Ook in Suriname was de ‘superbloedmaan’ goed te zien

4
Ook in Suriname was de superbloedmaan goed te zien

PARAMARIBO, 21 jan – Overal ter wereld hebben mensen afgelopen nacht de zogenoemde bloedmaan kunnen bewonderen. Omdat de maan ook nog eens relatief dicht bij de aarde stond, was er sprake van een ‘supermaan’. Deze combinatie leverde een ‘superbloedmaan’ op, welke ook goed te zien was in Suriname schrijft de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

De bloedmaan is het gevolg van een maansverduistering, als de aarde precies tussen de zon en de maan in komt. De maan staat dan in de schaduw van de aarde. Het zonlicht gaat wel langs de aarde. De dampkring buigt het dan af naar de maan. Rood licht wordt het best afgebogen. Daardoor kleurt de maan tijdens een verduistering rood. Dat wordt een bloedmaan genoemd.

Om helemaal precies te zijn was de naam van deze maansverduistering, de ‘superbloed-wolfs-maan’. Een wolfsmaan is de eerste volle maan van het nieuwe jaar, vandaar die toevoeging.

4 REACTIES

 1. Als je goed keek zag je het gezicht van ddb zonder tanden in zijn muil in de bloedmaan.

  Somofo ddb, zie:
  – vanaf 25 februari tot heden het verval van alles in Suriname, heel grote armoede en heel grote ellende

  ddb is een krabita (h)anoe. Alles wat de grootste en gevaarlijkste, moordadigste crimineel van Suriname aanraakt of mee bemoeit wordt vernietigd. Deze man kan beter vandaag dan morgen opzouten/op sodemieteren, anders is Suriname voorgoed verloren.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/res


  Maak melding

 2. Sommige christenen kennen destructieve eigenschappen toe aan een bloedmaan. Ze dromen er al van dat de aarde zal vergaan of dat er vele rampen komen.
  Sowieso is 75% van de bijbel gevuld met doemdenkerij, heb ik mij laten vertellen door bijbelkenners.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.