maandag, mei 27, 2024
HomeFotoMan (21) aangehouden na dodelijke schietpartij te Sunny Point in Suriname

Man (21) aangehouden na dodelijke schietpartij te Sunny Point in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 sep – De politie in Suriname heeft een 21-jarige man aangehouden na een dodelijke schietpartij vanmorgen te Sonny Point. Daarbij kwam een 53-jarige vrouw om het leven. De man bekende tegenover de politie dat hij met een jachtgeweer, met ingekorte loop, heeft geschoten. Naast de vrouw werden ook vijf anderen geraakt en voor medische behandeling vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De man verklaarde tegenover de Surinaamse politie dat hij met hagelpatronen in de lucht had geschoten en dat het niet zijn intentie was om mensen te raken. Hij schoot omdat zijn vriend mishandeld werd door vier mannen.

Het wapen is nog niet terecht, meldt de politie Public Relations.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Lijkt mij een absurd verhaal als j in de lucht hebt geschoten en die vrouw dodelijk wordt getroffen,het is nu wachten op een reactie van Smelli Belli,want die weet het altijd beter


  Maak melding
 2. Je wilt faya spelen,dan moet j ook instaan voor de gevolgen,en nu niet met dit absurd verhaal komen dat j niet de intentie had mensen te doden be a man;het is nu wachten op een reactie van Smelli Belli en co want die weten het altijd beter


  Maak melding
 3. Moet wel een crimineel zijn als de loop is afgezaagd. Dat doen ze meestal om het gemakkelijk onder de kleding te verbergen. Hopelijk gaat ie voor jaren en jaren en jaren de bak in.


  Maak melding
 4. Een trieste ontwikkeling in Suriname. Maar is een spiegelbeeld van de regering. Het land wordt geleid door criminelen van de hoogste rangorde. Abrahams, Linscheer, Bouterse, Boerenveen, Errol Alibux, Marcel Zeeuw, etc. Allemaal hebben nu de goud concessies in handen en de drugslijn. De samenleving is vergiftigd met hebzucht en vernietigen een het mooi land van harmonie en vrede. Anno 2018 regelrechte Suribabwe.


  Maak melding
 5. En nu ook onderzoeken of deze aangehoudene met zijn trawanten niet verantwoordelijk zijn voor al die roofmoord/overvallen/inbraken in Sunny Point gebied,Santo Boma, Vierkinderenweg,Houttuin,Wanicagebied !!
  Politie dit is uw kans !!!Even Belly ook aan de tand voelen !! het is zijn achterban samen met Misjieka-bakka


  Maak melding
 6. Sunny Point is een broeinest van Criminelen, plat gooien dat hele zooitje daar !!!
  Het zijn allemaal criminelen die daar wonen, ocupanten .

  sari tori

  jacko.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES