maandag, juni 17, 2024
HomeFotoMan voor rechter om verdrinking vriendin in Suriname rivier

Man voor rechter om verdrinking vriendin in Suriname rivier

-

Does Travel - naar Suriname

ALMERE/PARAMARIBO, 29 jan – De 37-jarige Sharied S. uit Almere staat morgen en overmorgen voor de rechter in Nederland, voor het opzettelijk laten verdrinken van zijn 29-jarige vriendin Aradhana Nazir in de Suriname rivier in Paramaribo in 2015. De man werd verdacht toen bleek dat hij anderhalve maand eerder een overlijdensrisicoverzekering van €300.000,- en uitvaartverzekering ter waarde van €10.000,- had afgesloten.

De twee waren vanuit Nederland op vakantie in Suriname. Sharied verklaarde dat ze op die bewuste avond veel hadden gedronken en dat zijn vriendin Aradhana dronken op een kademuur aan de Suriname rivier zou zijn gaan liggen. Hij ging naar eigen zeggen even plassen en op dat moment zou zijn vriendin van het muurtje zijn afgerold en in het water met sterkte stroming terecht zijn gekomen.

De politie ging aanvankelijk uit van een ongeluk, maar gaandeweg rees de verdenking dat S. zijn vriendin opzettelijk had laten verdrinken, mogelijk door haar in het water te duwen. De verdenking onstond vanwege de verzekeringskwestie maar ook omdat de man, volgens de Nederlandse krant Het parool, enige tijd voor Nazirs dood tegen een zakenpartner zou hebben gezegd dat hij een meisje zou laten verdrinken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Lijkt zeer waarschijnlijk dat hij iets met haar dood te maken heeft.

  duidelijk is dat hij haar dronken gevoerd heeft.

  Of hij van het muurtje geduwd heeft is dé grote vraag.

  De Nederlandse collega’s van meneer Poch, de Argentijnse Piloot van Transavia hadden hem ook hoeren zeggen dat hij mensen uit zijn vliegtuig had gedumpt tijdens de vuile oorlog’ Dus werd deze man in Spanje opgepakt en uitgeleverd.
  Na jaren soebatten en gevangenschap van Poch bleek geen bal van waar te zijn.
  Wat wel waar is, is dat het de Staat der Nederlanden veel geld gaat kosten.

  Dus rechter ook de collega goed aan de tand voelen.


  Maak melding
 2. Deze man gaat letterijk over lijken om zijn hebzucht naar geldelijk gewin te bevredigen.
  Zo iemand kun je met alle respect toch geen mens meer noemen.
  Hopelijk gaat de rechter zich niet zuinig gedragen bij het opleggen van de uiteindelijke straf.


  Maak melding
 3. Deze moord is met voorbedachten rade gepleegd. Hoe diep kan.men zinken om iemand van het leven te beroven voor geld? Geld is des duivels en vergankelijk.
  Er rust geen zegen op. Zo zie je maar weer alles wat in het duister is komt ooit in het licht. Hoop dat hij een flinke straf krijgt. Hij is alles kwijt door hebzucht.
  Trouwens zijn verhaal is zeker ongeloofwaardig.
  Vrouwtje R.I.P.
  Familieleden sterkte met dit groot verlies.

  Deze lage hond moet 29 jaar krijgen zonder vervroegd vrijlating.


  Maak melding
 4. Waar iemand niet voor gaat als er geld in het geding is. Ik zou het nooit kunnen omdat ik de lef niet heb en liefde bij mij iets anders is dan bij deze mensen.


  Maak melding
 5. @ Boeboe Bit Sjorie,

  Je brengt je post met zoveel overtuiging dat ik het ff niet kan na laten om je te vragen of je als getuige aanwezig was bij de moord.


  Maak melding
 6. zoals ik het lees , is er geen direct-, alleen indirect bewijs, of dat voldoende is om hem te veroordelen is nog maar de vraag, hij heeft de schijn tegen en een motief, dat dan weer wel


  Maak melding
 7. Geld maakt sommige mensen blind, en hij is er één van : voor mij mag hij in de bajes wegrotten voor geld iemand vermoorden is heel laag !! En nota bene je vriendin, en je bent nog moslim ook.
  Voor mij ben je nog lager dan een zwerfhond, die hebben nog principe maar jij gaat over lijken.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 8. Sharied S, mocht het zo zijn dat je gedaan heb en straks geen genoeg bewijs is om jou te veroordelen voor moord met voorbedachte rade, vergeet dit niet wat in de KORAN staat, als je een moslim dood zonder een geldige reden dan wacht straks voor eeuwig een verblijf in de hel. Dus biecht het op als je schuldig bent! En gelijk het bedrag gaan innen zegt voor mij al genoeg, je heb van haar nooit gehouden. Laat de ouders en de familie van de muslima niet gaan gissen wat met hun dochter is gebeurd, jij zou ook willen weten als het met je eigen dochter zoiets gebeurd was, biecht de waarheid op misschien dat ALLAH je zal vergeven. Nederland vergeet de andere moordenaars die hier vrij rond lopen om te veroordelen, zal NL sieren.

  sterkte voor de ouders e familie leden en mogen haar ZIEL eeuwig in de hemel verblijven.
  groeten
  jhonny


  Maak melding
 9. Schandig,zeer laag aan de grond deze onnozele moordenaar. Alles wijst op een opgezette plan om Aradhana voor geld van haar leven te beroven. In de zaak van Gaitrie en Mohammed, was duidelijk dat hier sprake was van twee geloven op een kussen. In de onderhavige zaak is dat wederom het geval, althans Aradhana is geen islamitisch naam. Laffe hufters, 20 jaar mag gerust in levenslang worden omgezet. Griedie dagoes.


  Maak melding
 10. En toch leren Hindoemeisjes en vrouwen het niet af om met een niet-Hindoe te trouwen. Ze vinden het dierlijke aan deze lieden geweldig! Tab paais.


  Maak melding
 11. Ik volg Sharied al jaren in de hoop ooit eens een bericht tegen te komen waaruit blijkt dat hij zijn verdiende straf verdiend voor alles wat hij mij en vrienden van mij heeft aangedaan. Vandaag lees ik dit afschuwelijke bericht waarbij ik direct overtuigd ben van zijn schuld. Dit trucje heeft hij geleerd van Iwan Mannoesingh Dit is precies zoals hij is. Hij is vergiftigt door hebzucht naar geld en macht. Een man als deze gaat daarvoor over lijken. Ik wens de familie van het meisje veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en wens dat hij de hemel en hij zijn gepaste straf zal krijgen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES