zondag, april 14, 2024
HomeFotoVijftien jaar cel voor man die op onschuldige mensen in Suriname schoot

Vijftien jaar cel voor man die op onschuldige mensen in Suriname schoot

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 mrt – De 21-jarige man die op 17 september vorig jaar op onschuldige mensen te Sunnypoint schoot, is gisteren door de rechtbank in Suriname veroordeeld tot vijftien jaar cel. Bij het schieten werd een 53-jarige vrouw dodelijk geraakt en raakten vijf anderen gewond. De slachtoffers zaten op de bus te wachten en liepen naar de winkel.

De verdachte zou volgens getuigen uit het niets scho­ten met een jacht­ge­weer hebben gelos­t. Hij nam het op voor een dief die door buurtbewoners achterna werd gezeten en zou zijn mishandeld, na een gepleegde diefstal.

De schutter, die nog nooit eerder in aanraking was geweest met justitie, ver­klaar­de dat het niet zijn be­doe­ling was ie­mand te do­den. Hij ging gis­te­ren op zijn knie­ën in de be­klaag­den­bank en vroeg een kans. 

De rech­ter zei daarop tegen hem om in de kerk op de knie­ën te gaan en niet in de rechts­zaal. 

opening
Fernandes Express
BODO Party

21 REACTIES
 1. Tja met Lood in het rondstrooien is niet raadzaam vooral als er onschuldige mensen de twijfelachtige eer krijgen om een lading op te lopen, Helaas Rambo spelen brengt consequenties met zich mee . nu 15 jaren klep !!!!


  Maak melding
 2. Is toch te weinig voor zo’n gangster??!!

  Onschuldige dood en anderen voor t leven verminkt. Wat een brute daad. En dan nog op je knieėn smeken..

  May he rot in jail. Niks rehabilitatie of vervroegd vrij na 14,5 jaar.

  Me mars papa!


  Maak melding
 3. Ja wat moet de OM hiermee ? de mensen die in Sunny Point zijn, niet zo onschuldig zoals wij denken.
  Het zijn ocupanten dus wat mij betreft kon hij ze allemaal neer knallen !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Hij nam het op voor een dief, dan is hij nog een grotere dief die nog nooit is gepakt en gaat vandoor met 15 jaar cel. Netter kan het niet. Is de grootste onzin die bestaat dief neemt het op voor een dief. Een week geleden ging het toch fout in een goud kamp, waarbij 2 dieven door eigen kornuiten zijn omgebracht . Prachtig hoor in Suriname .


  Maak melding
 5. Anderen werden uit hun bed gesleurd en hun moordenaar is lijder van Suriname.Belachelijk is het.
  Waarom worden andere criminelen wel gestraft en vormt bouta de wapen en drugscrimineel een uitzondering?!Bovendien is hij een serial killer en zijn kop prijkt op de international wanted lijst!
  Je zou denken dat recht gelijk is voor een ieder zonder aanzien des persoons,wel in Suriname is het anders….
  Maar het goede hier is…1 presidents kandidaat minder,..surinamers kennende…gelukkig maar.


  Maak melding
 6. De grootste moordenaar loopt nog rond…
  15 jaar voor deze kleine moordenaar is terecht….
  Misschien doet hij het nooit meer…
  Geen genade voor deze moordenaar…


  Maak melding
 7. @ Hans

  Van mij kan je alles verwachten, dus wees niet verbaasd maar doorgaans ben ik een koele kikker maar, maakt deze kikker niet wakker uit zijn winterslaap ! Want dan heb je poppetjes aan het dansen.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 8. Hij is paars besmet. Wie schoten in de jaren tachtig doelloos op hun naaste medemensen en hebben naast drugsdelicten ook veel moordden op hun namen staan, en toch worden deze idioten als leiders aanbeden door dwaze debiele idiote stommelingen? Oma taki ndplijder en aboplijder.


  Maak melding
 9. 15 onschuldige en ongewapende landgenoten martelen, folteren, verminken en standrechtelijk vermoorden wordt in Suriname beloond met het presidentschap met amnestie. Hypocrieter volk kan je niet bedenken.


  Maak melding
 10. Lachwekkende vonnis van de rechter. We hebben het hier over 1 dode + 5 gewonden. In Nederland zou je levenslang krijgen. In Amerika de doodstraf. Suriname kennende staat deze crimineel na 7 jaar weer op straat.


  Maak melding
 11. @Ray,
  Er is een verschil tussen een serial killer en een mass murder. Een seriemoordenaar vermoordt mensen uitgedrukt in intervallen. Vaak hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Een massa moordenaar vermoordt een aantal mensen in een keer en dan is het afgelopen. Dat zie je vaak terug in oorlogssituaties etc. Bouterse is dus geen serie moordenaar. Je verwart het een met het ander. Bovendien staat niets vast. Zolang er geen uitspraak gedaan is, is Bouterse onschuldig. Een verdachte is nog geen schuldige. De zaak is nog gaande, en het is afwachten op een uitspraak. Dus ook Bouterse is geen uitzondering in de rechtstaat Suriname. Het is dus niet alleen de kleine man die veroordeeld wordt. Als jij bij voorbaat Bouterse schuldig acht, kunnen we ook gelijk de tent sluiten voor wat betreft een eerlijke rechtszaak. Dan hoeft er überhaupt geen rechtszaak plaats te vinden. Als ik me niet vergis ben je een grote voorvechter van mensen voor het gerecht brengen en niet voor eigen rechter spelen toch?**********

  Dit vonnis is conform de eis van de officier van justitie. Dus is dit vonnis ook passend wanneer zowel officier van J. en de rechter in dit geval eens zijn.


  Maak melding
 12. Citaa van Papiratigri : Zolang er geen uitspraak gedaan is, is Bouterse onschuldig. Een verdachte is nog geen schuldige. De zaak is nog gaande, en het is afwachten op een uitspraak.

  OK lever hem dan uit aan Nederland, want er loopt een vonnis tegen hem in Nederland over Drugstransporten.

  Ook is hij in Nederland wegens zijn betrokkenheid bij een drugstransport van 474 kilogram cocaïne bij verstek veroordeeld tot elf jaar celstraf. Europol heeft wegens zijn veroordeling een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd. Als staatshoofd geniet hij echter diplomatieke onschendbaarheid zodat hij naar het buitenland kan reizen zonder te worden aangehouden.[3][4]

  Bouterses verkiezing tot president van Suriname bracht enorme schade toe aan de diplomatieke relatie tussen Suriname en Nederland, het voormalig moederland van Suriname. Maxime Verhagen, toenmalige demissionair minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, liet kort na de verkiezing van Bouterse tot president van Suriname tijdens een persconferentie weten dat Bouterse “alleen in Nederland welkom is om zijn celstraf uit te zitten”.[5]


  Maak melding
 13. @ray,

  mee eens, het paarse bloedmonster DDB krijgt alle medewerking om 35 jaar lang weg te blijven uit de rechtbank, deels door zijn intimidatie naar de p.g., terwijl iedere misdadiger/crimineel opgepakt, berecht en veroordeeld wordt. Het monster van Bastion Veere en Slachter van Moiwana is dus het schoolvoorbeeld van een seriemoordenaar pur wang. CLUSTER-KILLER dus.


  Maak melding
 14. Eigenlijk den musu lusu a man. Dan yu srefi sjie san birti dape du nanga eng. Dape a no man waka nooit moro. Kande a tron lawman. Den sma wreed nanga den sani.


  Maak melding
 15. Eindelijk is bekend dat de plee-si-dent van NDP, masamoordenaar en veroordeelde drugscrimineel op wiens hoofd een gevangenis straf van 20 jaar hangt betaalde trollen ingezet heeft op facebook en andere sociale media. Of waterkant daarvan verschoond is weten we niet. Vasstaat dat door de paarse dagoes betaalde krachten de facebook afstruinen op negatief nieuws over de moordenaar, waarbij de trollen een reactie ontlokken. Op deze site zijn enkele forumers die in dat profiel precies passen. Hoe misdadig kan je zijn. Dus idioten trollen van nationale dagoes partij, get a Life!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES