Politie nodigt pers in Suriname uit om drugsverbranding mee te maken

30
Politie nodigt pers in Suriname uit om drugsverbranding mee te maken
(c) Waterkant.Net Archieffoto - drugsverbranding door politie in Suriname.

PARAMARIBO, 16 jan – De Politie in Suriname heeft de pers in Suriname uitgenodigd om de vernietiging van een partij drugs op donderdag 17 januari 2018 mee te maken. Aangenomen wordt dat het gaat om de partij die vorige week op de haven van Suriname werd onderschept. Deze zal onder toezicht van functionarissen van het Openbaar Ministerie worden vernietigd.

In een bericht naar belangrijke persorganen schrijft de politie dat media ter nieuwsgaring worden uitgenodigd een drugsverbranding bij te wonen. De journalisten zullen op een afgesproken tijdstip, op een genoemde verzamelplaats van de politie bij elkaar komen, waarna verder gereden zal worden naar de locatie waar de drugsverbranding plaats zal vinden.

Om veiligheidsreden zullen wij geen gedetailleerde informatie hierover publiceren. Uw begrip daarvoor. Morgen meer.


30 REACTIES

 1. Ben benieuwd te weten, of hetgeen verbrand wordt van hetzelfde is wat gevonden werd in de container.

  Een beetje Big Boy zorgt er wel voor dat een z.g.n. speciale eenheid het spul eerst komt ophalen voor transport en daarna de grote googeltruuk a la Hans Klok plaatsvind waarna er 2400 kg poedersuiker zal worden verbrand.

  En de pers die op afstand zal worden gehouden dit zal gaan vastleggen en overtuigd zal zijn dat de werkelijke vernietiging is van de contrabande.


  Maak melding

 2. Ik geloof er ook niks van. Ze kunnen van alles verbranden en toch beweren dat het de in beslag genomen drugs zijn.
  De aanwezige pers moet eisen om eerst het één en ander van dichtbij te controleren.


  Maak melding

 3. We geloven toch niet dat dit zal gebeuren. Vernietigen van miljoenen euro’s cq dollars . De 2 tot 4 duizend kilo ligt al opgeslagen in de safehous annex casino. In beslag genomen coke ook de bolletjes worden nooit en te nimmer vernietigd hier in su. Zowel kps,douane en in grote mate ddb en friends hebben hier aandeel in.

  Ook onder frontregeringen zijn weleens honderden kilo’ s zoek geraakt. Mathoera en santokhi weten er meer vanaf.


  Maak melding

 4. ZIE REACTIE OP FB TYDLYN VAN MY AAN IMRO VELDMAN. EEN ALINEA IN DIE REACTIE BETREFT INT PROTOCOLLEN CQ NATIONALE INSTRUCTIE. VOOR HET EERST IS DAGEN VOORAF BEKEND GEMAAKT WAAR EN WANNEER ER VERBRAND GAAT WORDEN. DIT IS GEEN MONKEY SHOW: DEA EN CIE/NL E/O INTERNATIONALE VETEGENWOOTDIGINGEN HIER TE LANDE ( O.A.S & EU, INTERPOL, CARICOM VEILIGHEIDS DEP)9


  Maak melding

 5. Weinigen die oerdom dwaas debiel idioot stemden in 2015 voor weer vijf, weten nu een ding met volle zekerheid, opde oerdomme debiele dwaze idioot gebleven ndper’ s. Nooit meer stemmen we ndp, nooit meer. Oom Venetiaan, oma en opa hadden gelijk toen wij dwaas paars betoverd en olv Stef Meye gelovig stemden op de ndp, voor voortuitgang, anticorruptoe, voorsped, zegen en ontwikkeling. Nu weten we het, we stemden oerdom op onbekeerde nog misdadig bezeten baas en zijn roversbende. Ai, o ex ndper’ s beng dong no kaka. Ai, kijk wat ndp olv baas land, volk, zoon, stiefzoon, en het gros der ndper’ s heeft gebracht, misdaad op misdaad van a tot z. devaluatie, armoede, onrust. en verworden moordenaars, drugscriminelen en rovers onder eigen dwaze domme aanhangers. Oom Ludje taki, ndpsma, na didibri joe wanni, na didibri e go tjier joe allamalla.


  Maak melding

 6. Voor de mensen die het niet geloven raad ik aan om persoonlijk aanwezig te zijn. Vraag netjes aan de hoofdverantwoordelijke dat u het zaakje niet vertrouwt en u van plan bent iedere zak te controleren, U wilt namelijk even ruiken en proeven om zeker te weten dat het geen poedersuiker is. Ik weet zeker dat u toestemming gaat krijgen.
  Als u echter niet gaat, mag de vraag gesteld worden waar u het recht vandaan haalt in het wilde weg dingen te insinueren waarbij u een onevenredig beroep doet op uw onderbuikgevoelens.


  Maak melding

 7. Wat een stelletje toneel spelers lopen rond in Su echt, die denken dat wij buitenstaanders uit een schelp gekropen zijn. Hier raak ik lichtelijk geïrriteerd.
  Het ga jullie goed, TCHAU.


  Maak melding

 8. Laat paar verslaafde uit proberen want die kunnen precies zeggen of een goede product is.
  Vind het jammer dat het verbrandt wordt, zou mooi geweest zijn als men via dokters recept aan de verslaafde verstrekte, zou de handelaren klap in het gezicht zijn en kunnen de politie iets nuttiger dingen, namelijk hoe men bijvoorbeeld in het verkeer moeten rijden en mensen leren dat als men boos is op een andere persoon dat men niet direct moet doodschieten en met praten een ruzie moeten oplossen. Wat zeg ik nou weer, men zegt dat ik zulke dingen niet mag zeggen hier in Nederland sorry hoor achtelijke idioten dat ik weer wat zeg, stel dwazen denken jullie nou werkelijk dat ik mijn mond laat snoeren, dat kan alleen ALLAH, want HIJ heeft alleen het recht om mijn mond te snoeren, ga maar eerst de waarheid met peter r de vries boven water halen dan zal ik kijken of ik mijn principes opzij zal leggen.
  met vriendelijke groeten
  jhonny


  Maak melding

 9. De KPS geeft ook niet het goede voorbeeld om fikjes te stoken.Het wordt hoogtijd om een verbrandingsoven hiervoor te gebruiken. Hopelijk was de brandweer ook te plekke.De bevolking wordt opgeroepen geen vuil te verbanden op hun erf en wat doet de KPS, rotzooi verbranden in het openbaar. Wanneer leren zij het nauw???? Negre ede tranga.


  Maak melding

 10. Op een persconferentie van de korpsleiding was meegedeeld dat 2344,5 kilogram cocaïne was onderschept op 8 januari. Prade merkt op dat er altijd een verschil is tussen het brutogewicht dat aanvankelijk wordt aangegeven en het nettogewicht dat wordt vastgesteld door de Narcotica Brigade. Het gaat om iets meer dan 2200 kilo

  Ook het verpakkingsmateriaal, weegt 144,5 kilo, zal worden verbrand 👀😂


  Maak melding

 11. Op donderdag 17 januari 2018 staat erop gepland , dus dus dat is al een grote grap leugen. We zijn al lang in 2019. Droom maar lekker achterlijke journalisten .


  Maak melding

 12. Deze moordenaar en voor drugsveroordeelde president heeft dit land in een avontuur gestort.
  Apres nous le deluge.Het probleem is dat vele surinamers niet beter weten en al tevreden zijn met een paketje a la Maduro.


  Maak melding

 13. Waarlijk misdadig vervloekt is de president en alle ndp zombies. Zelfs zoon en stierong misdadiger. Wo ka, oe dong no mpp ndp dagoes, na dagobal wo tjies gratis foe baas vol van misdadigheid en wreedheid.


  Maak melding

 14. Niet voor niets is het symbool van het werkelijke kwaad en oorzaak ddb afgekort aka di di bri. Ook zijn symbolisch staat de ndp voor: nationale DOMMEN, DRUGS, DIEVEN, DUISTER, DEVALUATIE, DEMONEN, DUIVELS, DWAZEN, DEBIELEN, DELINQUENTEN PARTIJ. De allergrootse aanbeden en vereerde moordenaar, druslord en staatskasrover, bedrieger en duivel van verworden narcostaat Suribabwe. Een meedogenloos mens en misleider van zijn eigen dong no mpp oerdom slecht van aard zijnde volk, de stomme ndper’ s.


  Maak melding

 15. We hebbe gn uitnodiging nodig…want gn tijd te verspilln!!! Een 5% zekrheid is👉 filmen van elke stappn die jullie verricht!! Want wat onder die flammn nu zit te verbr. Is gn zekrheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.