vrijdag, mei 24, 2024
HomeFoto'Aangehouden neef van Nitinder Oemrawsingh probeerde zelfmoord te plegen in zijn cel'

‘Aangehouden neef van Nitinder Oemrawsingh probeerde zelfmoord te plegen in zijn cel’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 jan – Shailendra Oemrawsingh, de 43-jarige vrachtwagenchauffeur, die in verzekering is gesteld in verband met de mega-drugszaak in Suriname, is degene die op zondag 20 januari gepoogd heeft zelfmoord te plegen in de cel op de afdeling Narcoticabrigade. De man die een neef is van de onlangs geliquideerde Nitinder Oemrawsingh, sneed zijn polsen door met een scheermes, aldus de politie.

Deze handeling van Shailendra werd tijdig ontdekt door narcotica rechercheurs waardoor erger kon worden voorkomen meldt de politie vandaag. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij terug gebracht naar de cel op de genoemde afdeling. Zijn situatie is stabiel te noemen.

Deze verdachte zal zo snel als mogelijk overgeplaatst worden naar een andere locatie waar hij beter gemonitord kan worden aldus de politie in Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. Waarschijnlijk moet hij straks praten de namen noemen van de grote boys of lang moet brommen ook.Jammer boi..moet j aan gedacht hebben,maar paaisa paaisa…en daarna een luxe leven lijden als het gelukt was.


  Maak melding
 2. Als de staat nou een deal met de criminelen sluit en met andere landen afspreken dat de dader zijn straf in andere land zijn straf gaat uitzitten, hoef hij in de bak niet voor zijn leven te vrezen. Hij zal misschien al weten dat hij straks dood zou zijn dat in hiernamaals best leuke plek is. Zijn mensen die de dood ervaring mee gemaakt hebben, kan ook zijn dat hij bij zijn neef wil zijn.
  jhonny


  Maak melding
 3. De chauffeur had kunnen weten dat hij risico liep, maar nee, hij werd door hebzucht gedreven.
  Nu wil hij uit het leven stappen. Berouw komt na de zonde!


  Maak melding
 4. De grootste gift gegeven door de Maker is het leven. Eenmaal volwassen en zich bewust van het gevolg van keuze, koos deze paars drugsbesmette ndper, ook voor de keuze van baas, Dioa. De meest vervloekte criminelen die aanbeden worden door een paars slecht misdadig vervloekt oerdom dwaas volk. Amnestie helpt nooit bij drugs afrekeningen.


  Maak melding
 5. Kan de politie mij vertellen hoe deze arrestant aan de scheermes is gekomen?
  Ik neem aan dat hij geen beauty case op zijn cel had met scheerspullen.
  Weer het zoveelste lul verhaal van de Surinaamse politie die ik voor geen cent vertrouw.


  Maak melding
 6. Onderzoek moet ook OFFICIEEL een internationaal
  karakter krijgen !

  ECHTER rechtshulpverzoeken etc worden UITSLUITEND
  GEREGELD EN BEVOLEN DOOR ONZE OPPER-VEROORDEELDE
  meneer DDB !!!

  Drugsmaffia heeft vaste werkwijze mbt omgekochte medewerkers
  aan transacties. De betrokkene kent alleen zijn eigen beperkte
  opdracht. Met alle mededaders houdt de clan APART contact.
  De Sranan verdachten weten dus erg weinig !

  Wat nu gebeurt is het zwartmaken van bepaalde verdachten,
  een rookgordijn van de politiedienst.

  De KOP van de DRUGSABOMA MOET ER AF !

  Helaas zal dat niet lukken met door de maffia geinfiltreerde
  diensten, die alleen maar doen wat de maffiabaas goedkeurt !

  Sranan kan stappen zetten wanneer de DEA en de CIA verbanden
  van deze bende vinden, met de handel van en naar USA !

  Tot op dit moment wil de Sranan regering/de machthebbers,uiteraard,
  geen bemoeienis !

  Een DOM standpunt, waar de bende en de gehele wereld, om lachen !


  Maak melding
 7. @ndp bespotter
  Je moet echt hulp gaan zoeken hoor! Je lijdt aan een Bouterse Syndroom dat jou helemaal in zijn greep heeft. Sari tori straks heeft de maatschappij nog minder aan je dan het nu al heeft als je zo blijft doordraaien!


  Maak melding
 8. Wanneer komt pres ALLESBESLISSER DDB met

  RECHTSHULPVERZOEKEN aan diverse landen ?????

  Of wachten de bendeleden in Sranan op de volgende
  moorden ?????

  PS : Of produceert de Internationale/Sranan-Bende haar
  EIGEN COKE IN SURINAME ??????????


  Maak melding
 9. Als hij een Hindu is dan geloof hij in reincarnatie. Een ander leven is beter dan dit drugs besmette leven.
  De rijsthandelaar was een foetoeboi van de drugsbaas.Wie is of zijn de drugbazen?Die hebben depolitie en douane in hun zak.
  In een amerikaanse film zit de burgemeester of de hoofd van de politie er achter. Of ook de rijke villa bewoner er achter de drugshandel. Wie zou dat zijn in Su? Iedereen vermoet iemand achter de schermen.


  Maak melding
 10. Die narco schoften spreiden alleen maar dood, verderf, angst en intimidatie…. komt wel heel erg overeen met bepaalde hooggeplaatste figuren, zowel mannen als vrouwen…

  Zolang mensen zich alleen maar blijven focussen op geld, zal er niks veranderen, niet in Suriname en ook niet erbuiten.

  Mafia en gangster is stoer en macho mannen èn vrouwen met grote ego’s zullen zich altijd willen bewijzen, of het nou onderwereld of bovenwereld is. In hun ogen is doden slechts een noodzaak om hogerop te komen en aan de “top” te blijven en de rest te laten zien dat ze “ballen” hebben en wie hen in de weg staan als slachtkippen opruimen.

  Het is triest, maar het gaat alleen maar erger worden.


  Maak melding
 11. Luciën 21 januari 2019 at 19:22
  @ndp bespotter
  Ik moet echt hulp gaan zoeken hoor! Ik lijd aan een Bouterse Syndroom dat mij helemaal in zijn greep heeft. Sari tori straks heeft de maatschappij nog minder aan mij dan het nu al is als ik zo blijft doordraaien! Alle ndpsma law trouwens misdadig ddb fasi. Altijd wi gi a schuld na tra sma, a no wi, a no mi baas taki


  Maak melding
 12. De CIA moet Suriname verlossen van Bouterse en zijn aanhang. Dan wordt Suriname weer aantrekkelijk voor het buitenland want zolang een ongeletterde aap het voor het zeggen heeft in een land wordt geen vooruitgang geboekt.


  Maak melding
 13. Suriname TodayJanuari 20, 2019

  De Amerikaanse Drugsbestrijdingsdienst DEA heeft hard bewijs dat president Desi Bouterse van Suriname nauwe contacten had met een van de grootste drugscriminelen uit de regio. Dat blijkt uit onderzoek van NRC Handelsblad.

  De krant kreeg inzage in uitdraaien van de satelliettelefoon van drugscrimineel Roger Khan, die in 2009 in de VS tot 40 jaar cel werd veroordeeld voor onder meer cocaïnehandel. Op de uitdraaien komt diverse malen het mobiele nummer van Desi Bouterse voor.

  De telefoontjes werden tussen eind 2005 en half juni 2006 gepleegd, toen Bouterse parlementslid was. Volgens de inlichtingenbronnen waren de banden tussen Bouterse en Khan onderdeel van een drugsnetwerk, waartoe ook de in 2012 in Nederland aangehouden Piet W. en Dino Boutersebehoorden.


  Maak melding
 14. Ah, doet me denken aan de mysterieuze dood van horb toen hij dood aangetroffen werd in in zijn cel.De verklaring toen even mystrieus…”hij heeft zich opgehangen met het koord van zijn sportbroek.”
  Vreemde, mystrieuze dingen gebeuren in Suriname.En de surinamers..zij vinden het spannend…het houd hun lekker bezig.Ze stellen geen vragen,ze accepteren alles en passen zich aan.


  Maak melding
 15. @tunggak,

  Wat weet je van het Hinduïsme? Blijkbaar bitter weinig, anders had je niet geschreven dat iemand die zelfmoord pleegt in reïncarnatie geloofd.


  Maak melding
 16. Als de reactie van JK op juistheid berust zal het niet lang meer duren voordat Bouterse door de CIA geliquideerd wordt. Dan wil ik zien of de negers inderdaad zo achter hun leider staan en het voor hem durven op te nemen.


  Maak melding
 17. Luciën 22 januari 2019 at 22:24
  Je opmerking moet nog beoordeeld worden
  @Jayani
  Ik waak ervoor alle Hindostanen Koelies te noemen en wat Chamaars betreft, ga de geschiedenis na! Er is geen enkele Brahmaan op de boot gestapt om hier contractarbeid te verrichten, dat is onmogelijk in het kaste systeem. De vraag die zich dan direct opwerpt is: Waarom noemen, gedragen sommige mensen in Suriname zich al Brahmaan? Klopt niet toch? Of er is een manier in Suriname ontwikkeld om van Chamaar op te klimmen tot Brahmaan. Ik weet niet hoe? Maar als jij het weet mag je het zeggen. Of zijn het gewoon bedriegers die Brahmaanse namen hebben aangenomen? By the way, dit is wetenschappelijk vastgesteld. Als ze er gelukkig en blij van worden, ben ik blij voor ze. De waarheid achterhaald je altijd!


  Maak melding
 18. @Luciēn,

  Wat een beklaag! Jij weet de moderator toch ook te omzeilen!
  Jouw waarheid is beslist niet de waarheid, maar eerder een vette leugen!
  Zoals bussen vol met niet-hindustanen die naar de manifestatie van de VHP afgelopen zaterdag waren gereden, om de boel te belazeren.


  Maak melding
 19. @Luciën,

  Droom niet van miss Peggy. Ze is te hoog gegrepen voor je. Bovendien wil haar pappie je niet als schoonzoon, hoe hard je je best ook doet en hoe hard je ook slijmt hier.


  Maak melding
 20. Gedetineerden zien zelf in Europa en Amerika kans om telefoontoestellen de cel in te smokkelen, ….dus een scheermes kan in Suriname misschien ook lukken zonder dat de politie daarvan iets merkt. Over hoeveel relevante informatie zal een truckchauffeur overigens beschikken binnen zo een organisatie waar het gaat om 10-tallen miljoenen USD? Hoe dan ook zijn poging is mislukt. Nu afwachten of hij de politie zoveel te vertellen heeft dat men de grote boys zou kunnen inrekenen.
  Gisteren is in Nederland duidelijk geworden dat de drugssmokkel naar Europa aanzienlijk is toegenomen. De politie geeft aan niet alles wat binnenkomt te kunnen monitoren. Men pleit voor intensieve internationale samenwerking omdat het een internationaal probleem is. In Suriname zeggen we NEE, WE LOSSEN HET ZELF OP. De grote vraag is waarom wij denken, dat wij dit alleen kunnen. Aannemen dat Nitinder Oemrawsing deze zaak alleen op poten kan hebben gezet zou m.i. erg naïef zijn. Zijn dood betekent zeker niet dat de zaak is opgelost.


  Maak melding
 21. @Luciën,

  Het is volgens jouw wetenschappelijk bewezen dat nooit een brahmaan op overtocht heeft gemaakt naar Suriname. Laat mij jou uit die droom helpen.
  Tijdens de Brits-Indische immigratie waren alleen Indiërs naar Suriname vertrokken.
  Na enige tijd in Suriame te hebben gewoond en gewerkt, ontstond bij deze immigranten de behoefte aan geestelijke bijstand. Dat was de reden om pandits uit de brahmaanse klasse naar Suriname te halen. Dus zijn er wel degelijk brahmanen geweest die de overstap hebben gedaan naar de carÏben, want die behoefte was er ook onder de immigranten in Guyana, Trinidad enz.

  Jij bent hondsbrutaal om hindustanen kuli’s of chamaars te noemen. Een beschaafd iemand noemt een volk bij de naam en niet met een scheldnaam. Een beschaafd mens noemt een ander bij de naam en niet met een bijnaam.
  Jij wilt dat de creool niet met slaaf of met dat ander woord wordt genoemd. Je was zo brutaal om voor Habi Bullah te schrijven dat zij zich moest beheersen in haar intense racisme jegens creolen terwijl je zelf geen haar beter bent.
  Dat etnische gewauwel in Suriname is ook de oorzaak dat het land is blijven steken in ontwikkeling en nu zelfs behoort tot 1 van de armste landen van Zuid-Amerika.

  PS chamaar is het Hindi woord voor leerlooier, dus staat dat woord voor een beroep.
  Dankzij chamaars draag jij dus leren schoenen en kun je beschikken over producten gemaakt van leer.


  Maak melding
 22. @Luciën,

  Niet alleen uit de laagste kasten waren er Indiërs vertrokken naar de carïben. Ook uit andere kasten met ‘aanzien’ was dat het geval. Ik kan het weten aangezien mijn ouders op zoek zijn gegaan naar hun roots in India. Na jaren van zoeken en onderzoeken hebben ze hun achtergrond kunnen achterhalen. De uitslag was verrassend voor hun maar ook voor de rest van de familie.
  Ik ben trots op mijn roots!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES