donderdag, mei 16, 2024
HomeFotoVoetganger in Suriname op slag dood na aanrijding door busje

Voetganger in Suriname op slag dood na aanrijding door busje

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 mrt – Bij een verkeersongeval vrijdagavond op de Martin Luther Kingweg in Suriname is een voetganger tragisch om het leven gekomen. Volgens de eerste berichten werd de man aangereden door een Noah busje van een autoverhuurbedrijf & luchthaven taxi. Hij overleed ter plekke.

Het ongeval gebeurde rond 22.00u ten hoogte van de Ramgoelamweg. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Op foto’s die via social media gedeeld worden is te zien dat de voorruit en de motorkap van het busje beschadigd zijn.

Door het verkeersongeval ontstond er een behoorlijke file op de Martin Luther Kingweg richting Latour. De politie was ter plekke bezig met het onderzoek, dus later meer.

UPDATE: Voetganger die door busje in Suriname werd doodgereden is 47-jarige man.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Hoe is het mogelijk dat ondanks er een vangrail is geplaatst de voetganger zich midden op de autoweg bevindt??? Waar blijven de voetpaden???


  Maak melding
 2. Elke dag lees je hetzelfde, moord overval beroving aanrijding auto over de kop etc etc etc !
  Ik zou blij zijn om het volgende te mogen lezen dan alleen maar ellende.
  Dit bericht zou mij en ik denk velen met mij blij zouden zijn, om dit te mogen lezen.

  Geachte volk van Su gisteravond heeft de Pres besloten om zijn functie neer te leggen, ten einde om iemand anders die jong en intelligent is, zijn functie over te nemen.
  Dat zou een prettige bericht zijn voor land en volk van Su, en Surie´s in den vreemde over de hele wereld !
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. C.A. Schipper
  Het zal we,l maar jongeren die geen hersens hebben denk ik, want die hebben gezien dat je zonder een behoorlijke scholing, ook pres: kan worden. Kennis is macht, maar als je die niet hebt dan zoekt je het op een andere manier, de wet van de jungle toepassen ! Ze denken dan, als het bij hun idool lukt, dan moet het wel bij hun ook lukken !! Mijn zegen hebben ze maar niet gemeend.
  Bun sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Wazig de bermen zijn niet onderhouden staan onderwied. Auto bestuurders die ongelukken veroorzaken zijn meestal dronken of hebben geen rijbewijs. Ze verkopen auto’s aan iedereen of je rijbewijs hebt of niet, en ook aan minderjarigen. Er is geen ordening vandaar elke dag de trieste berichten.
  Jammer ! Wanneer zelfs auto’s vliegen tegen huizen, tegen omheining, je kan voorzichtig genoeg zijn maar als wilde auto’s op de wegen razen, waar je ook ben, ben je niet veilig.


  Maak melding
 5. Binnenkort een highway komt behoorlijk werk voor de begrafenis ondernemers. ze kan lands de weg een hutje opzetten om de doden te collecteren. Poese en anderen veel meer werk komt eraan.


  Maak melding
 6. Perdiep
  Inderdaad veel werk dat eraan zit te komen
  Maar dan nog zullen bepaalde groepen blijven stelen roven en overvallen omdatr ze snel geld willen hebben


  Maak melding
 7. Iedere dag is het weer raak terwijl het moreelverval die hier debet aan is, gestaag doorgaat en tot buiten toelaatbare proporties geraakt. Verkeersfatsoen bestaat niet in Suriname wel veel geschreeuw die tegen dovemans oren is gericht en de gewone burger heeft het kijken na. Wat men hiermee doet in de DNA blijft een grote vraag, terwijl dit nijpend vraagstuk om aandacht vraagt. Het kan niet de bedoeling zijn dat onverlaten de verkeersregels aan hun laarzen blijven lappen terwijl de openbare orde en veiligheid in het geding is met alle nare gevolgen van dien.

  Het wordt tijd dat de politie harder zal moeten optreden in het verkeer. Meer politie op straat, meer verkeerslichten en of -borden en de laser gun kunnen daarbij uitkomst bieden. Daarnaast moeten de boetes en andere sancties ook niet weer te mals zijn, dus de pijn moet maar in de portemonnee van deze onverlaten gevoeld worden. Monie no de na overheid, maar door deze middelen voor dit euvel aan te wenden, kan men zelfvoorzienend zijn en de politiemacht op straat versterken. Het schort echter aan organisatie, regelgeving en controle in Suriname maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn, want de digitale ID heeft inmiddels ook in Suriname zijn intrede gedaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES