstrijd gespeeld werd buiten Paramaribo. De vriendschappelijke wedstrijd van ‘NATIO’ werd als een officiële wedstrijd bij de Concacaf ingeschreven, aldus coach Dean Gorre tegen Starnieuws.

In de eerste helft maakte Suriname alle doelpunten. In de 22ste minuut werd het 1-0 via een strafschop benut door Stefano Rijssel. Suriname bleek veel sterker en heeft aardig wat kansen onbenut gelaten. Door een solo van Invenzo Comvalius die 3 verdedigers omspeelde en de bal koel in de hoek schoof was het na 31 minuten gespeeld 2-0. 

Natio kreeg veel mogelijkheden om de score te vergroten maar pas in de 38ste minuut was het raak. Na een voorzet van Stefano Rijssel benutte Dimitrie Apai de voorgeschotelde kans en werd het 3-0. Dit was ook tegelijkertijd de ruststand. Guyana maakte in de 2e helft de ere treffer gescoord door Kelcey Benjamin die daarmee de eindstand bepaalde op 3-1.

In een persconferentie vooraf zei Gorré dat hij de wedstrijd beschouwt ziet als een meetmoment en generale repetitie, voor het treffen tegen St. Kitts & Nevis op 23 maart a.s. Na deze oefenwedstrijd zal bepaald worden wie er op 23 maart zullen spelen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. @Vliegende Hollander,

  Hoe denk je zelf erover?
  Ik weet niet of ik verstandig ben geweest, maar ik heb gewed op 2x winst voor Ajax, al is het maar
  om de arrogantie van Ronaldo flink af te straffen.
  Er zit al best wel veel in de pot.


  Maak melding
 2. @Jiyani,

  Haha ik zei net de uitslagen 1-0 verloren van AZ. Ik denk dat de vele wedstrijden
  hun tol gaan eisen + dat afgelopen zomer vele spelers een WK in de benen hebben,
  behalve de Nederlandse :).
  Over 2 wedstrijden denk ik dat Juventus nipt wint.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES