maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameOfficiële ingebruikname Beekhuizen brug in Suriname eind maart 2019

Officiële ingebruikname Beekhuizen brug in Suriname eind maart 2019

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – Onlangs heeft de officiële technische oplevering van de Beekhuizen brug plaats gevonden. Dit nadat er nog wat zaken moesten worden aangepakt. De officiële ingebruikname van deze brug is gepland voor eind maart 2019. Intussen wordt de oostelijke zijde van de Slangenhoutstraat gerehabiliteerd. Deze werkzaamheden zijn ingaande 5 maart 2019 gepland en zullen duren tot eind maart 2019.

De brug heeft een lengte van 85 meter en twee rijstroken à 3.6 meter breed, alsook een gescheiden rijwielpad van ongeveer 2 meter en een voetpad van 1.5 meter aan weerszijde. Aan de noord-zijde sluit de brug aan op de Slangenhoutstraat en aan de zuid- zijde op de Sir. Winston Churchillweg. De aansluitende wegen worden door Dalian aangelegd en geasfalteerd.

De bouw van deze brug en aansluitende wegen zijn een onderdeel van het Dalian IV-project die in september 2017 zijn gestart. De werkzaamheden worden in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie(OWT&C) door CGN (Dalian) uitgevoerd. De constructiewerken van de brug zijn door Haukes NV uitgevoerd, zegt Maya Rampiare, projectdrager op de afdeling Wegen, sectie Planning Voorbereiding en Begeleiding van het Ministerie. ACE-consultancy heeft de directie voering voor deze werkzaamheden. 

De afdeling Verkeer van het ministerie van OWT&C zal de komende tijd de samenleving informeren over de voortgang van de werkzaamheden en de mogelijke stremming. Het ministerie houdt rekening met de hoge intensiteit van deze weg en vraagt de samenleving begrip en medewerking tijdens de uitvoering.                     

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Sodeju, sodeju. Alweer een realisatie op Surinaamse bodem. Volgens mij werkt de regering dag en nacht om de job te klaren. Ga zo door regering en andere actoren. 👩‍👩‍👦‍👦


  Maak melding
 2. Mijn voorspelling is uitgekomen. Ik heb ooit gezegd dat er ooit een brug op die plaats zou komen en 50 jaar later krijg ik gelijk. Reden: ik had toen reeds voorspeld dat de brug over de Saramaccadoorsteek het verkeersaanbod op den duur niet zou aankunnen. Ongewild worden nu herinneringen bij mij opgeroepen. Ik had verkering met een mooie zwarte meid. Ze woonde aan de Boonweg tegenover de Bruynzeelfabrieken. Ik woonde tegenover VABI ( Van Alens Beton Industrie). Vaak fietste ze naar mij toe en dan gingen we lekker flirten bij de sluizen van de Saramaccadoorsteek. Eind jaar 61 (ik kan mein het jaar vergissen)werd de weg naar Domburg doorgestoken en vanaf toen moest ze omrijden via de brug naar mij toe. Kennelijk was dat een te lange omweg want naarmate de tijd verstreek zag ik haar minder. Daarna stopte het. Mijn verkering was over. Mijn probleem: na zo,n lange tijd ben ik haar naam intussen vergeten. Ik heb heel veel van die meid gehouden. Hopelijk leest ze mijn commentaar.


  Maak melding
 3. @John
  Zo een mooie love story, jammer dat u haar naam niet meer herinnerd. Die naam zou in uw geheugen gegrifd moeten staan.
  Liever de naam Beekhuizen- dan Boutersebrug, dan was het ook weer niet goed.


  Maak melding
 4. Hopelijk zijn er een duidelijke afgeschermde fiets en voetpaden met betrekking tot veiligheid. Hopelijk worden er vangrails geplaatst zodat fietsers en voetganger veilig gebruik kunnen maken van deze brug. Hoge stoepranden waar men niet overheen kan rijden met duidelijk markeringen. Het voorkomen van dodelijke ongevallen. Hopelijk is hieraan gedacht.Verkeersdrempels plaatsen is een zeer goede zet, zodat met de brug niet gaat gebruiken als racebaan. Veilig verkeer Suriname staat op de eerste plaats,


  Maak melding
 5. Alweer een brug ik ben de tel kwijt ..no mang Bouta werkt hard ..het is te zien.alleen de ANTI Suriname opposanten hoor je niet.zij demoniseren de president die goed werk verricht.2020 kiest Suriname hem weer. Mark my words.


  Maak melding
 6. john 7 maart 2019 at 08:22
  Mijn voorspelling is uitgekomen. Ik heb ooit gezegd dat er ooit een brug op die plaats zou komen en 50 jaar later krijg ik gelijk. Reden: ik had toen reeds voorspeld dat de brug over de Saramaccadoorsteek het verkeersaanbod op den duur niet zou aankunnen. Ongewild worden nu herinneringen bij mij opgeroepen. Ik had verkering met een mooie zwarte meid. Ze woonde aan de Boonweg tegenover de Bruynzeelfabrieken. Ik woonde tegenover VABI ( Van Alens Beton Industrie). Vaak fietste ze naar mij toe en dan gingen we lekker flirten bij de sluizen van de Saramaccadoorsteek. Eind jaar 61 (ik kan mein het jaar vergissen)werd de weg naar Domburg doorgestoken en vanaf toen moest ze omrijden via de brug naar mij toe. Kennelijk was dat een te lange omweg want naarmate de tijd verstreek zag ik haar minder. Daarna stopte het. Mijn verkering was over. Mijn probleem: na zo,n lange tijd ben ik haar naam intussen vergeten. Ik heb heel veel van die meid gehouden. Hopelijk leest ze mijn commentaar.

  Maar als je werkelijk van haar hield, zou jij naar haar huis zijn gelopen of gefiets. Dan was je haar naam nooit vergeten en wie weet hadden jullie een hoop kinderen gekregen. fOE TJIES WANG SANI SA JOE LOBI, JOE MOES HOSSEL, WIENS SA A DE.


  Maak melding
 7. btw WAT DIE NDP DWAZEN OP DIT FORUM NIET WILLEN HOREN OF WETEN IS DAT DIE BRUG DRIEMAAL ZOVEEL HEEFT GEKOST DAN IN WERKELIJKHEID ZOU HEBBEN GEKOST.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES