zaterdag, februari 24, 2024
HomeFotoMotor Surveillance Dienst Suriname vordert 50 rijbewijzen in

Motor Surveillance Dienst Suriname vordert 50 rijbewijzen in

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 29 jan – In één week tijd, van zondag 20 tot en met zaterdag 27 januari, heeft de Motor Surveillance Dienst in Suriname tijdens hun reguliere werkzaamheden verschillende overtredingen geconstateerd onder autobestuurders en andere verkeersdeelnemers. Daarbij zijn 50 rijbewijzen van hard rijders ingevorderd meldt het Korps Politie Suriname.

Zestien autobestuurders konden bij het vragen van het rijbewijs dit niet tonen en zijn proces-verbaal aangezegd. Daarnaast zijn 56 verkeersovertreders op de bon geslingerd voor het rijden zonder veiligheidsgordel om.

Ook voor andere overtredingen zoals niet handsfree bellen en het niet herkeuren van het voertuig zijn bestuurders beboet

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

23 REACTIES
 1. Goed meneer agenten, alleen ben benieuwd wanneer jullie kleine groep corrupte politici en niet in staat zijn in het land met zo kleine inwoners te regeren, wanneer worden die politici aangepakt?
  groeten jhonny


  Maak melding
 2. De politie in Su hebben een kleine oprisping gehad. Voor de rest van het jaar zijn ze onzichtbaar. In tussen draaien de mortuarias met verkeersslachtoffers op volle toeren.


  Maak melding
 3. Goede actie het zou echter van goed bestuur getuigen wanneer dit soort acties als normaal worden bestempeld.
  In Suriname zijn wij al tevreden als de politie 1x per jaar zulke acties uitvoert . Het volk kent de klappen van de zweep die er niet zijn, dus de rest van het jaar is het feesten met de regels en een ieder doet wat hij zelf wil.

  JAMMER JAMMER JAMMER


  Maak melding
 4. Eindelijk doet de politie wat.dit moeten ze 4x in de week gaan doen ook de lijn bussen en auto’s die geen goede verlichting hebben! Koplampen van lijn bussen die niét branden dít is tóch belachelijk terwijl je mensen vervoert.op donkere wegen denk je dat er een motor aankomt ook hard rijdend en blijkt een auto te zijn omdat er maar 1 koplamp brandt als vb.Nu komt er wat geld in de staatskas om wat te gaan doen aan de wegen. Ze rijden als idioten als je kijkt naar het aantal doden binnen 1 maand!!!


  Maak melding
 5. Het is een goed initiatief om roekeloos rijgedrag hard aan te pakken.Rijden zonder rijbewijs, dronken achter het stuur, ook onder invloed van drugs. Auto’s die niet gekeurd zijn. Eindelijk wordt er hard opgetreden. Het chaotisch parkeren in de stad en langs andere openbare wegen, moet hard aangepakt worden. Mensen moeten meer gebruik gaan maken van openbaar vervoer, Niemand is met een auto onder zijn kont geboren. De wegen zal de overheid moeten voorzien van zebrapaden, weg versmallingen en veelvuldig verkeersdrempels plaatsen. Flits, verkeerslichten. Er is genoeg werk aan de winkel. Bij elke verkeersovertreding, de overtreder flink treffen in zijn portemonnee, rijbewijs invorderen. Wanneer er geen orde en regels zijn, wordt het een nog grotere chaos die niet meer te overzien is. Burgerlijk ongehoorzaamheid is aan de orde van de dag. Er moet meer gebruik worden gemaakt van de media om het volk bewust te maken van hun eigen ongepast gedrag waardoor ze hun eigen leven en die van anderen ernstig in gevaar brengen. De KPS doet er zeer goed aan, hard op te treden tegen hersenloze wezens, die denken de dienst uitmaken in ons landje, om mensen dood te rijden. Agressie in het verkeer is aan de orde van de dag. Flink aanpakken die gasten.


  Maak melding
 6. Traject controle / radar controle over de hele oost-west verbinding zou wel een mus wezen. Binnenkort doen ze dat met drones waar bij de gps of de warmte van de batterij van de telefoon worden opgepikt en kan daardoor de grond snelheid vastgesteld worden . Door tu-delft ontwikkelt en wordt binnenkort getest . Zou goedkoop en heel effectief moeten wezen.


  Maak melding
 7. Boeboe bit Sjorie, helemaal met je eens, aangevuld met instellen van Art. 5 v.d. Wvw in nl, wat neerkomt onnodig het overige verkeer in gevaar brengen. wat bestraft kan worden met de verkeers educatieve maatregel wat een verplichte cursus is in je eigen tijd van in Nl. 1100 euro, bij niet op komen dagen volgt mogelijk gevangenisstraf, kijken of die verkeersaso”s daarna wel hun gaspedaal en stuur onder controle kunnen houden


  Maak melding
 8. Tsang: 984 winkels gesloten, 2689 nieuwe gestart in 2018.
  Hiervan zijn 2600 winkels op de bermen. Warme worst, Pinda soep, Kouseband te koop.
  DC,s bedankt.


  Maak melding
 9. Nederland behoort nog steeds tot de minst corrupte landen ter wereld. Ons land staat net als twee jaar geleden op de achtste plaats van de index van Transparency International (TI), een wereldwijde waakhond tegen corruptie. Suriname is meest corrupte land ter wereld.


  Maak melding
 10. Prima aktie van de justitie, kaal plukken die snelheidsduivels en de overige onverandwoorde wegcriminelen…
  aktie continueren , vervolgen, doorzetten..en doorgaan dan pas is er veiligheid op de surinaamse wegen/straten…..aanpakken wie het ook mogen zijn…….


  Maak melding
 11. Sur Corrupte land is op zijn zachts gezegd.
  Het is een banale land geworden.
  Vraag is:
  Wie is in staat om Sur uit dit modderlaag te helpen. Kunnen zij dat op hun eigen kracht doen. Of hebben zij hulp van buitenaf nodig.


  Maak melding
 12. Is dat zo Roy dat NL minst corrupt is? Pak de vergrootglas maar bij en als je nog niet ziet, kijk dan door de microscoop en vergroot het dan met biljoenen keer dan zult je wat anders zien! ha ha, moet je niet te snel van hoge toren schreeuwen.
  jhonny


  Maak melding
 13. Dit is wat anders dan het opsporen en aanhouden van criminelen, echter de allergrootste criminelen is de macht gegeven door dwaze debiele idiote ndp paria’ s die dagelijks wet en recht overtreden.


  Maak melding
 14. Goed zo. Intensiever controleren is een must.
  Als ze op de weg Albina- Nickerie en de weg naar Atjonie een hele maand consequent controles uitvoeren kunnen ze in een maand honderden rijbewijzen van hardrijders invorderen en duizenden boetes uitdelen.
  Je komt op die wegen zoveel idioten tegen die ruim meer dan 100 km per uur rijden. Zelf volgeladen houttrucks presteren het om je met hoge snelheid in te halen


  Maak melding
 15. @Roy
  Van de 180 landen op de TI lijst staat Ned op plaats 8 en SU op plaats 73. Het verdient niet de schoonheids prijs, maar jou mening klopt van geen kant dat SU het corruptste land ter wereld is. Die lijst is nota bene bedacht door ene Peter Eigen, een Duitser 🤔


  Maak melding
 16. Meneer Pherai,
  Wat heeft jou probleem met motor surveillance te maken.

  En waarom heb je zomaar € 20.000 bij hem op tafel neergelegd, zonder dat er nog iemand mee was gegaan.

  Als het echt waar is wat je zegt, laat hem dan weten wat hem te wachten staat voor het geval je je geld niet terug krijgt.
  Maar de motor brigade is geen oplossing.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES