vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoAangehouden verdachte mega drugsvangst afgevoerd naar ziekenhuis; wellicht zelfmoord poging

Aangehouden verdachte mega drugsvangst afgevoerd naar ziekenhuis; wellicht zelfmoord poging

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 jan – Één van de verdachten die vast zit in de zaak van de mega drugsvangst op de haven in Suriname, is gisteravond naar het ziekenhuis afgevoerd. Dat melden bronnen in Paramaribo. Volgens goed ingelichte bronnen zou deze verdachte waarschijnlijk getracht hebben zelfmoord te plegen.

In totaal zaten er in deze zaak negen verdachten vast te weten Hillary G. (55), Vanella M. (30), Shailendra O. (43), Dharminsingh A. (49), Willem K. (54), Narinder R. (27), Fariek J. (30), Slamet K. (59) en Farhed J. (28). Vandaag maakte de politie bekend dat er een tiende verdachte is aangehouden: de 35-jarige heftruck chauffeur Soebhan Y.

Om welke verdachte het gaat is niet bekend. De gezondheidssituatie van deze persoon is nog onduidelijk. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd gaat het om een man die met een snijwond aan zijn arm is opgenomen.

UPDATE: Shailendra (O)emrawsingh, een neef van de geliquideerde Nitinder Oemrawsingh, is degene die zelfmoord probeerde te plegen door zijn polsen door te snijden met een scheermes.


opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Hoeden jullie hem goed in de gaten, straks hoor je dat hij op de vlucht is doodgeschoten. Het zal niet gekend moeten worden wie er allemaal achter deze smokkel gaan.


  Maak melding
 2. A begin keba. Alle verdachten weten een ding met volle zekerheid, en dat is als ze namen van de allergrootse drugsbazen noemen zij en delen van hun gezin ten dode zijn opgeschreven. Mocht er een geen gezin of familie hebben dan zullen auto ongelukken, vergiftiging, roofmoord of zelfmoord nog meer schering en inslag worden in dit land waar oerdomme debiele dwaze idiote ndp paria’ s, onberechte moordenaars, drugsbonzen en staatskasrovers aan de macht hebben gehouden. Oma en opa weten ook een ding met volle zekerheid en dat is dat de duivelse didibri en zijn duivels bezten trawanten, letterlijk en figuurlijk alles zullen doen om die macht te behouden. Opa taki, en dat allemaal om een meedogenloos mens en zijn gewetenloze roofzuchtige corrupte criminele trawanten. Oma taki, in dit land zitten we allemaal opgescheept met misdadigers aan de macht, dankzij die oerdomme na dagoe partij aanhangers, de mpp dong ndp ddb gatlikkers en ballenlikkers.


  Maak melding
 3. Als ik de namen lees dan is het een bonte gezelschap, bijna alle rassen is vertegenwoordig behalve een chinees. Mensen misdaad loont niet altijd dus, bezint eer gij begint wees tevreden met wat je hebt. Het is maar goed dat het uitvoeren van drugs niet bestraft wordt met de dood straf, anders
  zouden vele hoogwaardigheid bekleders nu de pijp uit zijn !

  sari tori

  Jaco


  Maak melding
 4. Lariekoek allemaal,
  Mega drug lords worden lijder van Suriname!Bouta is een mega drug lord.
  En de rest ,waarvan niemand iets afweet,die gaan 1 voor 1 ,allemaal een vreemde ,afschuwelijke dood sterven.Nu ‘op de vlucht doodgeschoten’ smoesje niet meer effectief is gaat de mega drug lord bouta andere tactieken bedenken en de surinamers staande naaien met een lulverhaal.
  En de surinamers…wel hij kan ze van alles verkopen want de surinamers hebben 1 handicap…ze zijn allemaal traag van begrip.


  Maak melding
 5. @ Zwartmans,

  De criminele Chinezen die in het land waren zijn (met medewerking van) het land uit gevlucht.

  De nieuwe bende moet nog ontdekt worden, want ze zijn er wel.


  Maak melding
 6. Nee joh straks krijgen we te horen dat ze allemaal in collectief verband besloten hebben om uit het leven te stappen. Deze coke soap wordt steeds merkwaardiger. Ik wil daadkracht van de politie zien . De aangehouden personen hebben slechts hand en spandiensten verricht , niet dat dat niet erg is. Maar wanneer durft de politie het aan de opdrachtgevers en echte eigenaren van het spul aan te pakken. Kom dan met een persbericht en niet met dit geneuzel !!!!!!


  Maak melding
 7. Kwestie van tijd en dan zijn alle verdachten vrij gelaten en/of koud gemaakt. Bewijsmateriaal drugs inmiddels verbrand. Paarse manier van criminaliteit oplossen.


  Maak melding
 8. In een film of video clip ziet een gangster en mafia leven er stoer uit, maar in het echte leven is er niks moois of aantrekkelijks aan. Zodra bloed vloeit, alleen maar vloek.
  To be continued…


  Maak melding
 9. Fredyyy@
  De hooste bazen van de politie zijn de werkgevers van hun. Dus zij moeten blindelings de opdrachten van hun bazen voLgen. Anders vlieg je de laan uit.
  En natuurlijk niemand wil zijn boterham verliezen. Want zij hebben ook hun gezinnen om te onderhouden.
  SARIE TORI


  Maak melding
 10. Ik heb begrepen dat aangehouden personen die iets van deze zaak afweten gechanteerd worden. Als ze geen zelfmoord plegen kunnen hun gezinsleden in grote problemen komen. Voor een vader of zoon die in zo’n benarde positie verkeerd is de keuze snel gemaakt. De politie kunnen ze niet in vertrouwen nemen, omdat deze in opdracht van hoger hand bevelen uitvoert. In het belang van de toekomst van Suriname is het belangrijk dat er in 2020 een andere regering wordt gekozen.


  Maak melding
 11. In belangrijk van Suriname is ook dat een keer onderzocht wordt naar de bezittingen van de zogenaamde ,,bigi,, dagoes. Ze bezitten velen malen meer dan ze in hun hele leven verdiend hebben. Hoe kan dat??????


  Maak melding
 12. Weer allemaal toevallig, ik neem toch aan dat in de cel er geen messen etc aanwezig mag zijn, begint op het berhaal te lijken die van Horb ( met zn schoenveters zelfmoord gepleegd.


  Maak melding
 13. Alla deng man san seri lai now musu abi soso lusubere. A bisness disi sosotakru sani nanga kiri makandra.
  Yu musu habi dikati te yu wani poti yu famiri ini sani disi.
  Soso takru sani.


  Maak melding
 14. Wat een belachelijke situatie.
  Kruimelvreters achter slot en grendel, en de verantwoordelijken van al dit soort criminaliteit zijn onschendbaar .
  Lafoe tori.


  Maak melding
 15. Soso ka, scheermes? Waar koop je scheermes tegewoordig? Wie scheert zich op een ouderwetse manier? De neef van Nitender weet veel, hij moet dood, dan kunnen de ” grote jongens” rustig adem halen en de APB bijwonen.


  Maak melding
 16. @ Mokro

  Mokro scheermes is in Nederland bijna overal verkrijgbaar, misschien van zijn familie gekregen.
  Mijn vraag is, hoe kreeg hij het in zijn cel : in Nederland wordt je helemaal gevisiteerd voordat je in de cel geplaats wordt. Ik scheer me nog op de ouderwetse manier met een wegwerp scheermes, dus niet iedereen scheert zich met een electrische apparaat !

  sari

  Jacko


  Maak melding
 17. @ Bhaija Jaidah

  Meestal bij de Turkse en Marokkaanse kramen po de markt, en winkels in heel Nederland zo niet zwarte markt in Beverwijk !
  Groeten en succes

  Jacko


  Maak melding
 18. @J. Zwartmans,

  Echt in geen enkele winkel gezien. De verkoopsters kennen het zelfs niet eens.
  Ik bedoel niet die scheermesjes met die steeltjes, maar echt die dunne platte scheerplaten van zo’n 2 cm x 1,5 cm met in het midden 2 gaatjes, die aan beide kanten scherp zijn, in een klein pakje van zo’n 10 of 5 stuks. Vroeger gebruikte men dat zelfs om nagels mee te knippen.
  De vorige keer dat ik ze gekocht had was enkele jaren geleden en ze waren toen heel duur geworden. Ze worden misschien niet eens meer gemaakt. Jammer, want het was een goed product dat voor diverse dingen werd toegepast.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES