maandag, juni 17, 2024
HomeFotoDode bij verkeersongeval tussen twee trucks in Commewijne

Dode bij verkeersongeval tussen twee trucks in Commewijne

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – Bij een verkeersongeval in Commewijne is dinsdag een dode gevallen. Volgens de eerste berichten gebeurde dat bij een aanrijding tussen twee trucks. Het ongeluk zou hebben plaatsgevonden ter hoogte van Perika. De hulpdiensten en het Korps Politie Suriname zijn daar aanwezig. Er is nog geen officieel bericht naar buiten gebracht, dus later meer.

UPDATE: volgens officieel bericht van de politie vond de aanrijding tussen twee vrachtwagens plaats op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van km 61 tussen. De 33-jarige mede inzittende Carlo Landbrug kwam daarbij te overlijden.

Onderzoek wees uit dat de 34-jarige bestuurder Vijayanand K. met twee mede inzittenden reed over de Oost-Westverbinding. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gaande in de richting van Albina, terwijl een vrachtwagen (truck) van een handelszaak vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. In de bocht van ‘Wan Hati’ ter hoogte van km 61 kwam Vijayanand op de rijhelft van de truck terecht  met als gevolg de aanrijding.

De meerijder Landbrug liet ter plaatse het leven. Vijayanand en de andere mede inzittende klaagden van pijn aan het lichaam en zijn per ontboden ambulance  voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Nak panja, verpletterd zal het slachtoffer zijn. Met zo een snelheid aan truckgewicht, plus de snelheid van die andere truck, a chauffeur sa verpletter patja helemaal. Het gevolg van te hard rijden.


  Maak melding
 2. Echt een stelletje imbecielen die deelnemen aan het verkeer hier in.ons mooi landje. Het jaar is pas begonnen en het dodental loopt al op in het verkeer. Het lijkt wel een macht spelletje te worden wanneer er achter het stuur wórdt gekropen. Ik denk dat deze regering hardere wetten moet maken wat de verkeersregels betreft. Openbare werken moet overal verkeersdrempels plaatsen en wegversmallingen zodat de motivatie ontbreekt om harder te rijden. Stelletje moordenaars op de wegen. Wanneer houdt dit in hemelsnaam op.


  Maak melding
 3. Boeboe bit sjoerie, het zal pas geen dode meer vallen in het verkeer als er geen mens op de aarde is, misschien heeft de Schepper zo gewild dat de man op deze manier aan zijn einde zou komen.
  jhonny groeten


  Maak melding
 4. Volgens vele bestuurders is auto rijden niets anders dan gas geven.Vooral deze grote vrachtwagens.Die denken dat iedereen ze voorrang moet geven.Zie de uitkomst.De manier waarop mensen zich gedragen in het verkeer(inclusief de politie), zou het aantal verkeersslachtoffers vele malen hoger moeten zijn.De wegen zijn heel vaak smal en slecht.Vaak lijkt het erop dat ze op zoek zijn naar het noodlot.


  Maak melding
 5. Het verkeer in Su moet je idd werkelijk mee weten om te gaan, invoegen waar men 30 km/p/u te hard rijdt [???] Mensen die van baan verwisselen of afslaan zonder richting… mensen die richting aangeven maar doodleuk rechtdoor blijven rijden… Mensen die op de rechter baan 20 km/p/u te langzaam rijden met hun tellie in hun hand en tegen hun oor aan… Mensen die inhalen op een TWEE-richtingsweg en frontale botsing veroorzaken of door hun fout mensen laten uitwijken die in de goot belanden, hier in SU moet je vooral in het verkeer OPLETTEN dat niemand JOU schade geeft… aangereden worden op de rotonde terwijl je stil staat gebeurt gewoon… Bussen die jou doodleuk van de weg af duwen omdat ze uitwijken zonder rekening met overig verkeer te houden, mensen die in de bocht doodleuk hun auto stil zetten en ff een praatje maken met een bekende van ze, of gaan laden en lossen IN DE BOCHT [????] enz enz

  hou op schei uit…


  Maak melding
 6. Hele fijne dag, straks live op fb te zien. Op t profiel van Salini Jodha, de crematie van Agent Jodha, die afgelopen week dood is gereden in Commewijne, rond 14.00 uur surinaamse tijd.


  Maak melding
 7. Voordat je in je auto stapt, moet je heel hard bidden dat je er weer levend uit mag komen. Maar ook als je op straat loopt, moet je de ganse tijd je gebeden prevelen voor je veiligheid, want ik loer constant op je.


  Maak melding
 8. Tja als een stel macho primaten met loden voeten achter het stuur kunnen en daar niet afdoende tegen opgetreden wordt, dan krijg je dit. zolang ze elkaar te pletter rijden is er wat mij betreft niets aan de hand


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES