VIDEO: Uitvaart agent Radjis Girdharie met korpseer door politie Suriname

7
VIDEO: Uitvaart overleden Surinaamse politieagent Radjis Girdharie met korpseer
Met saluutschoten nemen agenten van het Korps Politie Suriname afscheid van hun collega.

PARAMARIBO, 23 feb – Afgelopen donderdag vond de uitvaart plaats van de recent overleden Surinaamse politieagent Radjiskoemar Girdharie. Hij overleed op 14 februari jl. vrij plotseling tijdens zijn dienst. De uitvaart van de 44-jarige agent geschiedde met korpseer door de politie in Suriname.

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrok de familie met het stoffelijk overschot vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis naar de laatste werkplek van de overledene, waarna deze verder begeleid werd naar de woning van de overledene.

De stoet vertrok later naar de grote sluis te Weg naar Zee, van waaruit het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid werd naar het crematie-oord. De uitvaart is gefilmd door Muradin Video & Photography en een samenvatting is hier online geplaatst.


7 REACTIES

 1. R.I.P. Radjis.
  Familie sterkte met dit groot verlies.

  Mensen het is raadzaam om je gezondheid goed onder de loep te laten nemen.
  Hart klachten moet je serieus nemen. Hier in Suriname is het verschrikkelijk met onze medische zorg.

  Het KPS wil ik ook sterkte wensen met het verlies van Radjis.
  Radjis heeft een schitterende crematie gehad. God hebben zijn ziel. Het is pijnlijk.
  Hij straalt als een ster aan de hemel en zal zeker over zijn familie waken.

  Dede sang joe hattie zo.


  Maak melding

 2. Hoezo God hebbe zijn ziel ? Hield God zo veel van hem dat hij hem op zo een jonge leeftijd hem tot zich heeft geroepen ? Iemand die nog zo vol met ideeen was.


  Maak melding

 3. Men [Ryan, CA Schipper en Surinamer] hoeft er niet veel achter te zoeken de feiten liggen er, deze man heeft een natuurlijke dood gevonden, anderen stappen eruit door de economische en financiële pressure en stres. Anderen overleven het niet bij gebrek aan goede medische zorg. De ADDER is een BOMA die zich boven het gras begeeft genaamd DDB2 WEG ERMEE.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.