Nabestaanden van jonge mannen staan stil bij onheilsplek ongeluk

4
Nabestaanden van jonge mannen staan stil bij onheilsplek ongeluk
Foto: Adie Soero - de nabestaanden verzamelen bij de plek waar het ongeluk gebeurde

PARAMARIBO, 29 jan – De nabestaanden van de drie mannen, die vorige week bij een noodlottig ongeval omkwamen bij een goudput in Suriname, stonden afgelopen weekend even stil bij de onheilsplek. Middels een korte ceremonie werd er ook voor de mannen gebeden op de plek waar het ongeluk gebeurde (foto onder).

De drie mannen: de 21-jarige Jonathan Towikromo, de 22-jarige Gorgio Gemin en de 38-jarige Ricardo Karsosemito, vader van 3 kinderen, kwamen om het leven nadat de auto waarin ze zaten in een goudput terecht was gekomen.

Hun auto werd vrijdagochtend in de goud put gevonden. Nadat de auto uit de put werd gehaald werden de lichamen in de auto gevonden. De politie heeft nog steeds niet bekend gemaakt wat er exact is gebeurt.

Ceremonie voor de overledenen – Foto: Adie Soero
Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. geen enkele waarschuwingsbord of vangrail. Je kunt hier geen fouten veroorloven….zet desnoods een hoge berm ad put kant. What a waste…RIP.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.