zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident Bouterse houdt voeling in volksbuurten Suriname

President Bouterse houdt voeling in volksbuurten Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 feb – President Desiré Delano Bouterse heeft zich georiënteerd in enkele volksbuurten in Paramaribo. De veldbezoeken van de president zijn bedoeld om knelpunten bij de uitvoering van het overheidsbeleid in de verschillende gebieden te identificeren. De president van Suriname heeft meermaals aangegeven dat het beleid gericht is op de kwaliteit van het leef- en woongenot van burgers.

De regeringsleider heeft op zondag 10 februari uitgebreide sessies gehouden met buurtbewoners van Menkendam, Latour, Pont Buiten, Ramgoelam, Livorno en Land van Dijk. Er is onder andere gesproken over verschillende projecten die in uitvoering zijn in de gebieden. Tijdens de bezoeken is ook van inzichten gewisseld en zijn er oplossingsmodellen aangedragen.

De president heeft burgers op het hart gedrukt om elkaar niet in de weg te staan, maar om het pad van samenwerking in het belang van het gemeenschapsbelang te kiezen. Het gaat bij hem niet om wie iets doet, maar dat er ontwikkeling wordt gebracht in de gebieden. “Als het ziekenhuis niet komt kan niemand er gebruik van maken, maar wanneer het er is kan iedereen van de nodige zorg genieten.”

Tijdens de sessies heeft de president ook personen aangehoord met problemen van persoonlijke of sociale aard. Deze informatie heeft hij meegenomen en er zal via de werkarmen gewerkt worden aan oplossingen. Aan de sessies hebben ook geparticipeerd districtscommissaris Eric Grauwde van Paramaribo Zuid-West en ressortraadsleden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

31 REACTIES
 1. Wie deze man met zijn onbetrouwbare houding nog wilt vertrouwen is nog lager dan de buik van een slang. Het is aan deze ongeletterde man te wijten dat het zo slecht met Suriname gaat, deze ellendeling heeft ervoor gezorgd dat bijna alle Surinamers tot de bedelstaf veroordeeld zijn terwijl zijn dochters de vrije hand hebben om op kosten van de Surinamers in Parijs te shoppen. Deze onderontwikkelde schoffie gedraagt zich naar het voorbeeld van zijn Afrikaanse broeders ; plunder de staatskas maar leeg en laat het volk lijden. Maar het Surinaamse volk behoort ook tot het allerlaagste in haar soort; totaal geen trots, geen discipline en hebben van het handje hoog houden een hobby van gemaakt.


  Maak melding
 2. Je kan duidelijk het schijnheilig gezicht van deze van moordverdachte Drugscrimineel zien.
  Hij probeert natuurlijk het laaggeschoolde deel van de Surinamers over de streep te halen.

  Hij laat even zijn schijnheilige smoel zien en laag geschoolden zijn omgeturnd.

  Het is duidelijk hoe deze man het spel probeert te spelen. Het is deze groep waar hij nog het meeste aanhang heeft.

  Mensen gebruik alsjeblieft toch je verstand en stem deze man massaal weg.
  Deze man mag nooit meer een rol spelen in de Surinaamse politiek.

  Het kabinet van deze man is niets anders dan de Cosa Nostra met hem als The Godfather.


  Maak melding
 3. Met zijn schijn heilige smoelwerk, valse kraalogen die kunnen doden, spraakgebrek en duivelse kop probeert hij Chan Santokhi na te doen.

  Nu DT maduro het vuur nader aan de schenen legt, het Venezolaanse Volk in opstand komt en in Suriname het heel slecht gaat, financieel, economisch, sociaal ziet hij net als. maduro dat zijn tijdperk afgelopen is net als maduro.

  Je moet wel van de pot gerukt zijn om hoe de kaarten liggen nog in de luchtkastelen van deze verlepte paarse rat te geloven.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. VOELING :

  Voel de steeds aanhoudende Paarse PRIJSSTIJGINGEN !

  Voel de Motorvoertuigenbelasting en straks BTW !

  Voel de Paarse Koersdalingen !

  Voel de Zware criminaliteit in Sranan !

  Voel het wegvloeien van Ons Goud door Paarse Scalians !

  Voel het wegkapen van onze vissen door Paars-Chinese Hektrawlers !

  Voel de gevolgen van de Keuze voor verkoop aan Chinezen of een
  zeer lange Celstraf gaan uitzitten !

  NEKS NO FOUT ! WIJ HOUDEN FAILLISSEMENTS-VOELING IN DE ZWAKKE
  WIJKEN !!!


  Maak melding
 5. @ Baba Sai,

  Daarom gaat deze ongeletterde hond ook naar volksbuurten, waar ze het zelfde lage niveau hebben, hetzelfde is wat met Maduro gebeurt, ze hebben beiden geen draagvlak meer bij het grootste gedeelte van het volk, hun rol is zo goed als uitgespeeld.


  Maak melding
 6. Psychologisch gezien : om te zien wie nog in hem geloof in 2020? Heeft niks te maken met knel punten , dat weet elk idioot in Suriname . Zo niet , dan gaat wat doen om te winnen ! Wat ! Time will tell ..


  Maak melding
 7. De kop van het artikel had eigenlijk moeten zijn : President Bouterse probeert het volk weer om te kopen i.v.m. de komende verkiezingen.
  Het moment dat hij deze meeting verlaten heeft zijn de problemen van de aanwezigen reeds vergeten. Vage beloften over oplossingen pffffff die kennen we reeds . Wie derhalve in de maling genomen wilt worden door deze charlatan moet het zelf weten maar ik geloof niet in de sprookjes van Bouterse.


  Maak melding
 8. Velen te Abra Broki zijn eindelijk tot het besef gekomen, na elke dag van overleven, dat deze misleider een aartsleugenaar is. Ook nog een gewetenloze, meedogenloze, respectloze crimineel die alleen dwazen, debielen en idioten als hun leider willen. Oo, hoe konden we toch zo oerdom zijn om een onberechte moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover te geloven? Opa taki, simpel, hij is een zoon des duivels die met zijn leugens het verstand het gros der dwaze ndp paria’s, duister paars heeft verlicht. zelf Stef Me Anus Meje en Mi Sjie So Ka zijn ddb bezeten verworden instrumenten der leugens en valse profetieen. Oma taki, ai o dong ndpsma, tang bribi, na hel wo go en ddb na joe fesimang.


  Maak melding
 9. Ik heb nooit begrepen waarom die criminele smeerlap z’n tijd als president uitzit.
  In een ander land hadden ze die ouwe rat allang van z’n troon geschopt.
  En ook nog herkozen willen worden in 2020..de slechtste Surinaamse president ooit.
  Het assemble mag men ook opdoeken..want uiteindelijk is het deze cokeboss president die beslist.


  Maak melding
 10. Ik voorspel dat deze boi bouta …de verkiezingen niet haalt.
  Mijn glazen bol vertelde me dat hij zal sterven naast zn vrouw in bed.

  En om eerlijk te zijn had dit van mijn part tien twintig jaar geleden mogen gebeuren dan was su niet in de shit geraakt en in foute handen gevallen.

  Deze opa is vergeten wat hij gedaan heeft …de moorden dealen verraden opgelicht en niet alleen hij,zn hele kaolo gezin en fam kleeft bloed ad handen.

  De vele miljoenen die hij gejat heeft …zn coke money waar zn gezin van geniet,deze laffe dagoe durft te klagen als iemand wat verkeerd diepte of zegt!!!
  Waarom rot je niet op vuile hond zonder tanden…keer op keer verpest je het voor de hele bevolking!!!

  Internationaal heb je ons te kijken gezet…ons land heb je ad spleetogen gegeven.

  Jij bent na de nederlanders de grooste uitbuiter van suriname ….na je dood kom ik persoonlijk schijten op je graf!!!

  Meer dan een kwart eeuw fuck je su al op.
  Please …kier yu ka srefi!!!!!

  Ik wens je de grootste pijnen toe ,wens dat de kanker toe in je bloed is,ik hoop dat al je vrienden die je vermoord gemarteld en hun gezinnen hebt kapot gemaakt je zullen storen in je dromen….

  En hoop dat datgene waar je van houd kapot gaat ….net zoals je alle vaders van kinderen vermoord hebt,dino zie je alvast niet meer miss peggy ook niet en dat lekker voordat je krepeerrtttttttttt yu dagoe!!!!!!!


  Maak melding
 11. Toch gaat hij de verkiezingen van 2020 winnen. Of het op een eerlijke manier is dat maakt hem niet uit.
  Let maar op hij gaat op een of andere manier toch de meeste stemmen krijgen. Is overleven voor hem. Zoniet is het uitleveren en de bak in. Dus heeft weinig keus . Is triest maar zal werkelijkheid worden.


  Maak melding
 12. Fijn te zien dat we hier te maken hebben met een volkspresident die een luisterend oor heeft en in het verlengde daarvan maatregelen gaat treffen. Hoeveel presidenten kunnen vandaag de dag zich fatsoenlijk op hun borst kloppen en zeggen dat ze voor het volk zijn? Het zijn allemaal van die jas en das mannetjes en vrouwen in mantelpak die vooral aan zichzelf denken . Zie hier de uitzondering! Een mens is een mens ongeacht scholing of niet. Dat is een van de verworvenheden van de democratie. Het is dus irrelevant wanneer men Bouterse beticht van onvoldoende scholing. Het staat nergens in de grondwet dat men geschoold moet zijn om een politieke partij te stichten of om president te worden. Bouterse kan bogen op decennialange ervaring wat hem universeel maakt. En anders moeten we maar terug naar de tijd waar je een bepaalde figuur had met een snorretje, die zo graag een superras wilde kweken. Zijne Excellentie laat voor de zoveelste maal zien dat hij een volksjongen is. Beter een volksjongen in de hand dan tien jas en dassen aan de kant. Vallen en opstaan, maar doro wo doro saf’ safri.


  Maak melding
 13. Bouta is daar enkel om domme zieltjes te winnen. Na de verkiezingen is hij deze domme zieltjes helemaal vergeten. Het wordt hoogtijd dat hij het veld voor goed ruimt.


  Maak melding
 14. Als je deze president als een president ziet die het volk dient betekent het ook dat je zijn moordpartij de genocide op onschuldige mensen, de oorlogsmisdaden die hij pleegde , het uithongeren van zijn volk etc goedpraat. Precies dit soort mensen keuren de misdaden begaan door de kolonisator het hardst af. Wees dan een man met ballen en werd blij dat de blanken ons beschaving hebben bijgebracht en tenminste was Suriname onder koloniaal bewind een land op trots op te zijn.


  Maak melding
 15. Een persoon die zo een groot bewonderaar van Bouterse is dat deze zelfs bereid is om de stront van Bouterse op te eten, is zo vol van Bouterse dat hij niet wil begrijpen dat het volk waar hij deel van uitmaakt zo lijdt. Deze strontman verdedigt de grootste mislukking uit de Surinaamse geschiedenis met trots. Hij benoemt Suriname als een democratie en maakt een domme vergelijking met Nazi Duitsland. Welnu domme idioot Suriname is een schijndemocratie het is een totalitaire staat waarbij de macht bij een persoon rust. In een democratie had het OM een veroordeelde crimineel, en dat is Bouterse, al lang uitgeleverd om zijn straf te ondergaan. Deze president houdt overal de handjes op om te bedelen na wang beggie man. Een land dat zelfs een bedrag van 15 miljoen moet lenen bij India is een failed state. Een land dat na 45 jaar onafhankelijkheid nog steeds niet op eigen benen staan kan is een onderontwikkeld land. Dus ga je zoete broodjes over Bouterse maar ergens in stoppen waar het altijd donker is.


  Maak melding
 16. Het zal mij niet verbazen als de copy cats van een bepaalde verenigde partij, ook naar de volksbuurten zullen gaan om met het volk te praten, want alles doet deze verenigde partij om verkiezingswinst te behalen. Van mij mogen deze copy cats de verkiezing in 2020 winnen, eens kijken wat zij ervan zullen bakken: waarschijnlijk luchtkastelen.


  Maak melding
 17. Suriname wil je echt een president in de een persoon van een moordverdachte en drugsveroordeelde?
  Dan is er iets erngstig met jouw aan de hand.Zijn jullie daar echt trots op?Tje mi Gado mi Jezus!!!!


  Maak melding
 18. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je er uitziet, een wolf in schaapskleren ,eet toch oma op.
  Het gaat om karakter, meen je het echt, ben je echt begaan met het volk, offer je je zelf op voor het volk enz.
  Maak mensen niet blij met een dooie mus, wees duurzaam als het om je land gaat zodat generaties verder kunnen , geef goed onderwijs ,zodat de kinderen leren om dokter te worden of iets anders, kan ook natuurlijk , maar zorg voor goed onderwijs een land heeft ook geleerden nodig, voor een goede toekomst.


  Maak melding
 19. @ Smatje 13 februari 2019 at 09:36

  “Het zal mij niet verbazen als de copy cats van een bepaalde verenigde partij, ook naar de volksbuurten zullen gaan om met het volk te praten, want alles doet deze verenigde partij om verkiezingswinst te behalen. Van mij mogen deze copy cats de verkiezing in 2020 winnen, eens kijken wat zij ervan zullen bakken: waarschijnlijk luchtkastelen.”

  beste Smatje. indien u het nieuws leest zijn de partijen die u copy cats noemt allang actief in alle wijken in Suriname en het binnenland. Deze partijen leren mensen zelfsupporting te zijn en te produceren. Ze nemen de landbouwproducten af en doen er iets mee,
  Deze wat u kopiërende partijen hebben de volkspresident een gevulde schatkist achter gelaten , een staatsschuld die afnam, een deviezen voorraas die groeide en een economie die groeide.
  Deze partijen die u copycats noemt zijn Bouterse inhoudelijk ver voor alleen u leest weinig en bent matigjes op de hoogte en gebruikt slechts het NII als informatie bron.


  Maak melding
 20. Op 10 februari is Bouterse naar de wijken Menkendam, Latour, Pont Buiten, Ramgoelam, Livorno en Land van Dijk geweest.
  Uit het niets gaat hij ineens “uitgebreide sessies” (zeg maar verkiezings campagnes) houden.

  Als Bouterse echt om de mensen in deze volkswijken gaf, dan had hij niet nu pas zijn leugenachtige smoel moeten tonen, maar minstens elk kwartaal van zijn catastrofaal mislukte regeerperiode.
  Immers het zijn deze vaak ongeletterde, laag opgeleide gezagsgetrouwe burgers die hem tot twee keer toe hun vertrouwen hebben gegeven. En beide keren heeft Bouterse deze kiezers verraden, uitgebuit, genegeerd, keer op keer belogen en hun kostbare stem op hem als vanzelfsprekend beschouwd.

  En zonder een greintje schaamte vraagt Bouterse hen nu weer om op hem te stemmen. Christenen noemen zo’n immoreel persoon als Bouterse een broedsel van satan.

  Bouterse had de mensen op het hart gedrukt “om elkaar niet in de weg te staan, maar om het pad van samenwerking in gemeenschapsbelang te kiezen”

  Bouterse denkt dat de mensen de onnozele praatjes die zijn adviseurs hem hebben voor gekauwd niet doorzien.
  Elk kind kan zien dat Bouterse de mensen vraagt zijn tekortkomingen in zijn mislukt beleid in de wijken en buurten voor hem moeten wegwerken.

  Bouterse zegt “Het gaat bij hem niet om wie iets doet, maar dat er ontwikkeling wordt gebracht in de gebieden”
  Ook hier is het duidelijk dat dit weer een lading schijterij, manipulatie en onoprechte betrokkenheid van Bouterses kant betreft.
  Ook hier vraagt hij de burgers zijn keer op keer niet nagekomen beloften, zo snel mogelijk in het belang van zijn mooi weer show recht te trekken.
  Bouterse was en is nog steeds een smerige, lage, achterbakse, immorele gluiperd.

  Bouterse deed de uitspraak.
  “Als het ziekenhuis niet komt kan niemand er gebruik van maken, maar wanneer het er is kan iedereen van de nodige zorg genieten.”

  Wel dat is hetzelfde als de uitspaak ” als wij geen anus hadden dan zouden wij niet kunnen poepen. Maar als wij die wel hebben dan kunnen wij dat wel.” Daaaaaaaaahhh ?????

  Bouterses zogenaamde wijze opmerking was duidelijk gelul in de ruimte van deze leugenachtige criminele bejaarde loser.

  “Bouterse heeft personen aangehoord met problemen van persoonlijke of sociale aard.”
  Ook weer een betekenisloze actie die zijn grootheidswaan en overschatting van eigen kunnen aantoont.

  Zijn werkarmen gaan de aangedragen problemen oplossen?
  Dat is hetzelfde als het weg moffelen
  van lastige dossiers ergens achter in
  een lade. Om daarna binnen no time in de versnipperaar te eindigen.


  Maak melding
 21. Smatje is 1 van de zielige figuren die geen grati wiri president wil in Suriname. Al helemaal niet als het een grati wiri hindustaan is. Volgens dit walgelijk individu, die hindustanen honden noemt, zijn hindustanen totaal niet geschikt om een land te regeren.
  Mauritius is een welvarend Afrikaans eiland, waar de regering al decennia voor het grootste deel bestaat uit personen van Aziatische c.q. Indiase afkomst.

  Mensen van het slag Smatje, pakiratigri hebben niet het vermogen objectief hun mening te geven op de huidige politieke situatie in Suriname. Bouterse moet ook na 2020 van hen aanblijven als president, terwijl vooral de achterban van de NDP in de volkswijken nog armer is geworden onder Bouterse I en II en ook de drugshandel een enorme vlucht heeft genomen.


  Maak melding
 22. En? Hebben de dames van de volksbuurt hem een electrisch onthaal gegeven? Door de electriciteit op hun billen aan te zetten zodat die heel hard gingen sidderen?


  Maak melding
 23. Is deze idioot een voorbeeld voor de jeugd!!!!!

  Mijn god geen wonder dat dit land naar de klote gaat!!

  Bouka take a brake blijf thuis en maak je bejaarde ass nuttig door chinezen hun go te likken,LANDVERADER!!!!!

  Niemand heeft respect voor de killer pres,je hebt je eigen mensen vermoord en nu wil je goedhartige samaritaan spelen.

  Doe dit land een plezier en neem een od…of nog beter pak een gun en duw het in je leugenachtige bek aub,problem solved!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES