zaterdag, mei 25, 2024
HomeFotoAfgelopen weekend 4 vrouwelijke drugssmokkelaars op luchthaven Suriname aangehouden

Afgelopen weekend 4 vrouwelijke drugssmokkelaars op luchthaven Suriname aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 feb – Afgelopen weekend was het weer raak op de internationale luchthaven van Suriname. Maar liefst vier smokkelaars werden aangehouden en dit keer ging het om vier vrouwen. In totaal probeerden ze bijna 15 kilogram cocaïne te smokkelen verstopt in de reisbagage, pakken versnaperingen en in een reiskoffer met een zogenaamde dubbele bodem

Op zaterdag 9 februari werden de 22-jarige Nederlandse Jane F., de 47-jarige Surinaamse Mariska S. en de 26-jarige Française Mariette K. aangehouden. Tijdens controle werden in de koffers van deze drie vrouwen respectievelijk 240, 5.620 en 5.020 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de 35-jarige Nederlandse Marchella P. werd op zondag 10 februari twee pakken met cocaïne aangetroffen, met een gewicht van 3.800 gram. Deze hoeveelheid cocaïne is ook in beslag genomen meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte drugskoeriers en de in beslag genomen drugs zijn door het BID-Team overgedragen aan de collega’s van de Narcoticabrigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vier vrouwen door de politie in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet op verdovende Middelen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Opmerkelijk dat men steeds probeert om drugs te smokkelen, ondanks het gevolg. Deze dames hebben waarschijnlijk eerder drugs gesmokkeld en dachten dat ze niet door de mand zouden vallen. Ze moeten deel uitmaken van een gevarierde bende drugssmokkelaars. Opa taki, ze onderhouden zeker banden met paarse drugscriminelen, want meer dan tien kilo’ s is echt geen cowboy money als inzet. De straat waarde is meer dan genoeg voor een jaartje luizenleven voor deze drugscriminlen. oma taki, mi de zeker datie deng sma disie na matie foe famirie foe desi.


  Maak melding
 2. Het zijn de vrouwen van de volksmilitie die nu ingezet worden als drugskoerier. De verkiezing van paars moet gefinancierd worden. Al dan niet over lijken van deze onnozele paarse ratten.


  Maak melding
 3. Ach ja de mannen van deze dames zullen misschien weinig aandacht geven, gaan ze ergens aandacht zoeken bij de dealers, wat maakt uit het is maar coke, niemand gaat er aan dood, coke in koekjes en pindasaus dat is pas erg, want de coke in de koekjes heeft niemand om gevraagd.
  jhonny groeten


  Maak melding
 4. Voor 20 jaar de bak in met deze hersenloze gasten. Ik krijg plaatsvervangende schaamte voor deze zogenaamde vrouwen die dit soort dingen doen. Schaamteloos gedrag.


  Maak melding
 5. Opsluiten die gasten. Zo als een iedere burger moet werken voor zijn broodje, laat dat ook een iedere gevangene doen. Zelf werken om je boterham te verdienen en ook voor de kosten van je gevangenschap opdraaien. Het staatsbeleid op de gevangenis wezen in sur moet drastisch veranderen. Alle gevangen blok beton met ketting en aan het werk zetten.
  b.v.
  – stads schoonmaak
  – hulp in bejaarden huizen op alle vlakken
  – hulp in kinderopvang tehuizen
  – schoonmaak werkzaamheden in ziekenhuizen en randwerkzaamheden
  – het schoonhouden van langs de wegen
  – egaliseren van onverharde wegen

  Gevangenen die dit weigeren te doen, linkerhand eraf en de gevangenis eruit gooien. Er is geen andere oplossing voor het verharde sur tuig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES